mam rad mlade holky

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1757 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Re: Musim sa van niečomu fakt priznať a ja vam nečo povedať

Nový příspěvek od Kasz »

Ninja píše: Aj tak niečo tajíš, nemáš 17 to je prvá vec, to ti neuverím...
Neviem čo ti k tomu povedať, v niečom nám stále klameš a niečo zatajuješ, neviem ti moc veriť, prepáč
Není úkolem fóra docílit toho, aby zde jeho členové "nic netajili". Každý máme svá tajemství, se kterými se nechceme z různých důvodů chlubit. Takže příště nováčkovi nepiš, že něco zatajuje.

17tiletý kluk, který přijde na toto fórum, může prožívat různé problémy, může být i nižšího IQ, ale také může mít nižší sociální inteligenci, ne každý člověk umí vyjadřovat svoje myšlenky a pocity tak, aby to byl čtivý a smysluplný text.

Já mu věřím. Jen si myslím, že nedokáže myšlenky formulovat tak, abych tomu rozuměl. Nesuď dřív, než si opravdu nebudeš jistý.

(Kupř. mně momentálně vadí víc, že opět založil kvůli jedné větě další téma.)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Ninja
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Nový příspěvek od Ninja »

Kasz píše:Není úkolem fóra docílit toho, aby zde jeho členové "nic netajili". Každý máme svá tajemství, se kterými se nechceme z různých důvodů chlubit. Takže příště nováčkovi nepiš, že něco zatajuje.

17tiletý kluk, který přijde na toto fórum, může prožívat různé problémy, může být i nižšího IQ, ale také může mít nižší sociální inteligenci, ne každý člověk umí vyjadřovat svoje myšlenky a pocity tak, aby to byl čtivý a smysluplný text.

Já mu věřím. Jen si myslím, že nedokáže myšlenky formulovat tak, abych tomu rozuměl. Nesuď dřív, než si opravdu nebudeš jistý.

(Kupř. mně momentálně vadí víc, že opět založil kvůli jedné větě další téma.)

Oook prepáč, možno som sa zachoval trochu hlúpo, už sa to nestane.

luki2511 aj ty máš moje ospravedlnenie, dúfam že som ťa neurazil, nemyslel som to tak :)
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

luki2511 píše:Mal som take nutkaje že ju začnem hladkať ale bo niečo take ale niečo my hovorilo aby som to nerobil . Potom keť zaspala ťak som bol zrasu kludny a ja som pozeral telku dalej . A mna bi zaujimalo prečo keť ukamošky stym nemam problem a v čera som mal ???
Nutkání hladit tříletou holčičku nemusí být nijak špatné - sám bych určitě tříletou holčičku, která by mi usínala v náručí, hladil. Spíš záleží na tom, co se dělo uvnitř tebe. Jestli jsi jí chtěl hladit, protože ses chtěl vzrušovat, protože ti to bylo příjemné, a protože by to nakonec směřovalo k tomu, že bys ji ne hladil ale osahával? V takovém případě chápu, proč ti "něco" (nejspíš svědomí) říkalo, abys to nedělal.

Co jsi cítil, když jsi ji chtěl hladit? Proč ses bál ji hladit? Proč ti v tu chvíli přišlo, že se to dělat nemá?
luki2511
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 12

Nový příspěvek od luki2511 »

Ja som to o sebe zistil asi pred rokom keť som bol u kamošký ktory mam malu tarz uš 5 ročnu ceru . Bol som tam na vikend a staršne sa my pačila jej cera a v noci keť už ta mamla spala tak som chodieval kie postaly a hladkával som ju a raz som ju hladkal aj cez den keť bola hore ona my veri tak jej to nevadilo a ani ma nebonzla. A jo dasa povedať že sa my pačiaj chalani ale viec baby a ano pačia sa my aj po sexualnej staranke
Ninja
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Nový příspěvek od Ninja »

luki2511 píše:Ja som to o sebe zistil asi pred rokom keť som bol u kamošký ktory mam malu tarz uš 5 ročnu ceru . Bol som tam na vikend a staršne sa my pačila jej cera a v noci keť už ta mamla spala tak som chodieval kie postaly a hladkával som ju a raz som ju hladkal aj cez den keť bola hore ona my veri tak jej to nevadilo a ani ma nebonzla. A jo dasa povedať že sa my pačiaj chalani ale viec baby a ano pačia sa my aj po sexualnej staranke

Čo myslíš tým hladkaním konkrétne? Kde ju hladkáš, ak sa smiem spýtať...
Takže sa ti páčia dievčatká aj chalani? Chalani v tvojom veku alebo tiež menší?
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

luki2511 píše:v noci keť už ta mamla spala tak som chodieval kie postaly a hladkával som ju a raz som ju hladkal aj cez den keť bola hore ona my veri tak jej to nevadilo a ani ma nebonzla.
Můžu se zeptat, kde jsi jí hladil?