MarkM píše:Nevím, jestli pedofil byl, a nebo nebyl (uvidíme jestli ho potkáme v pedo nebi, nebo v pedo pekle

(kdybych se nahodou dostal do nebe a on byl v pekle, tak mě nepiště SMS

) )
Predstavujem si Pedo nebo- Idem po bielom obláčiku smerom k obrovskej zlatej bráne. Na bráne velkým nápis "Raj". Pred bránou sedi na stoličké starý šedivý dedko (Svatý Peter)

Už zdialky na mna kríčí: Jee nazdár. Vitaj u nás. Bol si dobrý pedofil. Mal si deti rád, robil si všetko pre ich dobro, veľmi vela detom si sposobil úsmev na tvári, radosť..zaslúžiš si ísť dalej. Svatý Peter zatiahol za páku. Brána sa otvorila. Vošiel som. Všade naokolo kam oko dovidelo deti. Malé krásne éterické, estetické deti (holčiny pretože tie preferujem) ako sa tam hrajú a volajú ma. "Pod sa snami hrať" a ja utekám...bože už chápem prečo je na bráne napísane "Raj" .....
Predstavujem si Pedo peklo- Idem výťahom dolu asi zo 2 hodiny. Konečná zastávka -1565 patro

Otvoria sa dvere na výťahu a tam sedí na stoličke asi zo 4 metre od výťahu starý dedko. Prídem k nemu. Hovorí: To si pekne doje*al kamoško. Ok dobre chápem, že si nemal lahký život ale tým detom si nemusel ubližovať. Všetko si robil pre svoje potešenie a na deti si nemyslel. V tvojom živote nebolo ani jedno miesto pre ne. Ublížil si veľmi vela detom. Zaslúžiš si isť dalej.
Svatý Peter sa postavil zo stoličky. Nasadil mi tažké kovové retaze na ruky aj na nohy. Otvoril dvere. Všade naokolo deti. Zlé neposlušné deti. Všade krik. Sú tam aj ľudia. Deti ich bijú, mučia, varia v kotloch. Volajú ma: No poď ti zmrd. Poď sem mi ti ukážeme...
Bože..toto je pomsta za to čo som napáchal tím deťom..teraz sa mi mstia(myslené všeobecne)
Žijem tak, aby som sa dostal do Pedo Neba. Koli tomu sa oplatí držať svoje pudy na uzde
(Prepáčte, trošku som sa nechal uniesť

)