Michael Jackson - pedofil alebo nie?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Re: Michael Jackson - pedofil alebo nie?
Teda ne že bych měl něco proti Michaelovi,byl to skvělí umělec a o mrtvích jen dobře ale už v tom dokumentu 2003 tuším neříkal pravdu. Tam vysvětluje že měl tehdy POUZE 2 operace obličeje. A už tomu nevěřím. Obličej člověka se mění během života ale u Michaela se dalo poznat-když by šel někdo podle záznamú z rúzných okamžikú jeho života-tak tam těch chirurgyckých zákrokú bylo víc.
Jinak fakt neznám víc lidí,co by se tak radikálně staly z černocha bělochem.Ještě jednou PROC BY MICHAEL NEMEL ZAJEM O TO ZMENIT SVOJI BARVU PLETI?BYL TO UMELEC.
Jinak fakt neznám víc lidí,co by se tak radikálně staly z černocha bělochem.Ještě jednou PROC BY MICHAEL NEMEL ZAJEM O TO ZMENIT SVOJI BARVU PLETI?BYL TO UMELEC.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Nechcete sa pobit? ;-)
Ja si uz ani velmi nedokazem predstavit, ako by vypadala Michaelova kariera, ak by jeho plet ostala cierna. Myslim, ze v tom ohlade mu to pomohlo, bez ohladu na to, ci to bol nutny zasah kvoli chorobe, alebo chcene a planovane. A ani ma to velmi nezerie ;-) Kedysi som cital spekulativny clanok, ze deti viac doveruju belochom, nez ciernym, a to mal byt aj dovod jeho operacii. Neverim tomu, ale zaujalo ma to.
A co sa tyka povodnej diskusie, myslim, ze Michael bol homosexualny pedofil s citlivou dusou a mrzi ma, ako dopadol. Mozno to bol dosledok toho, ze nemal nikoho, s kym by sa mohol otorene porozpravat, ziedneho naozaj blizkeho cloveka, ktoremu by veril. Cest jeho pamiatke.
Ja si uz ani velmi nedokazem predstavit, ako by vypadala Michaelova kariera, ak by jeho plet ostala cierna. Myslim, ze v tom ohlade mu to pomohlo, bez ohladu na to, ci to bol nutny zasah kvoli chorobe, alebo chcene a planovane. A ani ma to velmi nezerie ;-) Kedysi som cital spekulativny clanok, ze deti viac doveruju belochom, nez ciernym, a to mal byt aj dovod jeho operacii. Neverim tomu, ale zaujalo ma to.
A co sa tyka povodnej diskusie, myslim, ze Michael bol homosexualny pedofil s citlivou dusou a mrzi ma, ako dopadol. Mozno to bol dosledok toho, ze nemal nikoho, s kym by sa mohol otorene porozpravat, ziedneho naozaj blizkeho cloveka, ktoremu by veril. Cest jeho pamiatke.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 507 poděkování
Kvůli tomu "aby vypadla jako běloch" rozhodně žádnou plastiku nepotřeboval. Co je známo tak skutečně podstoupil několik plastických operací na změnu vzhledu, tj nos rty brada atd, ale to nesouvisí s barvou kůže.
A mimochodem tím že změníte barvu a účes tak výrazně změníte i vzhled a, troufám si tvrdit, i víc než tím že změníte tvar nosu či brady, a stačí vám k tomu právě jen makeup a kadeřník.
A mimochodem tím že změníte barvu a účes tak výrazně změníte i vzhled a, troufám si tvrdit, i víc než tím že změníte tvar nosu či brady, a stačí vám k tomu právě jen makeup a kadeřník.
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne pátek 10. 10. 2014, 23:05:06, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Nechcem se bit a uz ne k vuly Michaelu Jacksonovy. Nikdo z nas dvou nemusi mit pravdu.Jeremy píše:Nechcete sa pobit? ;-)
Jinak to ze Michael byl homosexualni pedofil nemusi byt pravda. Kdyz jsi ho pozoroval v tych dokumentech a i klypech,co byl s detmi,tak se choval mile k oboum pohlavym a bylo videt ze i holcicky ma rad. To ze se casto ukazoval s McCalau Culkinem nebo jak se jmenoval-muj bracha rika-makalymunakulky a s tim nemocnym mexickym klukem nebo z kama byl,je oduvodnitelne tim,ze kdyz se ukazuje s chlapcem,neni tak napadne,jak kdyby vedle sebe nechal chodit,jak nejakou milenku ci pritelkyni-malou holcicku.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Aj na tomto webe som si overil, že pedofilov, ktorých priťahujú chlapci a dievčetá zároveň a rozhodujúci je vlastne iba vek, nie je až tak veľa. A Michaelovo konanie v bežných situáciách, ktoré som mal možnosť vidieť, som tak nejak prevádzal na seba, keďže ma priťahujú kutíci, ale deti mám rád vo všeobecnosti a tak je nejak zvykom, že všetky deti z ktorými som trávil viac času (hlavne z rodiny) si zo mňa veľmi rýchlo spravia preliezačku, cvičeného koňa či v horšom prípade žiačika vo svojej škole, ktorého musí malá učiteľka poriadne vychovávať. Tú poslednú variantu, priznám sa, nemám veľmi rád a viac menej iba trpím A somozrejme som iba napísal svoj názor, takže netrvám na tom, že tak musí byť.malou píše: Nechcem se bit a uz ne k vuly Michaelu Jacksonovy. Nikdo z nas dvou nemusi mit pravdu.
Jinak to ze Michael byl homosexualni pedofil nemusi byt pravda. Kdyz jsi ho pozoroval v tych dokumentech a i klypech,co byl s detmi,tak se choval mile k oboum pohlavym a bylo videt ze i holcicky ma rad. To ze se casto ukazoval s McCalau Culkinem nebo jak se jmenoval-muj bracha rika-makalymunakulky a s tim nemocnym mexickym klukem nebo z kama byl,je oduvodnitelne tim,ze kdyz se ukazuje s chlapcem,neni tak napadne,jak kdyby vedle sebe nechal chodit,jak nejakou milenku ci pritelkyni-malou holcicku.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Dal: 21 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Je celkem jasné a není důvod skrývat, že Michael Jackson byl především na chlapečky. Co je vidět rovnou, není třeba dokazovat a nelze o tom diskutovat. Otázkami ovšem zůstává, jaký byl Jacksonův osobní postoj ke slovu pedofil, a jistě také může být otázkou, co se mezi ním a dalšími lidmi dělo v jejich soukromí (což je především jejich věcí). Mám pocit, že některé typy umělců (vybavuji si Kulínského či Opočenského) nemívají tuhle problematiku po teoretické ani morální stránce příliš zpracovanou a přistupují k ní spíše afektivně a afektovaně.
Třeba takového Foglara nejspíš "obviňování " tehdy ještě z homosexuality asi spíš uráželo. I když kdoví - třeba moc dobře věděl, čím ho protektorátní i komunistická moc mohla tlačit ke zdi a nutit ke spolupráci (typu Rychlé šípy na stavbě mládeže atd.). Z některých filmů inspirovaných skutečností jsem nabyl dojmu, že třeba Hitlerjugend dokázala pedofilů zneužívat zcela cíleně - tedy toho, že je může zároveň vydírat a držet v kleštích, a zároveň využívat toho, že mají talent na práci s dětmi a někteří jsou schopni obětovat takřka cokoliv, třeba i včetně své cti nebo přesvědčení, jen aby mohli s dětmi být.
Třeba takového Foglara nejspíš "obviňování " tehdy ještě z homosexuality asi spíš uráželo. I když kdoví - třeba moc dobře věděl, čím ho protektorátní i komunistická moc mohla tlačit ke zdi a nutit ke spolupráci (typu Rychlé šípy na stavbě mládeže atd.). Z některých filmů inspirovaných skutečností jsem nabyl dojmu, že třeba Hitlerjugend dokázala pedofilů zneužívat zcela cíleně - tedy toho, že je může zároveň vydírat a držet v kleštích, a zároveň využívat toho, že mají talent na práci s dětmi a někteří jsou schopni obětovat takřka cokoliv, třeba i včetně své cti nebo přesvědčení, jen aby mohli s dětmi být.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Je pravda že medialne zneho spravili homosexualneho pedofila.. lenže vela piesni má o holčikách napr: piesen "You are not alone" , "Beautiful girl" a mnoho dalšich... dokonca jeho druhý posmrtný album je skoro cely o holčikách mám na mysli album "Excape". Spomeniem pár.. napr v piesni "She was loving me" hovorí o dievčati o ktorom nevedel ako ho velmi milovala pritom ona bola pre neho život, jeho dieta, láska, sen ,,ano dieta -Host píše:Je celkem jasné a není důvod skrývat, že Michael Jackson byl především na chlapečky.
She was my baby but it doesn't matter anymore
She was my love and now she's gone
Dalej piesen - "Do You Know Where Your Children Are" (napíšem česky) -
Vystupuje na vlakové zastávce, čeká tam muž
"Ukážu ti, co to jsou peníze, holka, jen si rozpusť vlasy."
Poslal jí do ulic Sunset Boulevardu
Prodává své tělo, aby jí vzal...(?)
Policista prošel okolo rohu, někdo tady je příliš starý?...(?)
Je upoután její malou dcerou, je jí jen 12 let!
Piesen "A Place With No Name" pri tej piesni chápem jeho bolesť.. vložil do nej svoju bolest a sny..
skrátka vo vela piesniach spomína dievčatka napriek tomu o nom hovorili že je homosexualny pedofil. Možno sa mu páčili aj chlapci aj dievčata ...
Ja osobne si myslím že pedofil bol a skrýval to. Myslím si že sa nenávidel sa za to kto je a preto si robil tie plastiky a keď to zistili robili všetko preto aby ho zničili a zbohatli na nom. On pritom svoju bolest vkladal do piesni. To ako ropzrával o detoch v interwiev a nie len tam ale všade kde spominal deti značí o tom že bol extremne silný človek a dobrák.
na záver ešte dodám jednu piesen "They Don´t Care About Us" (koli nej neni pochyb že pedofil bol)
Všechno, co chci říct je to,
Že je vůbec nezajímáme
Všechno, co chci říct je,
Že je vůbec nezajímáme
Tlučte mě, nenáviďte mě
Nikdy mě nedokážete zlomit
Nuťte mě, strašte mě
Nikdy mě nedokážete zabít
Dělejte ze mě Žida, žalujte mě
Všichni se na mě vrhněte
Kopejte do mě, útočte na mě
Nebudete ze mě teď dělat černocha nebo bělocha?
Teď jsem obětí policejní brutality
Jsem unavený z toho být stále obětí nenávisti
Znásilňujete mou hrdost, oh, proboha
Dívám se k nebi
Snad splní své proroctví
Osvoboďte mě
Jsem už unaven z toho, že jsem obětí hanby
Házejí mě do jednoho pytle s lidmi se špatnou pověstí
Nemohu uvěřit, že tohle je země, odkud pocházím
Víte, skutečně to nerad říkám
Vláda to prostě nechce vidět
Ale kdyby žil Roosevelt
Nestrpěl by to, ne, ne
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 13
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Jenom bych rád doplnil - myslím, že to tady nezaznělo. Michael nejen, že měl rád děti (byl spíš asi na kluky), ale postavil přece pro děti to úžasné místo: NEVERLAND. Zde je rozhovor s Michaelem o Neverlandu. Včetně fotek. Ahoj.
http://www.michaeljacksonforever.cz/neverland/
http://www.michaeljacksonforever.cz/neverland/
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Fanúšikov Michaela Jacksona pobúril nový film: Svedectvo mužov, ktorých mal zosnulý kráľ popu zneužívať!
Prehovorili po dlhých rokoch! V USA mal premiéru dokumentárny film, ktorý zobrazuje zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona ako pedofila a sexuálneho predátora. Jeho pozostalí a fanúšikovia sa búria.
Dokument Leaving Neverland má 4 hodiny a premiéru mal v piatok večer na filmovom festivale Sundance v Utahu. Je založený najmä na svedectvách dvoch mužov. Wade Robson (36) a James Safechuck (40) patrili v detstve medzi „špeciálnych priateľov Michaela Jacksona. Keď bol spevák v roku 1993 prvýkrát obvinený zo zneužívania chlapcov, Robsona predvolali ako svedka.
Mal vtedy 11 rokov a vypovedal v prospech Jacksona. Teraz tvrdí, že mal vtedy vymytý mozog a sám ho obviňuje. Robson aj Safechuck spomínajú, ako si spevák vydržiaval „špeciálnych priateľov“, čo bol eufemizmus pre milencov z radov malých chlapcov. Výmenou za sexuálne hry im dával šperky.
Zorganizoval na svojom ranči aj „svadbu“ kompletne s výmenou prsteňov a sľubov. Rodičom tiež zaslepil oči peniazmi, aby sa o to, čo robí osamote s ich deťmi, príliš nestarali. Naopak, chlapcov učil, aby svojich rodičov nenávideli. Tým sa mu podarilo niektoré rodiny nadobro rozbiť.
Keď boli chlapci starší, prestal o nich mať záujem a vymenil ich za mladších, čo viedlo k žiarlivostným scénam. S Robsonom sa Jackson stretol, keď mal 7 a so Safechuckom, keď mal 10. S obomi sa prestal stýkať, keď mali 14.
Kritici dokument vychválili. Podľa nich sú tvrdenia v ňom veľmi dobre podložené a Jacksonove pesničky už nikdy nebude možné počúvať tak ako predtým. Pred kinom však protestovalo niekoľko fanúšikov zosnulého speváka a ostro sa ozvala aj jeho rodina. Tá sa snažila prekaziť dokončenie filmu už predtým. Robsona a Safechucka teraz označili za klamárov a ich výpovede vo filme za krivé svedectvo.
https://www.cas.sk/clanok/795900/fanusikov-michaela-jacksona-poburil-novy-film-svedectvo-muzov-ktorych-mal-zosnuly-kral-popu-zneuzivat/
Je mi z toho do placu. Deti ktore ho mali radi a na sude stali na jeho strane sa nechali
v dospelosti zmanipulovat. Mozno museli. Tolko klamstva len preto aby ho zdiskretizovali.
4 hodinovy film o tom ze je prznitel deti pritom ho sud az v 12 bodoch uznal nevinnym. A co je najhorsie ze ludia tomu uveria. Pretoze cim viac opakovana loz sa stava pravdou.
........................................
Cital som o com sa tu pisalo tak pre info este doplnim tolko. Michael si nebielil pokozku. Nic take ako bielenie koze neexistuje.(sam to aj povedal). Trpel koznou chorobou Vitiligo. Mal iba dve plasticke operacie. Vytvoril Neverland kde mohli deti chodit 24 hodin denne zadarmo a zadarmo sa vozit cely den na kolotococh. Ked sa ho pytali preco to robi pdovodnil to takto -
Dalej nemocnicu pre chore deti ktoru sam navstevoval. Travil cas snimi. Navstevoval detske domovy. A mnoho dalsich.
Pridam par jeho citatov. Vsetky su vyslovene z jeho ust z interview.
Prehovorili po dlhých rokoch! V USA mal premiéru dokumentárny film, ktorý zobrazuje zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona ako pedofila a sexuálneho predátora. Jeho pozostalí a fanúšikovia sa búria.
Dokument Leaving Neverland má 4 hodiny a premiéru mal v piatok večer na filmovom festivale Sundance v Utahu. Je založený najmä na svedectvách dvoch mužov. Wade Robson (36) a James Safechuck (40) patrili v detstve medzi „špeciálnych priateľov Michaela Jacksona. Keď bol spevák v roku 1993 prvýkrát obvinený zo zneužívania chlapcov, Robsona predvolali ako svedka.
Mal vtedy 11 rokov a vypovedal v prospech Jacksona. Teraz tvrdí, že mal vtedy vymytý mozog a sám ho obviňuje. Robson aj Safechuck spomínajú, ako si spevák vydržiaval „špeciálnych priateľov“, čo bol eufemizmus pre milencov z radov malých chlapcov. Výmenou za sexuálne hry im dával šperky.
Zorganizoval na svojom ranči aj „svadbu“ kompletne s výmenou prsteňov a sľubov. Rodičom tiež zaslepil oči peniazmi, aby sa o to, čo robí osamote s ich deťmi, príliš nestarali. Naopak, chlapcov učil, aby svojich rodičov nenávideli. Tým sa mu podarilo niektoré rodiny nadobro rozbiť.
Keď boli chlapci starší, prestal o nich mať záujem a vymenil ich za mladších, čo viedlo k žiarlivostným scénam. S Robsonom sa Jackson stretol, keď mal 7 a so Safechuckom, keď mal 10. S obomi sa prestal stýkať, keď mali 14.
Kritici dokument vychválili. Podľa nich sú tvrdenia v ňom veľmi dobre podložené a Jacksonove pesničky už nikdy nebude možné počúvať tak ako predtým. Pred kinom však protestovalo niekoľko fanúšikov zosnulého speváka a ostro sa ozvala aj jeho rodina. Tá sa snažila prekaziť dokončenie filmu už predtým. Robsona a Safechucka teraz označili za klamárov a ich výpovede vo filme za krivé svedectvo.
https://www.cas.sk/clanok/795900/fanusikov-michaela-jacksona-poburil-novy-film-svedectvo-muzov-ktorych-mal-zosnuly-kral-popu-zneuzivat/
Je mi z toho do placu. Deti ktore ho mali radi a na sude stali na jeho strane sa nechali
v dospelosti zmanipulovat. Mozno museli. Tolko klamstva len preto aby ho zdiskretizovali.
4 hodinovy film o tom ze je prznitel deti pritom ho sud az v 12 bodoch uznal nevinnym. A co je najhorsie ze ludia tomu uveria. Pretoze cim viac opakovana loz sa stava pravdou.
........................................
Cital som o com sa tu pisalo tak pre info este doplnim tolko. Michael si nebielil pokozku. Nic take ako bielenie koze neexistuje.(sam to aj povedal). Trpel koznou chorobou Vitiligo. Mal iba dve plasticke operacie. Vytvoril Neverland kde mohli deti chodit 24 hodin denne zadarmo a zadarmo sa vozit cely den na kolotococh. Ked sa ho pytali preco to robi pdovodnil to takto -
A to ma ozaj dostalo ako aj inych jeho vyrokov. Vsetko co onom pisu su klamstva uz im ide iba o to aby ho zdiskretizovali."Myslim, ze som precestoval cely svet uz asi osem krat. Navstivim tolko nemocnic a sirotcincov kolko mam koncertou. A narazil som na tolko deti ktore nikdy neboli v horach. Nikdy sa nepovozili na kolotoci. Nikdy si nepohladili kona alebo lamu. Oni ich ani nikdy nevideli. Ked otvorim svoje dvere, zacnu kricat radostou. Utekaju cez most a vrhnu sa na kolotoce. V ten okamzik dakujem Bohu. Mam pocit ze som si tim ziskal jeho suhlasny usmev."
Dalej nemocnicu pre chore deti ktoru sam navstevoval. Travil cas snimi. Navstevoval detske domovy. A mnoho dalsich.
Pridam par jeho citatov. Vsetky su vyslovene z jeho ust z interview.
"Som presvedceny že mnoho z našich dnešných svetových problémov, od tých v hĺbke mesta po širokú škálu vojen a terorizmu a naše preplnené väznice, sú dôsledkom toho, že deťom bolo ich detstvo ukradnuté. Mágia, kúzlo, údiv a nevinnosť detského srdca sú semienka tvorivej schopnosti, ktorá uzdraví svet. Skutočne tomu verím.
To, čo sa potrebujeme od detí naučiť, nie je detinskosť. Byť s nimi nás spája s hlbšou múdrosťou života, ktorá je všadeprítomná a iba žiada o to, aby bola prežívaná. Poznajú cestu k riešeniu, ktorá leží v našich vlastných srdciach čakajúc na to, až bude poznaná.
Dnes by som chcel poďakovať všetkým deťom na celom svete, vrátane chorých a handikepovaných. Som veľmi citlivý k vašej bolesti."
"Keď mám voľno, jednou z mojich najobľúbenejších činností je tráviť čas s deťmi - rozprávať sa s nimi, hrať sa, váľať sa v tráve. Sú jeden z hlavných dôvodov, prečo robím to, čo robím. Deti sú viac ako dospelí. Vedia všetko , čo sa ľudia snažia zistiť. Poznajú veľa tajomstiev, ale je pre nich ťažké ich prejaviť. Ja to poznám a učím sa od nich. Hovoria veci, ktoré by vás ohromili. Dostávajú sa cez brilantné, geniálne etapy života, ale keď dosiahnu určitého veku, stratí sa to. Toľko ľudí si myslí, že niektoré veci sú detinské, ale dospelí vážne nie sú nič iné ako deti, ktoré stratili všetky kúzla tým, že si všímali, vŕtali sa v niečom a niečo stále zisťovali. V to hlboko verím."
"Deti sú úžasné, nešíria ohováranie, nesťažujú sa, majú len otvorené srdcia. Sú na vás pripravené. Nesúdia. Neriadia sa farbami. Sú veľmi detské. To je problém s dospelými: stratili tieto detské kvality. Ale toto je úroveň inšpirácie, ktorá je tak potrebná a dôležitá pre vytváranie a písanie piesní a pre sochára, básnikov a spisovateľa. Je to rovnaký druh nevinnosti, rovnaká úroveň vedomia, z ktorej niečo vytvárate. A deti ju majú. Okamžite to cítim od zvierat, detí a prírody. "
"Poznám jedno múdre dievčatko, ktoré nemôže chodiť. Je odkázaná na vozíček a možno na ňom strávi zvyšok života, pretože lekári takmer nedúfajú, že by sa im kedy podarilo vyliečiť jej ochrnuté nohy.
Keď som sa s ňou prvýkrát stretol, obdarila ma zábleskom úsmevu, ktorý ma spálil svojím horúcim šťastím. Ako bola otvorená! Neskrývala sa za sebaľútosť. Nezaoberala sa sama sebou. To bola jej múdrosť. Videla rovnaký múdry výraz u ďalších detí, 'úbohých' detí, ako ich vidí spoločnosť, pretože sa im nedostáva jedla, peňazí, bezpečných domovov alebo zdravie. Keď dosiahnu určitého veku, mnoho týchto detí pochopí, ako veľmi je ich stav zlý. Spôsob, akým sa na ich život pozerajú dospelí, ich pripraví o tú počiatočnú nevinnosť, tak drahocennú a vzácnu. Začínajú veriť, že by sa mali cítiť zle, že je to tak správne.
Ale toto bolo múdre dievčatko, mala len štyri roky, vznášala sa nad ľútosťou a hanbou ako bezstarostný škorec. Vzala moje srdce do svojich rúk a urobila ho tak bezváhovým, ako chumáčik bavlny, takže mi dokonca znemožnila začať myslieť: 'Aká hrôza.'
Videl som iba svetlo a lásku. Vo svojej nevinnosti malé deti vedia, že sú svetlom a láskou. Ak im to dovolíme, môžu nás naučiť, aby sme sa videli rovnako.
Jedno zaiskrenie z pohľadu tohto dievčatka obsahuje rovnaké vedomosti, ktoré príroda zasadila do srdca každého živého tvora. Je to tiché tajomstvo života, ktoré sa nedá opísať slovami. Vie, že aj najmenší dych je gestom vďačnosti voči Stvoriteľovi."
Každá detská hviezda behom dospievania trpí, pretože naraz už nie ste roztomilé dieťa, akým ste bývali. Rastiete, ale oni vás chcú udržať stále malými. Navždy.“
„Na zvieratách mi príde báječné to samé, čo na deťoch. Tá čistota, tá čestnosť, keď vás za nič neodsudzujú, nič po vás nechcú – len byť vašimi priateľmi.“