Už pár dní mi behá hlavou jedna spomienka na malú príhodku čo sa mi stala, ale 5 rokov dozadu, čiže keď som mal 14 a najviac so mňou lomcovala puberta. Naša základna škola bola rozdelená na 1 stupeň (1-4 ročnik) a 2 stupeň (5-9 ročnik). Malej skupine z našej triedy prave skončila hodina ktorú sme mali vynimočne v budove 1. stupňa. Ako sme odchadzali zistili sme že vychod je zamknuty..Tak som tam čakal s mojimi spolužiakmi kym nepríde volakto otvoriť. Pomaly nam dochádzala trpezlivosť, ved je velká prestávka a my chceme ísť na náš stupeň. Zrazu som si všimol malé dievčatko, stojac vedla nás. Mohla byť ale tretiačka? Ja som v ten deň akosi pojedol vtipnú kašu a obrátil sa na ňu
''Ty musíš mať klúče pravda?''
''Nie nemám'' pokrútila hlavou.
"Tak načo tu potom stojíš??! vysmial som ju a moji spolužiaci sa všetci začali smiať.
Ona sa mi ešte snažila vysvetliť že tam čaka tak ako my, lebo si musí ísť do jedálne po mliečnu desiatu. No čo takému preafektovanému osmakovi vysvetlíš, už som si ju ani nevšímal.
Pritom ak by som tam stál ja o necelé 2 roky starší asi by som sa tam pred ňou roztopil. Taká bola peknučká, zlatunká a ako sa mi múdro snažila všetko vysvetliť tym svojim jemnym detskym hláskom. Ako to že som tú krásu vtedy nevidel a choval sa k nej ako idiot? Najmä preto lebo ženy a rovesníčky sa mi pačili odkedy mám spomienky. Je to pre mňa dosť nepochopitelné ako som sa mohol za 18 mesiacov tak zmeniť..
Nevysvetlitelná spomienka
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Re: Nevysvetlitelná spomienka
Chudinka ...musela sa cítiť hrozne trápne...
Síce ja by som nedokázal uraziť ani ponížiť žiadne dieťa a to aj keby som bol v partii, ale na druhej strane nemožeš si vyčítať to, ako si sa zachoval. Ani vo sne by ta vtedy nenapadlo, že sa ti budú páčiť dievčatká. Alebo si to už vtedy cítil?..Možno keby si sa nezachoval tak ako si sa zachoval... teraz by nebol tvoj rozum jasnejší Vieš na čom si... ber to pozitívne
Síce ja by som nedokázal uraziť ani ponížiť žiadne dieťa a to aj keby som bol v partii, ale na druhej strane nemožeš si vyčítať to, ako si sa zachoval. Ani vo sne by ta vtedy nenapadlo, že sa ti budú páčiť dievčatká. Alebo si to už vtedy cítil?..Možno keby si sa nezachoval tak ako si sa zachoval... teraz by nebol tvoj rozum jasnejší Vieš na čom si... ber to pozitívne