http://www.novinky.cz/domaci/324651-pokud-se-mi-kandidat-na-ministra-prizna-ze-je-pedofil-diskretne-informuji-premiera-glosoval-zeman.html
Informoval by prezident premiera.
co tak špatného je na sexuální náklonnosti k dětem v roli ministra?
Má někdo odvahu zeptat se hradu?
Pokud se některý z ministrů přizná že je pedofil(Novinky.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Pokud se některý z ministrů přizná že je pedofil(Novinky.cz)
Naposledy upravil(a) Teenbl dne sobota 18. 1. 2014, 13:14:31, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Odkaz upraven na článek v nemobilní verzi, přidány url tagy.
Důvod: Odkaz upraven na článek v nemobilní verzi, přidány url tagy.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Re: novinky cz pokud se některý z ministrů prizns že je pedo
Možná jen pan prezident chce najít nového pedo kamaráda panu premiérovi
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 9
- Výkřik do tmy: "Children of the future age,
Reading this indignant page,
Know that in a former time
Love, sweet love, was thought a crime. (...)"
(William Blake - A Little Girl Lost) - Příspěvky: 280
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 78 poděkování
Re: Pokud se některý z ministrů přizná že je pedofil(Novinky
Minimálně dva navržení kandidáti na ministra trpí výraznými a nebezpečnými sexuálními úchylkami (bisexualita se silnými sadistickými sklony v případě prvním, nedoléčená pedofilie v případě druhém). Jsme přesvědčeni, že tito lidé jsou nebezpečím pro stát a představují vážné riziko jak ve vztahu ke „svým“ resortům, tak pro celou společnost.
http://abbartos.wordpress.com/2014/01/27/nejhorsi-vlada-v-historii-bude-ministrem-pedofil-vyzva-prezidentu-republiky/
Adam to ví a všem nám to poví. No a co, vždyť on si prezident tohohle magora pozval dokonce na hrad:-)
http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/misto-rektoru-akce-d-o-s-t-na-hrad-dorazil-kontroverzni-novinar-a-b-bartos-1033406
A teď si vzpomínám, že při prezidentské volbě tvrdil, že švarncenbergrová má doma na zdi obraz hitlera, což byl taky výplod pana A.B.B., jenž již dlouho tak statečně bojuje proti všemu zlu (teda vlastně pravdě a lásce)světa. Ach tak sám (snad jen ten Bátora s hájkem mu občas píchnou)
Zdá se, že krom nechutného narcisismu mají náš předchozí a nynější prezidenti absolutně stejně nepřijatelné známosti.A to jsem myslel, že mne v tomhle absurdistánu už nic nemůže překvapit. Po kancléři, který nebyl z opice a věděl, že usáma neexistuje. Ale kdepak, hranice možného a nemožného jsou v této zemi pružné...Je možné, že třeba bude kancléřem pan Adam slavný to bijec pravdy a lásky. To se možná dočkáme větších perel než od Hájka. Vždyť co je nějaké popírání Darwina proti takovémuto terénnímu výzkumu přímo v hnízdě spiklenců. Jenže smůla: Z nějakého tajemného důvodu se ale čeští zednáři, především ti na prestižních a veřejně viditelných postech, k členství nehlásí.
http://abbartos.wordpress.com/2013/07/10/patrali-jsme-po-zednarich-ve-snemovne-a-zpovidali-poslance/
http://abbartos.wordpress.com/2014/01/27/nejhorsi-vlada-v-historii-bude-ministrem-pedofil-vyzva-prezidentu-republiky/
Adam to ví a všem nám to poví. No a co, vždyť on si prezident tohohle magora pozval dokonce na hrad:-)
http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/misto-rektoru-akce-d-o-s-t-na-hrad-dorazil-kontroverzni-novinar-a-b-bartos-1033406
A teď si vzpomínám, že při prezidentské volbě tvrdil, že švarncenbergrová má doma na zdi obraz hitlera, což byl taky výplod pana A.B.B., jenž již dlouho tak statečně bojuje proti všemu zlu (teda vlastně pravdě a lásce)světa. Ach tak sám (snad jen ten Bátora s hájkem mu občas píchnou)
Zdá se, že krom nechutného narcisismu mají náš předchozí a nynější prezidenti absolutně stejně nepřijatelné známosti.A to jsem myslel, že mne v tomhle absurdistánu už nic nemůže překvapit. Po kancléři, který nebyl z opice a věděl, že usáma neexistuje. Ale kdepak, hranice možného a nemožného jsou v této zemi pružné...Je možné, že třeba bude kancléřem pan Adam slavný to bijec pravdy a lásky. To se možná dočkáme větších perel než od Hájka. Vždyť co je nějaké popírání Darwina proti takovémuto terénnímu výzkumu přímo v hnízdě spiklenců. Jenže smůla: Z nějakého tajemného důvodu se ale čeští zednáři, především ti na prestižních a veřejně viditelných postech, k členství nehlásí.
http://abbartos.wordpress.com/2013/07/10/patrali-jsme-po-zednarich-ve-snemovne-a-zpovidali-poslance/
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
"nedoléčená pedofilie"
To jako že dotyčný ještě žije? A nebo jak si to léčení autor představuje?
To jako že dotyčný ještě žije? A nebo jak si to léčení autor představuje?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská blbost. Přičemž tou první si nejsem zcela jist." (Albert Einstein)
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
Sice jsem o panu A.B.B. teď slyšel poprvé - kupodivu, ale po zběžném prolétnutí té stránky mi to připadá tak příšerné, až jsem se musel smát. Byť se z toho člověku spíš dělá špatně, samozřejmě.
Je až pozoruhodné, jak se ty různé nechutné a nebezpečné myšlenky vyskytují u těchto lidí Klausova typu společně... Možná je to náhoda, ale zdá se mně, že skutečně stačí znát jen jeden jejich názor, aby se daly takřka automaticky vyvodit i ostatní, byť se třeba týkají něčeho úplně jiného. Nicméně asi to do sebe logicky zapadá, společným jmenovatelem bude xenofobie kombinovaná s vědomím vlastní důležitosti (kterou se - minimálně někteří z nich - patrně snaží kompenzovat svoje komplexy).
Stále stejná pakáž. Skoro je mi líto, že tam už netrůní právě Klaus, ten by na daná témata určitě obzvláště perlil. Aspoň že máme kvalitní náhradu - hlavně že Z. bude informovat "diskrétně" to se opravdu, ale opravdu povedlo. Je to k pláči, leč docela jsem se pobavil (dokud se snažím nebrat to vážně)...
Je až pozoruhodné, jak se ty různé nechutné a nebezpečné myšlenky vyskytují u těchto lidí Klausova typu společně... Možná je to náhoda, ale zdá se mně, že skutečně stačí znát jen jeden jejich názor, aby se daly takřka automaticky vyvodit i ostatní, byť se třeba týkají něčeho úplně jiného. Nicméně asi to do sebe logicky zapadá, společným jmenovatelem bude xenofobie kombinovaná s vědomím vlastní důležitosti (kterou se - minimálně někteří z nich - patrně snaží kompenzovat svoje komplexy).
Stále stejná pakáž. Skoro je mi líto, že tam už netrůní právě Klaus, ten by na daná témata určitě obzvláště perlil. Aspoň že máme kvalitní náhradu - hlavně že Z. bude informovat "diskrétně" to se opravdu, ale opravdu povedlo. Je to k pláči, leč docela jsem se pobavil (dokud se snažím nebrat to vážně)...