mam rad mlade holky
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 12
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 9
- Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: mam rad mlade holky
Vitej luki!
My take nevime proc nas pritahuji prave deti,a ani odbornici nemaji pro tyto zalezitosti jednoznacne vysvetleni.
Proste jsme se tak narodili,a musime se ucit s tim zit. Jina moznost neni..Na tomto forumu jsi na tom spravnem miste.
Napis neco o sobe..
lsiv
My take nevime proc nas pritahuji prave deti,a ani odbornici nemaji pro tyto zalezitosti jednoznacne vysvetleni.
Proste jsme se tak narodili,a musime se ucit s tim zit. Jina moznost neni..Na tomto forumu jsi na tom spravnem miste.
Napis neco o sobe..
lsiv
-
- Registrovaný uživatel
neviem čo mam napisať jedyne že mam 18 let sem z SK a nato že som pedo som prišiel asi pred rokem a aj to nahodou keť som bol u kamošky ktora ma malu 4 ročnu cerku a strašne sa my páčila a v noči keť uš spala tak som po potajomky chodil k jej posteli a sedával som pri nej a hladkal som je vlasy
-
- Registrovaný uživatel
prečo sa my pačia male dedi
Neviem prečo sa my tak pačia ale viem aj o ludoch ktory to natačaju a fotia a staršne byma zaujímalo prečo prave male deti ???????????
Hele již vim kdo seš ten pokus se ti nepovedl. Takhle se to opravdu nedela.
Viš že to co si psal 30.9. 2011 na chatu je provokace vše se tam zaznamenalo.
Ja již nemam na tohle nervy aby si nekdo ako ty delal prdel z nas....
Když chceš opravdu řešit tyhle věci tak di tam kde se to opravdu dela...
A prište radeji piš česky když si čech.
To se da poznat stoho jak pišeš.
Viš že to co si psal 30.9. 2011 na chatu je provokace vše se tam zaznamenalo.
Ja již nemam na tohle nervy aby si nekdo ako ty delal prdel z nas....
Když chceš opravdu řešit tyhle věci tak di tam kde se to opravdu dela...
A prište radeji piš česky když si čech.
To se da poznat stoho jak pišeš.
-
- Registrovaný uživatel
Re: prečo sa my pačia male dedi
To čo si pisal o tom je protizaknne a ked ti je fakt 18 rokov už by si mal o tom vediet.
A ty to tu veselo pišeš na forum a chat dostal si šancu no ja ti už neverim ja na taketo veci nemam energiju ani nervy.
V tvojom pripade by pomohla naštva sexuologa.
Ked sa chceš hrat na niekoho kto nie si chod do divadla.
Ak maš skutočný problem tak ho napiš a nerob hluposti.
Tu od nas dostaneš len informacie ktore ti vysvetlia ako sa spravat k detom a ako stou orientacio žit.
A ty to tu veselo pišeš na forum a chat dostal si šancu no ja ti už neverim ja na taketo veci nemam energiju ani nervy.
V tvojom pripade by pomohla naštva sexuologa.
Ked sa chceš hrat na niekoho kto nie si chod do divadla.
Ak maš skutočný problem tak ho napiš a nerob hluposti.
Tu od nas dostaneš len informacie ktore ti vysvetlia ako sa spravat k detom a ako stou orientacio žit.
-
- Registrovaný uživatel
Prečo prve ja ???
Rad by som sa opitam všech prečo prave ja a prečo je to tak a či zato možu moji rodičia??
Naposledy upravil(a) luki2511 dne sobota 1. 10. 2011, 12:06:15, celkem upraveno 1 x.
Re: Prečo prve ja ???
Popišem ti to ale teras idem preč...
Dopiš viac info prečo si mysliš že za to môžu tvoji rodičia a za čo?
A ak by si bol skutočne pedofil dajme tomu tak pedak sa stym narodi orientaciu si nevyberaš.
No si ešte mlady a sexualita se ešte len vyvija a v tomto obdoby je intevzivnejšia...
Dopiš viac info prečo si mysliš že za to môžu tvoji rodičia a za čo?
A ak by si bol skutočne pedofil dajme tomu tak pedak sa stym narodi orientaciu si nevyberaš.
No si ešte mlady a sexualita se ešte len vyvija a v tomto obdoby je intevzivnejšia...
-
- Registrovaný uživatel
Re: Prečo prve ja ???
Ale ja som to tak pred rokom nebral to len teraz posleny rok a neviem pečo mne sa on mala pačily mlade deti len som si to tak neuvedomoval
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
3 nová témata v sekci Pro nováčky od uživatele luki2511 byla sloučena do původního tématu. Žádám uživatele luki2511, aby zbytečně kvůli jedné otázce nezakládal nová témata. Máš možnost reagovat zde v tebou původně založeném tématu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
No to ze si to zistil pred rokom neni nahoda. Spoznal si kamosku ktora dceru. Do tej doby si pravdepodobne kontaktu s malov holkov nebol.
No musis si uvedomit aku velku zodpovednost mas voci tej holke.
Prvom rade nemozes mysliet na seba a svoje potreby ale na dobro toho dietata. My sme tu pre deti a ni deti pre nas.
Precitaj si pribehy pedakov a obeti zneuzivanych deti .
Su tu stranke. Pridi vecer na chat bude tam mozno kasz a on ti ktomu povie viac...
zatial ahoj
ps pisem s mobilu
No musis si uvedomit aku velku zodpovednost mas voci tej holke.
Prvom rade nemozes mysliet na seba a svoje potreby ale na dobro toho dietata. My sme tu pre deti a ni deti pre nas.
Precitaj si pribehy pedakov a obeti zneuzivanych deti .
Su tu stranke. Pridi vecer na chat bude tam mozno kasz a on ti ktomu povie viac...
zatial ahoj
ps pisem s mobilu
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Ahoj luki,
len by ma zaujímalo kto si zač? máš trochu čudné otázky na to že máš 18 rokov... Otázka typu: Prečo práve ja, prečo nie niekto iný? takáto otázka mi príde trochu detinská... Neviem prečo no ja mávam takéto tušáky, a nezvyknem sa mýliť, niečo nám buď tajíš alebo nehovoríš pravdu...
len by ma zaujímalo kto si zač? máš trochu čudné otázky na to že máš 18 rokov... Otázka typu: Prečo práve ja, prečo nie niekto iný? takáto otázka mi príde trochu detinská... Neviem prečo no ja mávam takéto tušáky, a nezvyknem sa mýliť, niečo nám buď tajíš alebo nehovoríš pravdu...
-
- Registrovaný uživatel
-
- Registrovaný uživatel
luki2511 píše:Ja netajim nič nemam čo
Správaš sa trochu čudne, tak nám porozprávaj dačo o tebe, pozri si čo písali ostatní a podľa toho napíš aj dačo o tebe...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Viz názory ostatních. Tvé chování se mi moc nezdá. S porminutím mi to připomíná chování malého děcka, které něco tají, nebo lže. Musíš toho o sobě nejprve víc sdělit a nebýt takový tajnůstkář. Také po tom, co jsi napsal na chatu, se nemůžeš divit.
-
- Registrovaný uživatel
Musim sa van niečomu fakt priznať a ja vam nečo povedať
V skutočnosti my je len 17 let som so Slovenska svoje koníčky mam hudbu auta a po pri volnom čase som aj DJ . Ale to nemeni nič naveci že som pedo napriklad v čera sa my stala taka nezvičajna vec moja suseda ma malu 3 ročnu ceru ale to by bolo ok ale ona my ju dala postrážiť od 20:00 do pol noci a a bolo okolo 21:30 sme pozerali telku a ona my zrazu začala zaspavať na rukach . Mal som take nutkaje že ju začnem hladkať ale bo niečo take ale niečo my hovorilo aby som to nerobil . Potom keť zaspala ťak som bol zrasu kludny a ja som pozeral telku dalej . A mna bi zaujimalo prečo keť ukamošky stym nemam problem a v čera som mal ???
-
- Registrovaný uživatel
Re: Musim sa van niečomu fakt priznať a ja vam nečo povedať
luki2511 píše:V skutočnosti my je len 17 let som so Slovenska svoje koníčky mam hudbu auta a po pri volnom čase som aj DJ . Ale to nemeni nič naveci že som pedo napriklad v čera sa my stala taka nezvičajna vec moja suseda ma malu 3 ročnu ceru ale to by bolo ok ale ona my ju dala postrážiť od 20:00 do pol noci a a bolo okolo 21:30 sme pozerali telku a ona my zrazu začala zaspavať na rukach . Mal som take nutkaje že ju začnem hladkať ale bo niečo take ale niečo my hovorilo aby som to nerobil . Potom keť zaspala ťak som bol zrasu kludny a ja som pozeral telku dalej . A mna bi zaujimalo prečo keť ukamošky stym nemam problem a v čera som mal ???
Aj tak niečo tajíš, nemáš 17 to je prvá vec, to ti neuverím...
Ale tak dávaj si pozor na takéto situácie ak sa vieš ťažko ovládať, aby si dieťaťu neublížil. Ak máš takéto problémy že sa nevieš moc kontrolovať tak na budúce radšej povedz že sa o ňu nemôžeš starať, lebo náhodou budeš mať blbý deň a niečo sa stane a to niečo by mohlo zničiť život tebe aj tej malej...
Musíš nám lepšie rozpísať tvôj problém, potom ti budeme môcť poradiť
Neviem čo ti k tomu povedať, v niečom nám stále klameš a niečo zatajuješ, neviem ti moc veriť, prepáč
-
- Registrovaný uživatel
Neviem čo ti k tomu povedať, v niečom nám stále klameš a niečo zatajuješ, neviem ti moc veriť, prepáč
mne je fakt len 17 a uš tetajm nič nemam čo
-
- Registrovaný uživatel
luki2511 píše:Neviem čo ti k tomu povedať, v niečom nám stále klameš a niečo zatajuješ, neviem ti moc veriť, prepáč
Noo tak dobre
Tak sa skús viac rozpísať, kedy si sa to o sebe dozvedel, či si často s deťmi, čo k deťom cítiš, páčia sa ti aj po sexuálnej stránke? Alebo ti stačí tráviť s nimi čas? Koľko ročné deti sa ti páčia? Iba dievčatá alebo aj chlapci? Vie to o tebe niekto?
Toto je len pár otázok na ktoré ak chceš môžeš odpovedať, potom ešte popíš čo ťa napadne, musíme o tebe niečo vedieť ak chceš aby sme ti pomohli