Přiznání

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1733 poděkování
Dostal: 3605 poděkování

Re: Přiznání

Nový příspěvek od Kasz »

Mathiasi, tvůj příspěvek trochu vyzní, že z tvého pohledu bylo vše OK, že to byl tvůj "nejlepší erotický zážitek v životě"... trochu mi v něm chybí tvůj pozdější případně současný postoj k tomu, co se stalo...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

No, Mathias neudělal nic aktivně, odejít nemohl. Takže si nemyslím, že by se musel za něco omlouvat nebo k něčemu zaujímat postoj.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Tak jinak - kdyby se dostal do podobné situace, jak by se zachoval dnes?
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

On se nijak nezachoval, prostě se mu to stalo. Jak píše, odejít nemohl.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Gabriel Svoboda píše:On se nijak nezachoval, prostě se mu to stalo. Jak píše, odejít nemohl.
Nech, prosím, vyjádřit Mathiase. Odejít z takové situace lze vždy! Lze se pohnout o 20 cm jinam, udělat krok, poprosit "s dovolením".
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 507 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Lze se pohnout o 20 cm jinam, udělat krok, poprosit "s dovolením".
I za cenu toho, že to na tebe upozorní, že se chováš divně?
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Co na mě upozorní? To, že se posunu o 20 cm vedle a nebo řeknu "s dovolením"? Nebo spíš riskuji upozornění tím, že setrvám tam, kde jsem, z důvodů, které jsou mi zřejmé? Nechte, prosím, vyjádřit nejdřív Mathiase. Debatu rozviňme až po jeho vyjádření. Děkuji.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Každou situaci je třeba hodnotit podle toho, jak ji ten který jedinec zvládá. Od situace, od které někdo odejít nemusí, já bych ve jménu předcházení problému odejít musel nebo naopak. Nic se nestalo, ale pokud se vcítím do toho, jak to dle popisu Mathias vnímal, být jím asi bych si našel možnost, jak odejít.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 507 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Upozorní na tebe neobvyklé jednání, které se bude lišit od toho co by běžně udělala většina lidí, například když budeš zírat na nahé dítě asi na sebe upozorníš, ale stejně tak na sebe upozorníš pokud se budeš schválně snažit vyhýbat pohledu...
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Bohužel někteří nejsou ochotní počkat na vyjádření Mathiase, i když jsem o to výslovně žádal, proto téma zamykám do doby, než se vyjádří Mathias (může třeba formou založení nového vlákna, které se současným posléze sloučím). Děkuji za pochopení. :)
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Mathias Priznaní

Nový příspěvek od Mathias8 »

Chalani ja som v tom čase nebol až tak uvedomeli ako dnes. Ja som ako som predtím napísal dostal sa dopredu aby som lepšie videl az keď som sa postavil bližšie zistil som že su tam aj holčičky... boli hrozne sexi..ale nutkanie mi vravelo že keď sa postavim iba za nou za tou jednou ktorá tam vinikala- Ruska.. a budem si vychutnávať ten pocit že stojim za nou nič len to tak to nemože byť až také zlé...vedel som že nemožem sa ich dotknúť.. bál som sa verejnosti... že na mna niekto zakričí... tak som tam iba stál a tváril sa akože nič...na jednej strane ma to vzrušovalo na druhej strane som mal hrozný strach... bál som sa pohnúť ..bola tam tlačenica a prosit ludi aby sa pohli som nechcel zo strachu... v tom čase som si myslel že to na mne každy zbadá...tak som tam iba stál a tváril akože nič sa nedeje..teraz kebyže sa mi to stane podobná situacia neviem čo by som spravil...deti mám rád a nechcem im ublížiť a ani spraviť to čo by im nebolo prijemné... drobné dotyky tie neškodne mam na mysli mi robia problémy na verejnosti.. ale keď som s nejakou kamoškou sám tak ju chytim za ruku alebo za cop...to je vsetko...
tdnka
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 9
Výkřik do tmy: "Children of the future age,
Reading this indignant page,
Know that in a former time
Love, sweet love, was thought a crime. (...)"
(William Blake - A Little Girl Lost)
Dal: 61 poděkování
Dostal: 78 poděkování

Nový příspěvek od tdnka »

No jistě... vinobraní, různé slavnosti či festivaly....A taky opojné nápoje, samozřejmě. I když se mi rozhodně nestalo nic podobného (osahávání??!!!OMG!!!!jak to, že nejste za katrem???!!!), vím o jakých situacích mluvíte. Takže bacha na alkohol - ten totiž dokáže v takových "přeholčičkovaných" situacích navodit pocit, že už jsem v nebi a andělů je možno se dotýkati!!! Není tomu tak, přesto, že takové slunečné dny plné smějících se dětí ten dojem budí velmi věrně.

Já to mám snadné - od té doby co jsem se odkopal (coming out:-) mne koriguje přítelkyně. Před nějakým časem jsem byl na podobné slavnosti a ani jsem nepil alkohol a motal jsem se v jakémsi dětském koutku dokonce si od dvou holčiček nechal malovat na obličej...A doma pak rozhovor s přítelkyní, říkala: "Nevím, co si ti lidé okolo mysleli, ale všichni museli vidět, že ´seš v extázi. Tvářil ses utrápeně a zamilovaně a bylo to šílený!!!"

Takové situace jsou náročné a i když neděláme blbosti jako výše popsané, stejně je na nás dost věcí vidět. "Když jde kolem děcko, tváříš se jak šlapka na rohu a směješ se jako....úchyl...":-( slyšel jsem doma onehdy:D

No nic. Léto je krásné, není-liž pravda. Ale někdy je toho zkrátka moc. Asi snad radši sedět doma než vyrazit někam a tam radši koukat do země, aby všichni neviděli, že čučím divně...
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 566 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

tdnka píše:Takže bacha na alkohol - ten totiž dokáže v takových "přeholčičkovaných" situacích navodit pocit, že už jsem v nebi a andělů je možno se dotýkati!!!
Ahoj tdnko, po přečtení téhle věty jsem si uvědomil, že v poslední době moc nepíšeš a že mi tvoje příspěvky začínají chybět ;)
tdnka píše:Takové situace jsou náročné a i když neděláme blbosti jako výše popsané, stejně je na nás dost věcí vidět. "Když jde kolem děcko, tváříš se jak šlapka na rohu a směješ se jako....úchyl...":-( slyšel jsem doma onehdy:D
A nebude to tím, že jsi úchyl? :D Otázka je, jak jinak by se měl úchyl smát, než jako úchyl. :D :D

A docela by mě zajímalo, jestli ty korekce přítelkyně vnímáš jako láskyplné nastavování zrcadla, nebo jako sekýrování. Z tvého příspěvku mi to spíš zní jako druhá varianta.

Já už jsem ve věku, kdy mi začíná být jedno, jak vypadám, a co si lidé kolem myslí. Ale možná to nebude ani tak věkem, jako spíš vlivem dětí. A co se týče manželky, tak mi před půl rokem řekla, že mě má ráda, i když jsem úchylák. Nevím, jak se jít to povedlo, ale řekla to takovým způsobem, že jsem to v tu chvíli vnímal jako krásné vyznání lásky. :)

Jo a mě v poslední době několik lidí řeklo, že je na mě vidět, že jsem zamilovaný do vlastní dcery. Prý když o ní mluvím, tak třeba nepatrně měním intonaci hlasu. Naštěstí manželce zrovna tahle zamilovanost nevadí, alespoň ne poté, co jsme si to tom otevřeně popovídali a rozhodli se dělat si pravidelně více času jenom na sebe.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
tdnka
Registrovaný uživatel

Ahoj tdnko, po přečtení téhle věty jsem si uvědomil, že v poslední době moc nepíšeš a že mi tvoje příspěvky začínají chybět ;)
No, trochu jsem to své vyznávání omezil. Kdybych měl smolit báseň pokaždé, když mi v tramvaji či na ulici oči krásou přecházejí, měl bych asi už šesti svazkové sebrané spisy. Ale chybí talent dát tomu pokaždé nějakou slušnou formu:-(

tdnka píše:Takové situace jsou náročné a i když neděláme blbosti jako výše popsané, stejně je na nás dost věcí vidět. "Když jde kolem děcko, tváříš se jak šlapka na rohu a směješ se jako....úchyl...":-( slyšel jsem doma onehdy:D
A nebude to tím, že jsi úchyl? :D Otázka je, jak jinak by se měl úchyl smát, než jako úchyl. :D :D
Já už ani nevím, jestli řekla přímo "úchyl". Obvykle to slovo nepoužívá. Možná řekla: "jako měsíček na hnoji" ...už nevím:-) Každopádně je to trapný - přece chlapi, co jsou na dospělé holky, pokud to nejsou zamrzlí puberťáci či nějací sexuální maniaci, také nečučí na každou ženskou, co jde kolem jako na svatej obrázek či spíše jako pucflek Baloun na játrovou paštiku...A pokud to dělají, pak jim jejich přítelkyně buď dají facku nebo košem. A není v tom rozdíl pro nás "úchyly" to je stejné:-)
A docela by mě zajímalo, jestli ty korekce přítelkyně vnímáš jako láskyplné nastavování zrcadla, nebo jako sekýrování. Z tvého příspěvku mi to spíš zní jako druhá varianta.
Rozhodně zrcadlo a ne sekýrování. Jsem za takovou korekci rád. Mám totiž trochu problém, že když to ona o mně už ví, tak nejenže to nezakrývám, ale skoro jako bych to dával okázale najevo (zatím ovšem nešťouchám do ženy loktem, a neříkám věci jako:" Týýýý bláho, koukej na tamtu princeznu! To je kus!!! (Nebo snad pedofilové říkají "kousíček" a ne "kus", to nevím, poněvadž naštěstí takové věci ještě neříkám:-)Důvody jsem uvedl výše -nejsem až tak úplné hovado. Na druhou stranu mé chování vůči dětem, které často okolí považuje za nějaký talent a porozumění dětské duši, ona interpretuje jinak (pravdivěji) a není divu, že ji to může občas poněkud znechutit. Takže, jsme někde, kde jsou děcka a zatímco ostatní si myslí: "Jak je to hezké, že si dospělý člověk dokáže tak dlouho povídat a hrát s dětmi" ona si myslí: "Proboha, zase za celou dobu, co jsme tady na návštěvě, neprohodil ani slovo s rodiči a jen se plazí po koberci, dělá koníčka, houpe děti na klíně atd. To se nemůže trochu krotit?" A taky mi říká - a to je závažnější - ať si sám sobě položím otázku: "Záleží ti na nich opravdu? Nepřestaneš náhodou náhle být tím skvělým srandovním strejdou, až budou o pár let starší a nebudou v tom věku, který tě fascinuje? Pořád se budeš snažit být s nimi celé odpoledne a zajímat se o jejich životy?"
Takže tak - jsou to nepříjemné věci, co mi říká. Ale má nejspíš pravdu.
Já už jsem ve věku, kdy mi začíná být jedno, jak vypadám, a co si lidé kolem myslí. Ale možná to nebude ani tak věkem, jako spíš vlivem dětí. A co se týče manželky, tak mi před půl rokem řekla, že mě má ráda, i když jsem úchylák. Nevím, jak se jít to povedlo, ale řekla to takovým způsobem, že jsem to v tu chvíli vnímal jako krásné vyznání lásky. :)
Mne to přítelkyně také řekla a dává mi to neustále najevo tím, že se mnou stále je.
Jo a mě v poslední době několik lidí řeklo, že je na mě vidět, že jsem zamilovaný do vlastní dcery. Prý když o ní mluvím, tak třeba nepatrně měním intonaci hlasu. Naštěstí manželce zrovna tahle zamilovanost nevadí, alespoň ne poté, co jsme si to tom otevřeně popovídali a rozhodli se dělat si pravidelně více času jenom na sebe.
[/quote]
Přesně tak. Má přítelkyně se na mne často zamračí v situacích, kdy děti nejsou ani přítomny, ale jen někdo některé známé dítě zmíní a já, přestože jsem se před tím hovoru neúčastnil, rozněžněně řeknu něco o tom, jak je to úžasné, co dotyčné dítě řeko či udělalo, nebo prostě se jen rozzářím, že někdo zmínil jeho jméno: "Jéééé a jak se vlastně má? A co dělá o prázdninách? Atd atp... . Opět je to asi poznat, jak říkáš, na hlase a jinak. Člověk nemusí být školený psycholog, aby při hovoru poznal, že nějaké téma je pro někoho nabité emocemi....
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

tdnka píše:"Záleží ti na nich opravdu? Nepřestaneš náhodou náhle být tím skvělým srandovním strejdou, až budou o pár let starší a nebudou v tom věku, který tě fascinuje? Pořád se budeš snažit být s nimi celé odpoledne a zajímat se o jejich životy?"
Určitě přestaneš, protože ony se dostanou do puberty a adolescence a už nebudou mít o takové řádění se strejdou zájem. To je přirozený vývoj věci, to nemůžeš ovlivnit. 17tiletá slečna přece nebude svému strejdovi skákat po zádech a nebo mu sedat "na koníčka". *girl_sigh*
tdnka
Registrovaný uživatel

Kasz píše:
tdnka píše:"Záleží ti na nich opravdu? Nepřestaneš náhodou náhle být tím skvělým srandovním strejdou, až budou o pár let starší a nebudou v tom věku, který tě fascinuje? Pořád se budeš snažit být s nimi celé odpoledne a zajímat se o jejich životy?"
Určitě přestaneš, protože ony se dostanou do puberty a adolescence a už nebudou mít o takové řádění se strejdou zájem. To je přirozený vývoj věci, to nemůžeš ovlivnit. 17tiletá slečna přece nebude svému strejdovi skákat po zádech a nebo mu sedat "na koníčka". *girl_sigh*
Ano, to není příliš pravděpodobné, že by to adolescentku bavilo a taky moje záda by to asi nevydržela:-)
Ale když mi přítelkyně říkala, ať si položím onu otázku, tak měla na mysli spíše to, zda má náklonnost není jen opičí láskou a falešným přátelstvím, založeném na příjemném pocitu z blízkosti k jejich tělům a ne k duším. Teď když jsem jsem napsal to spojení "falešné přátelství" vytanulo mi na mysli, že v jedné z popularizačních sexuologických knih z devadesátých let (už nevím, která to byla - nějaký ten Uzel nebo někdo takový) byla kapitola, která se jmenovala: "Pedofilové-falešní přátelé dětí". A to teda NE, páni sexulogové, takhle to není! Já jsem kámoš OPRAVDICKEJ!!!:-))
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

tdnka píše:...měla na mysli spíše to, zda má náklonnost není jen opičí láskou a falešným přátelstvím, založeném na příjemném pocitu z blízkosti k jejich tělům a ne k duším.
Ano, a myslím si, že to by měla být otázka, na kterou by si měl upřímně odpovědět každý pedofil, i ten, který si toto vlákno nyní pouze čte jako anonymní návštěvník. Myslím si, že upřímné přátelství s dětmi lze mít jenom tehdy, je-li to ten pocit z blízkosti k duši dítěte. Nemohu mluvit za všechny, podle sebe soudím tebe, takže si myslím, že tak jako bude existovat mnoho pedofilů, pro které bude důležitá duše, tak budou existovat na druhou stranu i pedofilové, pro které to bude spíš ta opičí láska nebo falešné přátelství k tomu tělu, jak jsi napsal. Ovšem - stejně tak by se nad tímto přístupem měli zamyslet i všichni ostatní lidé, vždyť to, co jsem napsal, platí i pro teleiofily (tedy ty, co jsou eroticky zaměřeni na dospělé osoby).
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Diskutovat o lásce mi přijde velmi důležité. Mnoho lidí na ní totiž má odlišný pohled, přitom je to podle mě základní a nejkrásnější složka naší existence.

Jednou jsem slyšel citát "Chováme se k lásce jako alkoholu, ačkoli je to spíše vitamín". Ale jako k alkoholu se jde podle mě chovat jenom k tomu, co láska není. Podle mě je základem lásky radost z radosti toho druhého a ne naopak. Největší zkouška lásky je milování osoby, která naši lásku neopětuje nebo se rozhodla nás opustit, protože cítí, že je pro ni lepší se vydat cestou, která nekříží tu naší.

Z "lásky" se stává droga, když je naše radost závislá na tom druhém a nejsme ji schopni dosáhnout sami, když přestáváme "milovat", když se ten druhý zrovna chová, vypadá nebo cítí jinak, než mi chceme, protože z toho nemáme radost. Když se závislostí stane dosahování radosti skrze určité chování druhé osoby, cítíme potřebu ovlivňovat její chování tak, aby nás stále dělala šťastnými a snažíme se tak zodpovědnost za to, jak se cítíme, přenášet na druhou osobu. Je to forma zneužití stejná, jako zneužití alkoholu či jiných návykových chováních. Do toho podle mě spadá i ono zmíněné "falešné přátelství" u pedofilů - potřeba dosáhnout pomíjivé radosti z fyzického kontaktu.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD