Jaké etnikum se Vám líbí?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 834 poděkování

Re: Jaké etnikum se Vám líbí?

Nový příspěvek od Myš »

Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 16:53:16
Myš píše: úterý 19. 1. 2021, 16:36:24
Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 15:46:53 Kdysi jsem tu psal, že se mi líbí hlavně kutíci z Evropy a blízkého východu a že z dálného východu už méně.
Mne teda překvapuje že potkám někoho kdo tyhle výrazy používá, myslel jsem že je to už čirý archaismus... :)
Máš v pravdu v tom, že se pojem "kutík" už používá méně, než když jsem do komunity vstupoval. Sám jej nevyužívám tolik, jako dříve. Tak to abych tento projev homopedofilní jazykové invence používal více a udržel tak tradici :)
Myšáku, ne že bych nepoužíval stejná výraz... používám ho i za hranicemi tohoto fóra. Třeba o kutících mluvím i v komentářích seznam.cz zpráv, ale aktuálně jsem spíš myslel blízký a dálný východ... :D

Ale mne přijde že vše tu mizí, význam kutík, nebo fotky z profilovek.... Ta tvá mne dost mrzí třeba :D :D Je to tu nějak víc politicky korektní, ať už ze strachu z adminů nebo obecně...
:D Tak jo, to mi zarazilo, protože výraz blízký (přední) a dálný východ používám běžně a vůbec by mi nenapadlo, že jej někdo označí za archaický.

Já si svého kutíka dal pryč i proto, že jsem na té fotce byl já a už jsem to tak nechtěl. A ten kluk, kterého mám jako avatara, si mě získal, fakt se mi líbí. Že to není fotka? No, ona asi byla a vznikla s nějakou úpravou. Já jen neměl zrovna žádnou fotku po ruce. Obecně mi nevadí, že tu lidi maj fotky dětí jako avatary, jakkoli si živě vzpomínám, že mi to přišlo velmi creepy a cringe v době, kdy jsem sem přišel poprvé.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Myš píše: úterý 19. 1. 2021, 19:53:32 Obecně mi nevadí, že tu lidi maj fotky dětí jako avatary, jakkoli si živě vzpomínám, že mi to přišlo velmi creepy a cringe v době, kdy jsem sem přišel poprvé.
Mne přijde víc creepy a cringe že někdo jako ty kdo je zaměnitelný s puberťákem je tu dýl... :D :D Ne ale fakt, fotku by jsi mi neposlal? Nejde o nic lechtivého ale byl jsem zvyklý ji potkávat a chybí mi... prosímprosím... O:-)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Pipo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 11
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Nový příspěvek od Pipo »

Myš píše: neděle 17. 1. 2021, 21:01:33 Kdysi jsem tu psal, že se mi líbí hlavně kutíci z Evropy a blízkého východu a že z dálného východu už méně. Stačilo jedno video s těmito dvěma úžasňáčky z Indonésie a je mi jasné, že už bych to znovu napsat nemohl: (...)
Myš - ka :3 - tí chlapci sú tak neskutočne roztomilííí :o ja nemôžem! Roztápam sa na kolomaž :D Už zasnívane hľadím cez okienko a vypisujem básničky :D

ja ani nezaspím dnes... Ako len môže byť niekto tak milučkí? :O
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne čtvrtek 21. 1. 2021, 12:33:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upravena citace.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 8
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 834 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Pipo píše: středa 20. 1. 2021, 20:53:33 Myš - ka :3 - tí chlapci sú tak neskutočne roztomilííí :o ja nemôžem! Roztápam sa na kolomaž :D Už zasnívane hľadím cez okienko a vypisujem básničky :D

Reagoval jsem úplně stejně, ty kluky jsem měl v mysli dva dny skoro pořád, šel jsem s nima spát a ráno se s nima probouzel :) Až v pondělí jsem šel do práce a vyléčily mě živé děti :D
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Myš píše: středa 20. 1. 2021, 21:26:54
Pipo píše: středa 20. 1. 2021, 20:53:33 Myš - ka :3 - tí chlapci sú tak neskutočne roztomilííí :o ja nemôžem! Roztápam sa na kolomaž :D Už zasnívane hľadím cez okienko a vypisujem básničky :D

Reagoval jsem úplně stejně, ty kluky jsem měl v mysli dva dny skoro pořád, šel jsem s nima spát a ráno se s nima probouzel :) Až v pondělí jsem šel do práce a vyléčily mě živé děti :D
Ale ostatní vide, kde je jen jeden z nich už mne tolik nebaví abych pravdu řekl...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Pipo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 11
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Nový příspěvek od Pipo »

včera práve nové video pridali a sú tam obaja :D
absolútna dokonalosť by ešte bola, keby sa na záver objali :)

Ja dávam prednosť bielej rase - a najväčšmi "našincom", ale je pravda, že aj snedšie, južanskejšie typy sa mi veľmi páčia a áno, sú to skôr výnimky, ale aj Aziati vedia byť čarovní...