Ale u toho kafe to je docela pravda, docela často se mi stává, že po kafi je člověk tak nějak víc nabuzenej a ještě když si k tomu vemu něco sladkého, tak ten cukr k tomu moc taky nepomahá
Má to někdo podobně, třeba s kefem, nebo nějakýma potrvinama nebo doplnkama stravy?
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Souhlasím, že rajče tam chybí, naopak tam nechybí cibule (s tou teda nemám zkušenosti).
Většinou je v tom seznamu exotika, kterou stejně nejím, ale banány, vepřové, třešně a víno teda vyřazuju z jídelníčku.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Chybí mi tam kořen rostliny Maca, i když jde v našich podmínkách více o doplněk stravy než potravinu.
Dle studií Peruvian University Cayetano Heredia a katedry Sciences and Philosophy and Instituto de Investigaciones de la Altura (Institute of Highlands Researches) vyplývá, že:
Zlepšuje libido, sexuální touhu průměrně o 180 % ve srovnání s placebovou skupinou. Neovlivňuje hladiny hormonů. Dvojnásobně zvyšuje počet spermií a také jejich kvalitu.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Kafe a rajčatko byl vždy problem. Jsi pamatuji když jsem chodil domu sprace tak kafe jsem již měl pripravene. Pak za mnou dobehla holčička a "pod jse semnou hrat". Kafe a holka nedoporučuji bez dozoru jinak myšlenky zajdu nekam kde by neměly...
Potraviny, které se vyplatí vzít si do postele (idnes.cz) Nejste-li spokojeni se svým libidem, erekcí nebo sexuální výkonností, může vám pomoci vhodné složení jídelníčku. Víme, které potraviny zlepší váš sex a které ho naopak zlikvidují.