Pudy u zvířat nasvědčující pedofilii

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Pudy u zvířat nasvědčující pedofilii

Nový příspěvek od malou »

Vyskytuje se Pedofilie u zvirat tez?Ja jsem uz parkrat vydel dokumentarni filmy o zviratkach na CT2 a Prima Zoom a tam dochazelo k pareni mezi dospelim samcem a mladou samickou a to jeste ve veku,ktere bych prirovnal u lidi k dospelimu muzi a jedenacti ci dvanactiletou divkou.

Treba u slonu,jsem videl nedavno dokument,jak obrovsky slon s velkyma klama chtel sex po male slonici ktera mela polovinu tela a vahy samce,dospela slonice ma asi 3/4 hmotnosti samce.Ten samec k ni sel ze zadu a ta mala se ze zvedavosti zastavila,potom ten samec na ni pomalu vyskakoval :D a kdyz si to oba vychutnavaly,tak knim prisla asi zarliva samice a zduchala do nich a ten velkej samec se vrtel na te male slonici a ta zacala nahlas troubit na cele kolo *laugh* .

Druhy dokument byl o opicich,tusim orang-utanech a tam sel mlady samec v cizim reviru druheho samce a chtel se parit s jednou mladou samickou ktere bylo deset let.Protoze se orang-utani dozivaji ve volne prirode tolik jako indiani v dzungli,tak je to tak jak kdyby chtel u lidi muz sex s desetiletou.

Ten stari samec toho mladyho vyhnal a ta mala desetileta se zacala pohybovat svudne kolem toho velkyho staryho samce a ten ji uchopil a zacal se sni parit on nani zezadu.Potom zase svudne od nej odchazela,on ji chytil dal ji k sobe a zasezacal,tentokrat ze predu.Ona si to vychutnavala a brala to jako neco prirozeneho.

Dalsi dokument byl tez o opicich,ale uz nevim jake to byly.Tam sla dospela samice mezi samci a nastrkovala jim svoji zadnici a bylo ji uplne jedno jakeho veku dotycny samec je.Nastrcila svoji zadnici,dokonce tak malimu samci,ze ten to nepochopil co ponem chce *laugh* a vyskocil ji misto na zadek,tak na zada a chtel se vozit.Po nejake dobe nastrcila zase zadnici jednomu starsimu velkemu samci a ten nemel nejak zajem,potom sla k jednomu malemu sameckovi,(ktereho bych prirovnal k asi deseti ci jedenactiletymu chlapci u lidi)a ten mali samecek s ni mel sex.

PROSIM nechci prirovnavat tohle k pedofilii u lidi.Ja osobne bych diteti nemohl NIKDY UBLIZIT,i kdyz o ublizovani co se tice toho co jsem videl v techto dokumentech se rict neda.Pedofilie u lidi ma mnoho zpusobu jak se muze ukazat pri citech mezi dospelim a ditetem.

Ja jsem chtel jen ukazat jak pudove se muzou zachovat zvirata a jake jsou u nich sexualni instinkty.I kdyz i u zvirat vedle sexualnich pudu je casto videno pratelstvi a pomahani se navzajem,cimz chteji jeden druhemu ukazat,jak radi se maji.
Naposledy upravil(a) Allein dne středa 4. 7. 2018, 11:15:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Re: Pudy u zvirat

Nový příspěvek od Kasz »

Jo, kdybychom měli jednat jenom pudově, tak by situace vypadala zcela jinak. Právě v tom se lišíme od zvířat, že máme rozum, a vůbec celkově jsme díky tomu o něco komplikovanější tvorové. Takže co je možné u některých zvířat, není možné u lidí, a naopak. Žel, je to tak, a nám nezbývá, než se s tím smířit.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No neřekl bych že to není možné u lidí, ale že to není tolerované v naší společnosti. Nějakým indiánům v dzungli je to treba sumak, stejně jako nasim predkum pred 1000 lety...
Neříkám, že je to dobře nebo špatně, ale je to tak u nás zrovna nastavené.
Marketa
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Dal: 20 poděkování
Dostal: 33 poděkování

Nový příspěvek od Marketa »

malou píše:
Dalsi dokument byl tez o opicich,ale uz nevim jake to byly.Tam sla dospela samice mezi samci a nastrkovala jim svoji zadnici a bylo ji uplne jedno jakeho veku dotycny samec je.Nastrcila svoji zadnici,dokonce tak malimu samci,ze ten to nepochopil co ponem chce *laugh* a vyskocil ji misto na zadek,tak na zada a chtel se vozit.Po nejake dobe nastrcila zase zadnici jednomu starsimu velkemu samci a ten nemel nejak zajem,potom sla k jednomu malemu sameckovi,(ktereho bych prirovnal k asi deseti ci jedenactiletymu chlapci u lidi)a ten mali samecek s ni mel sex.

.

Tohle je spíše strategie k přežití potomků týkající se nejistoty otcovství. Některé samice opic v době páření kopulují s co největším počtem samců, aby až se jejich potomek narodí ho některý ze samců nezabil- protože s čím více samci se spáří, tím více jich potenciálně může být otcem (a vlastního potomka by nezabili)... :-)
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Marketa:
To ale nijak nesouvisí s tím co tu psal malou, že se pářila i s nedospělým samcem (ten jí asi mláďata zabíjet nebude). Navíc zabití mláďat je pokud vím záležitostí hlavně druhů s dominantním samcem, který žádné "obcházení ostatních samců" nedovolí a po získání vůdčí pozice ve smečce mláďata cizího samce zabije.

Další věc je poněkud jiné sociální chování u opic jakožto druhu, který je schopen složitějších sociálních interakcí. Viz. krajní použití sexu jako formy uvolnění napětí u jednoho druhu šimpanzů, kdy je celkem jedno kdo s kým a jak často (prostě místo hádky si dají sex).....
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne pátek 24. 1. 2014, 14:24:54, celkem upraveno 1 x.
Marketa
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Dal: 20 poděkování
Dostal: 33 poděkování

Nový příspěvek od Marketa »

Já to spíš myslela tak, že tam nešlo o to, kdo je jak vyspělý samec, ale o to spářit se s co nejvíce samci pro zachování svého potomstva.. tak jsem to vnímala jako související.. kdysi jsem o tom četla.
Nicméně samozřejmě nejsem biolog nebo odborník na lidoopy a podobné druhy ;-)
malou
Registrovaný uživatel

Marketa píše:Já to spíš myslela tak, že tam nešlo o to, kdo je jak vyspělý samec, ale o to spářit se s co nejvíce samci pro zachování svého potomstva.. tak jsem to vnímala jako související.. kdysi jsem o tom četla.
Nicméně samozřejmě nejsem biolog nebo odborník na lidoopy a podobné druhy ;-)
U vetsiny savcu se samicky pari s nejsilnejsim a nejdominantnejsim samcem.Tento samec je ale kolikrat tolik zamestnan s branenim sve samice,samic ci uzemi,ze samice od tohoto dominantniho samce se v nestrezenem okamziku s pari se slabsim samcem k teri je starsi ci mladsi,nekdy i v mladistvem veku.

Co se tice pareni mezi dospelimy a mladati dochazi vetsinou u jinych druhu casto u druhych min casteji.casteji je treba u savcu.casteji se pari samec s mladatem,nez samice s mladatem.Dochazi k nemu predevsim u zvirat kteri ziji ve spolecenstvich dospelich a mladat.U mladat ktere ziji vyhradne s matkou zrejme k tomu nedochazi.

Mam doma knizku ktera se jmenuje "Zvirata jsou plne tajemstvi" a tam se pise ze pri namluvach samicka,kdyz chce samce zavest do milostnych her,tak zacne ze sebe vydavat zvuky podobne tomu co vydavaj mladata kdyz hledaji pomoc u dospleleho nebo kdyz zebraji o potravu a samec pry u nekterich druhu zvirat tymto zvukum pry nemuze odolat.

Co se tyce samic kteri se pari s mladati,ktere muzeme prirovnat k deseti-jedenactiletym chlapcum u lidi,tak dochazi prevazne u lidoopa,hlodavcu a kockovytich zvirat.

Samozrejme k tomu dochazi k vuli zachovani sveho potomstva ale taky proto ze u zvirat neexistuje neco jako,to se nedela,za to by mohl byt trest.Jednaji pudove a nepremysleji o tom jetly to neodporuje spolecenstvi.A i kdyz i u zvirat je neco jako "to se nedela",tak si delaji hlavne to,co je bavi.
corniis

Nový příspěvek od corniis »

K tomu páření bych dodal jednu důležitou věc. Člověk, jakožto nějaké to homo, pod které se prý řadíme, je jeden z mála - nebo možná jediný druh(?), u kterého je sexuální styk slastí/zábavou (tím myslím u samic). Pro většinu savců (samic) je to bolestivý proces, který opravdu patří z většiny případů pouze pro rozmnožování a rozrůstání smečky/celkové populace druhu. Důvod je takový, že samci mnohých druhů savců (neznám přesné číslo) mají na pyji jistý "výstupek", kterou někteří študáci i dneska nazývají něco jako háček. A tenhlencten háček zapřičiňuje, že občas v noci slýcháme, jak například kočky řvou na celá sídliště. Fakt nadržených samců teď opomenu, protože to není podstatou tohohle příspěvku, jen bych chtěl uvést na pravou míru rozdíl mezi lidmi a zvířaty, když už se tady bavíte zrovna o tomto tématu. To, že lidští samci na penisu tenhle "háček" nemají (prý o něj evolucí "přišli"), má hodně společného s tím, že my, jakožto lidé, jsme jediný druh, jejichž mláďata jsou ihned po porodu nesoběstačná a spojeno je to celkovým konceptem rodiny, vzájemnými sympatiemi mezi těmi, kteří to mládě splodili, aby to mládě taky mohli společně vychovat a vést ho životem = opět se dostáváme k zachování druhu.

To jen tak na okraj.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Lidská mláďata jsou po porodu nesoběstačná proto, že se rodí v podstatě nedonošená — ale nelze jinak, protože kdyby zůstala v děloze jen o trochu déle, neprošla by už otvorem v pánvi, který je vzhledem k chůzi po dvou užší než u ostatních primátů. Proto třeba šimpanzí mládě, které se narodilo později a tudíž donošené, ještě půl roku po narození porazí v inteligenčním testu mládě lidské.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
malou
Registrovaný uživatel

corniis píše:K tomu páření bych dodal jednu důležitou věc. Člověk, jakožto nějaké to homo, pod které se prý řadíme, je jeden z mála - nebo možná jediný druh(?), u kterého je sexuální styk slastí/zábavou (tím myslím u samic). Pro většinu savců (samic) je to bolestivý proces, který opravdu patří z většiny případů pouze pro rozmnožování a rozrůstání smečky/celkové populace druhu. Důvod je takový, že samci mnohých druhů savců (neznám přesné číslo) mají na pyji jistý "výstupek", kterou někteří študáci i dneska nazývají něco jako háček. A tenhlencten háček zapřičiňuje, že občas v noci slýcháme, jak například kočky řvou na celá sídliště. Fakt nadržených samců teď opomenu, protože to není podstatou tohohle příspěvku, jen bych chtěl uvést na pravou míru rozdíl mezi lidmi a zvířaty, když už se tady bavíte zrovna o tomto tématu. To, že lidští samci na penisu tenhle "háček" nemají (prý o něj evolucí "přišli"), má hodně společného s tím, že my, jakožto lidé, jsme jediný druh, jejichž mláďata jsou ihned po porodu nesoběstačná a spojeno je to celkovým konceptem rodiny, vzájemnými sympatiemi mezi těmi, kteří to mládě splodili, aby to mládě taky mohli společně vychovat a vést ho životem = opět se dostáváme k zachování druhu.

To jen tak na okraj.
Ja si nemyslim ze by zvireci samicky pri pareni zase tak trpeli,nejsem sice byolog,ale kdyz kocka pri vystriknuti kocoura v ni,zafnagne a zavrci,neznamena ze by se ji to nelibylo.Dokonce u kocek(samic)dochazi k tomu ze samice je schopna v dobe pareni,se parit neustale a pritom se po orgasmu kocoura,prevrha a nabada k dalsimu pareni.

A vydel jsem v mnohych dokumentech o zviratech,ze si to ty samice dost vychutnavaly.Existuji dokonce druhy zvere kde samice jsou posedle sexem,ale i druhy zvirat kde samec pri sexu zemre nebo hned po nem(u hmyzu)nebo samice je poloznasilnena samcem(u nekterych druhu hmyzu,savcu a ptaku).

Priroda je rozmanita a pestra co se tice chovani,stejne asi jako clovek.
Karel__

Re: Pudy u zvířat nasvědčující pedofilii

Nový příspěvek od Karel__ »

Myslím si, že je pedofile i u zvířat. Bylo by divné, že by to vzniklo jen u člověka. Navíc homosexualita je u zvířat běžná, tak asi i pedofilie.
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Karel__ píše: čtvrtek 12. 11. 2020, 0:17:00 Myslím si, že je pedofile i u zvířat. Bylo by divné, že by to vzniklo jen u člověka. Navíc homosexualita je u zvířat běžná, tak asi i pedofilie.
U homosexuality se debatuje, že je evolučně výhodnější. Z matky získáváme 50% genů, z otce též 50%. Se sourozenci sdílíme 50% podobných genů. U nevlastních je to 25%. Se svými synovci a neteřemi sdílíme také 25%. A gayové více inklinují právě k synovcům a neteřím. Více, než heterosexuální lidé. Z tohoto pohledu jsou gayové evolučně výhodnější v tom, že se postarají, aby 25% genů jejich rodu přežilo. Gayové mohou být lepší rodiče, než heterosexuální pár. Navíc heterosexuální muži více umírají (více riskují, války,...), takže je výhodné mít v rodině gaye. Je větší šance, že strýc se postará o osiřelé děti na které je matka sama a tedy geny přežijí.

U pedofilie zatím není nějaký evoluční objev a ani u zvířat není s jistotou potvrzen.
Naposledy upravil(a) Kiiax dne pátek 13. 11. 2020, 17:51:13, celkem upraveno 1 x.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Myslím, že existence podofilie u zvířat je úplně klidně možná. Jedna z teorií vzniku pedofilie u jedince je hezky popsána v knize
Understanding and Addressing Adult Sexual Attraction to Children
od Sarah D. Goode (2009), k dispozici k přečtení třeba zde.

Píšou tam, že lidský mozek se ještě v lůně "maskulinizuje" a "defeminizuje" hormony kolujícím v matčině těle. V embryo fázi začínají všechny děti jako "samičky", a až vlivem hormonů se některá embria vyvinou v "samečky". K tomu je potřeba maskunilizace (ta se děje nejdřív) a defeminizace (následně). Podle biologů studujících zvířecí modely (Feierman 1990), neurochemický proces maskunilizace propojuje sexualitu se "sociálně dominantním" chováním (soutěživost, agresivita...), což způsobí, že jsou samečci přitahováni "malými", "slabými", "mladými" jedinci. Fierman se domnívá, že mozky pedofilů jsou více maskulinizované v porovnání s nepedofily. Následný neurochemický proces defeminizace poté odstraňuje typicky "samičkovské" vzory chování (jako třeba vystrkování zadku pro nalákání samečka - viz. Marilyn Monroe) a zároveň zvyšuje pravděpodobnost, že sameček bude toto chování shledávat lákavým (viz. reakce mužů na Marilin Monroe). Fiermen říká, že pedofilové jsou méně defeminizovaní v porovnání s běžnou většinovou mužskou populací, tudíž méně přitahováni typicky samičkovským chováním.

Vznik pedofilie u mužů pak Fiermen vykládá jako přirozený důsledek normální distribuční křivky tohoto biochemického procesu. Centrální tendence v evoluci je produkovat heterosexuální muže produkováním optimálního množství maskulinizace a defeminizace, ale při krajích distribuční křivky dochází ke vzniku homosexuality, pedofilie a transsexuality. Na základě těchto modelů Fiermen dokonce předpokládá, že pedofilie je častější než homosexualita, která je zas častější než transsexualita. Fiermen to shrnuje: "Pedofilové jsou vedlejším produktem nevyhnutelné biologické variace okolo vybrané centrální tendence. Takže zatímco většina mužů bude 'milovat' děti a adolescenty právě tím 'správným' množstvím, někteří mužové je bohužel budou milovat příliš málo a někteří naopak příliš mnoho... bla bla bla."

Omlouvám se za velmi neumělý překlad. Kniha stojí za přečtení.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

To mi přijde jako dost divoká spekulace. Ale je to něco, co se v principu dá testovat, v praxi to naráží na problém nalezení reprezentativního vzorku. Nevím, že by byly studie, co by tuto hypotézu potvrzovaly.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

No je to už staršího data... Ale třeba tady o tom také mluví a zmiňují i jiné studie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4478390/
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Ono u některých druhů zvířat se samičky záměrně spáří se všemi samečky i těmi mladými co by si u jiných druhů museli počkat. Důvod je takový že ve skupinách kde žijí s více samci pak tito samci neví čí to mládě je a všichni se pak o ně starají jako by bylo jejich....
U těch bonobů netuším od jakého věku ten sex provozují (v dokumentech se to obvykle neuvádí), ale nedivil bych se pokud by to bylo ihned jakmile se u nich nějaké sexuální potřeby objeví, což může být hodně brzo.