Treba u slonu,jsem videl nedavno dokument,jak obrovsky slon s velkyma klama chtel sex po male slonici ktera mela polovinu tela a vahy samce,dospela slonice ma asi 3/4 hmotnosti samce.Ten samec k ni sel ze zadu a ta mala se ze zvedavosti zastavila,potom ten samec na ni pomalu vyskakoval

Druhy dokument byl o opicich,tusim orang-utanech a tam sel mlady samec v cizim reviru druheho samce a chtel se parit s jednou mladou samickou ktere bylo deset let.Protoze se orang-utani dozivaji ve volne prirode tolik jako indiani v dzungli,tak je to tak jak kdyby chtel u lidi muz sex s desetiletou.
Ten stari samec toho mladyho vyhnal a ta mala desetileta se zacala pohybovat svudne kolem toho velkyho staryho samce a ten ji uchopil a zacal se sni parit on nani zezadu.Potom zase svudne od nej odchazela,on ji chytil dal ji k sobe a zasezacal,tentokrat ze predu.Ona si to vychutnavala a brala to jako neco prirozeneho.
Dalsi dokument byl tez o opicich,ale uz nevim jake to byly.Tam sla dospela samice mezi samci a nastrkovala jim svoji zadnici a bylo ji uplne jedno jakeho veku dotycny samec je.Nastrcila svoji zadnici,dokonce tak malimu samci,ze ten to nepochopil co ponem chce

PROSIM nechci prirovnavat tohle k pedofilii u lidi.Ja osobne bych diteti nemohl NIKDY UBLIZIT,i kdyz o ublizovani co se tice toho co jsem videl v techto dokumentech se rict neda.Pedofilie u lidi ma mnoho zpusobu jak se muze ukazat pri citech mezi dospelim a ditetem.
Ja jsem chtel jen ukazat jak pudove se muzou zachovat zvirata a jake jsou u nich sexualni instinkty.I kdyz i u zvirat vedle sexualnich pudu je casto videno pratelstvi a pomahani se navzajem,cimz chteji jeden druhemu ukazat,jak radi se maji.