Průzkum - výška
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 441 poděkování
- Dostal: 531 poděkování
Průzkum - výška
Zajímalo by mě, jak jsou pedofilové vysocí. Pokud neznáte svoji výšku, změřte se nebo neodpovídejte.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 495 poděkování
Re: Průzkum - výška
>Sorry vole.
>Error
Neboli tohle je celkem detailní informace o daném člověku, příště se můžeš ptát jakou máte barvu očí, velikost bot atd... Možná jsem paranoidní, ale na takové otázky není dobré na internetu odpovídat...
>Error
Neboli tohle je celkem detailní informace o daném člověku, příště se můžeš ptát jakou máte barvu očí, velikost bot atd... Možná jsem paranoidní, ale na takové otázky není dobré na internetu odpovídat...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 495 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 441 poděkování
- Dostal: 531 poděkování
Jednorožče, pokud jsi někde kolem středu, tak daná možnost znamená asi 10 % populace. Ty extrémy jsou asi 0.5 %, ta druhá nejkrajnější možnost asi 1 %, měl jsem to hodit trochu rovnoměrněji podle pravděpodobností. Ale stejně se asi nedostaneme na požadovanou přesnost. Bych to potřeboval po centimetrech. I když statistické zpracování trochu smázne ty nejistoty. Ale zase si to trochu budu muset rozmyslet, abych nešel ve stopách příkladu s Maem, že když každý Číňan odhadne jeho výšku s přesností 10 cm, tak tupě spočítaná přesnost vyjde na nanometry. I když to není zrovna tento případ.
Spíš budu muset rozmyslet, jak brát ta rozmezí, přeci jen třeba 160 cm je pravděpodobnější než 156 cm. A jak brát nejistoty. Jestli když třeba vezmu hodnotu odpovídající průměru 180 cm (a řekněme, že ta možná drobná odchylka mě tolik bolet nebude), jestli to ovlivní výslednou nejistotu. Dalo by se vzít nejmíň příznivé výsledky, ale pak prakticky spolehlivě nedostaneme nic průkazného.
Spíš budu muset rozmyslet, jak brát ta rozmezí, přeci jen třeba 160 cm je pravděpodobnější než 156 cm. A jak brát nejistoty. Jestli když třeba vezmu hodnotu odpovídající průměru 180 cm (a řekněme, že ta možná drobná odchylka mě tolik bolet nebude), jestli to ovlivní výslednou nejistotu. Dalo by se vzít nejmíň příznivé výsledky, ale pak prakticky spolehlivě nedostaneme nic průkazného.
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: Propadl jsem tam, kam jsem vždy chtěl ...
http://www.breatharian.eu/diet/raw/ - Příspěvky: 2
189 cmsimgiran píše:Zajímalo by mě, jak jsou pedofilové vysocí. Pokud neznáte svoji výšku, změřte se nebo neodpovídejte.