Belgický poslanec sa vyjadril ku "dňu pedofilov"

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
corniis

Belgický poslanec sa vyjadril ku "dňu pedofilov"

Nový příspěvek od corniis »

kvetak píše:Tentokrát musím napsat, že s obsahem hrubě nesouhlasím hlavně se slovem pedofil místo zneuživatel dětí....
Belgický poslanec Laurent Louis sa vyjadril ku "dňu pedofilov"
Tohle už nezměníme. Je to nutkání ke slovíčkaření, se kterým se budeš/budeme setkávat dnes a denně. To, že lidi nepřemýšlejí -> neumí používat správná slova, nejsou dostatečně informovaní -> jsou slepí k realitě, sami k sobě a ke svému blízkému okolí, to tady bude pořád.
Hlavní je, že tím ten člověk kritizuje právě ubližování dětem. To je poselství toho projevu a takhle to beru jako správně řečené slovo. Byť s nesprávně použitými pojmy. Ubližovat dětem a znásilňovat je špatná věc.

Nakonec - kdo ví, jestli je text přeložen správně... (já jsem v tuto chvíli unaven čmuchat internet)
Naposledy upravil(a) Kasz dne středa 15. 1. 2014, 19:34:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název tématu.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Re: Reakce na boylove day z jednoho slovenského serveru

Nový příspěvek od Myš »

Pan Laurent Luis si mimo pojmů spletl také datum. IBLD se slaví další sobotu po zimním slunovratu, pokud však slunovrat vychází na sobotu, slaví se v den slunovratu. To bylo tento rok 21. 12.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Re: Reakce na boylove day z jednoho slovenského serveru.

Nový příspěvek od MarkM »

corniis píše:
kvetak píše:Tentokrát musím napsat, že s obsahem hrubě nesouhlasím hlavně se slovem pedofil místo zneuživatel dětí....
http://www.stopautogenocide.sk/clanky/pedofilia/belgicky-poslanec-laurent-louis-sa-vyjadril-ku--dnu-pedofilov-.html
Tohle už nezměníme. Je to nutkání ke slovíčkaření, se kterým se budeš/budeme setkávat dnes a denně. To, že lidi nepřemýšlejí -> neumí používat správná slova, nejsou dostatečně informovaní -> jsou slepí k realitě, sami k sobě a ke svému blízkému okolí, to tady bude pořád.
Hlavní je, že tím ten člověk kritizuje právě ubližování dětem. To je poselství toho projevu a takhle to beru jako správně řečené slovo. Byť s nesprávně použitými pojmy. Ubližovat dětem a znásilňovat je špatná věc.

Nakonec - kdo ví, jestli je text přeložen správně... (já jsem v tuto chvíli unaven čmuchat internet)

Tak ten článek jsem prolít jen očima.... a stačilo pár věcí, aby člověk zjistil, že to je blbost. A to, že kritizuje ubližováním dětem je sic možná super, ale způsobem jakým to dělá ničemu nepomůže, jen ubliží lidem dalším. Opravdu bezva vykřikovat: zabte toho člověka s modrou svíčkou v okně :) A k tomu slovičkaření, to je těžké, ale je dobré se snažit aspon o změnu. Problém možná je, že to není úplně klasické slovíčkaření, ale jde tady o to, že pod pojmem pedofil, si hodně lidí představí toho hajzla, co znasilnuje děti, ale prakticky k tomu už není žádná alternativa, která by říkala, že ne kažjde pedofil je špatnej. Každá snaha, potom je dobrá, ke změně stereotypu, jak v případě našem (pedofilů), ale tak i v případě zneužívání dětí. Tam je taky hodně stereotypů a máš pravdu je potřeba, chránit děti, každej asi už ví, co zneužívání dětí je, ale vlastně vůbec neví. Tahle článek to vlastně už jen zhoršuje, protože upozornování, je možná k něčemu, ale nic nového ten článek nepřináší, jen samé blbosti a efekt = 0 a k tomu ještě píše samé blbosti, které moc ani nejsou pravda a ještě to může ublížit jiným lidem. Ale pán poslanec má určitě čárku, splněno u kolonky linč pedofila (který začíná být asi čím dál populárnější) a kritika zneužívání dětí a možná mnoho dalších čárek, ať žije populismus.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Reakce na boylove day z jednoho slovenského serveru.

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

MarkM píše:Ale pán poslanec má určitě čárku, splněno u kolonky linč pedofila (který začíná být asi čím dál populárnější) a kritika zneužívání dětí a možná mnoho dalších čárek
Co se týká těch čárek, má pan poslanec hodně společného s některými pedofily, hlavně tedy GL. :[
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Re: Reakce na boylove day z jednoho slovenského serveru

Nový příspěvek od Jednorozec »

Klasickej poslanec, ví o tom naprostý "prd" ale bude si otvírat zobák.

A ještě takové nesmysly, jako to, že údajně nebyly zveřejněny pitvy zabitých děvčátek, protože se to snažili tutlat politici. Ochrana soukromí obětí mu asi nic neříká. O tom že plká o Dutruoxovi ani nemluvě.

Zajímalo by mě co má na svědomí/za mindrák, že se skovává za takové kecy...