Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Za homosexualitou stojí drogy a stres v těhotenství, tvrdí vědec (idnes.cz) Holandský neurobiolog Dick Swaab vyvolal rozporuplné reakce svou nejnovější knihou We Are Our Brains (Jsme svými mozky). Popisuje v ní, jak pití alkoholu, kouření nebo užívání drog mohou mít vliv na sexuální orientaci plodu.
No nevim co by moje matka musela brát.
Stres v těhotenství je asi univerzální příčina všech psychických problémů — už jsem četl, že je to příčina poruch osobnosti, autismu, a teď tedy i homosexuality.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
No ale je to jen neprokazatelná teorie...
Podle ní by se v době velkého stresu rodilo spoustu homosexuálů (třeba za války) což mi přijde jako blbost...
Navíc si pamatuju články o tom, že v době "hladu" se rodí víc děvčata a v době "stresu" chlapci atd. (testovali to ale na potkanech). Všechno jsou to jen teorie. Nejspíš to může mít nějaký vliv, ale nemyslím si že ten hlavní.