Jaké etnikum se Vám líbí?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2051 poděkování
Dostal: 861 poděkování

Re: Jaké etnikum se Vám líbí?

Nový příspěvek od podivin »

Dreamer píše: sobota 16. 1. 2021, 23:28:26Pedofil to alespoň nemá napsáno na čele, ale představ si, jak se musí žít cikánovi, na kterého všichni koukají jako na zloděje, muslimovi, na kterého všichni koukají jako na teroristu (v ČR), nebo nějakému statnějšímu černochovi, na kterého policajti automaticky tasí zbraň při každé druhé silniční kontrole (v USA).
Tak zase si přiznej, že srovnáváš nesrovnatelné. Jak píšeš, pedofil to nemá napsané na čele a možná by to bylo překvapující, kdybychom to na čele napsané měli a lidé by viděli, kolik pedofilů se dokáže ovládat a kolik z nich skutečně zneužijí dítě. Nicméně, (teď jen příklad pro ilustraci) pokud v USA při silniční kontrole často policista zemře zastřelením černochem, tak ostatní policisté si vypěstují reflex. Tam už nejde ani tak o přemýšlení, ale prostelě o reflex (jako mají zvířata), protože to prostě znamená rozdíl mezi přežitím a smrtí. Ale ano, policista by měl být připraven vždy na nejhorší, ne jen když jedná s černochem. Obdobně to je i s cikány a muslimy. Já mám ten reflex také, z médií, ale logicky (na základě logického uvažování) proti těmto skupinám také nemohu mít žádné výhrady, protože na mne žádny cikán, muslim ani černoch nezaútočil. Ale třeba já si hlídám svoje věci v hluku lídí vždy, ať tam jsou cikáni nebo ne.

U nás je to horší, že nikdo nevidí to přesné procento v populaci, takže nelze říct přesně, kdo páchá (poměrně k celkovému počtu) víc zneužití - jestli ti normální nebo my. Navíc jsme osočováni i v těch případech, kdy zneužití spáchali nepedofilé nebo bylo zneužití spácháno kvůli jiné poruše. Pak to samozřejmě vypadá, že všechna znužití pácháme my. Přirovnání by bylo, kdyby všichni lidé v americe, kteří zastřelí policistu, byli v médiích označeni za černocha (s útočníkovo fotkou to ale samozřejmě nejde), nebo každý terorista byl označen za muslima (to také obvykle nejde), a každý zloděj za cikána. U nás je problem, že se od normální populace těžko odlišujeme a proto může každý označit viníka za pedofila.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Dreamer píše: sobota 16. 1. 2021, 23:28:26Pedofilní menšina se na zneužívání dětí bezpochyby podílí větší měrou, než je její podíl v populaci. Je podle tebe nenáviděná právem? Možná ano, ale vůči těm pedofilům, co za celý život nikoho nezneužili ani nezneužijí ta nenávist zkrátka oprávněná není. A zrovna tak není oprávněná vůči lidem, kteří se narodili (nebo se během života stali) členy jiných menšin.
Obecně máš pravdu, ale tento postoj nesmí sklouznout v naivitu a popírání reality ve jménu ideologie "tolerance". Problém je v tom, že někdy se ta tolerance uplatňuje i na ty pedofily, kteří už něco spáchali (Muž lovil děti na síti přímo z léčebny, po útěku jedno zneužil). A když budeme mluvit o menšinách obecně, tak je sice hezké prohlásit, že budeme ke všem členům menšin tolerantní, a teprve až něco spáchají, tak je chytíme a potrestáme - jenže někdy k tomu chycení a potrestání prostě nedojde, protože policie není všemocná (ze stovek pachatelů sexuálních trestných činů o silvestovské noci 2015/2016 v Kolíně nad Rýnem byli odsouzeni tři). Je hezké mluvit o tom, že máme všem měřit stejně bez ohledu na přilušnost k menšinám - jenže pak přijde Evropský soud pro lidská práva a řekne, že i když se neprokázalo, že bychom žáky do zvláštních škol vybírali podle diskriminačních kritérií, tak je důkazem diskriminace pouhý fakt, že podle těchto objektivních kritérií bylo vybráno více Romů, než odpovídá jejich podílu v populaci.

Odpůrci generalizace a paušalizace mi nikdy neodpověděli na otázku, jak by se zachovali třeba 20. srpna 1968 večer, kdy by zjistili, že se na hranicích hromadí podezřele mnoho mužů ze Sovětského svazu, kteří žádají o vstup do Československa. Jestli by je opravdu nesoudili hromadně podle státní příslušnosti a jestli by u každého individuálně zkoumali, zda se náhodou nejedná o uprchlíka před sovětským komunismem, kterého je třeba vpustit dovnitř, dokud se neprokáže opak. Jestli by se spokojili s tím, že téměř nikdo z oněch mužů nemá trestní minulost a jestli by to brali jako dostatečnou záruku toho, že ani v Československu nic nespáchají. Já vím, že popisuju extrémní situaci, ale zástanci bezbřehé tolerance odmítají přiznat, že tato extrémné situace se může kdykoliv opakovat, klidně třeba zítra. Mají plná ústa poučení se z historie, ale sami se z historie poučit odmítají.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

podivin píše: neděle 17. 1. 2021, 10:39:30 Tak zase si přiznej, že srovnáváš nesrovnatelné.
V jakém ohledu? Srovnávám nálepkování, obavy a nenávist k nějaké skupině lidí, která se "na nějakém jevu podílí ve větší míře" než majorita společnosti. Jistě, sexuální preference je něco jiného než etnická příslušnost, ale nenávist ke skupině na základě barvy pleti je ještě méně ospravedlnitelná než nenávist ke skupině na základě sexuálních preferencí, protože barva pleti opravdu nepředurčuje vzorce chování.
podivin píše: neděle 17. 1. 2021, 10:39:30 Nicméně, (teď jen příklad pro ilustraci) pokud v USA při silniční kontrole často policista zemře zastřelením černochem, tak ostatní policisté si vypěstují reflex.
No jasně. Zkušenosti, a v některých případech předsudky. Přestože rasismus nesnáším, sám s tím bojuju. V IT se smějeme meetingům s 20 Indy na drátě, kteří se snaží vyřešit jednoduchý problém. Při příjímání zaměstnanců preferuji Čechy, a to i před Rusy nebo Američany, protože pravděpodobnost, že vše bude klapat, je u našince vyšší. Ale k těm ostatním se vždy chovám s respektem a snažím se jim dávat šanci, a občas se to i vyplatí. Rozhodně není důvod k nějaké nenávisti, a nelze odsuzovat celou skupinu za chování jednotlivců, i když je těch jednotlivců dost na to, aby se z toho stal nějaký vzorec.

Známý je afroameričan žijící v USA, úspěšný, má velký dům v dobré čtvrti, drahé auto. Jen za poslední rok ho zastavili policajti 10x po cestě domů, protože černoch řídící Teslu "jí prostě musel ukrást". Když mu vykradli dům, radši to šel nahlásit na policii osobně, protože na jeho kamaráda policajti vytáhli zbraň u něj doma, když si je po vloupačce zavolal. Já ty policajty chápu, mají strach o svůj život, mají nepříjemné zkušenosti. Ale vůči spořádaně žijícím příslušníkům menšin to prostě není fér, a měli bychom se snažit se toho vyvarovat. Mimochodem obě ty vloupačky měli na svědomí běloši.
podivin píše: neděle 17. 1. 2021, 10:39:30 U nás je to horší, že nikdo nevidí to přesné procento v populaci, takže nelze říct přesně, kdo páchá (poměrně k celkovému počtu) víc zneužití - jestli ti normální nebo my.
To se tu řešilo mnohokrát, ale myslím že je to vcelku jasné. Těch našich oblíbených 90% zneužití spáchaných nepedofily se týká "dětí" mladších 18-ti, možná 15-ti let, ale ten poměr se bude vyvíjet v náš neprospěch se snižujícím se věkem oběti. I kdyby to procento u dětí pod 12, 10, 8 let bylo třeba 60% nepedofilů (o čemž pochybuji), tak to příliš nehovoří v náš prospěch, protože rozhodně nejsme v populaci zastoupeni 40%. Spousta zneužití je nám na účet připisována nefér, ale ta nálepka pedofil=zneužívač je čistě statisticky na místě více, než muslim=terorista, nebo černoch=lupič.
Gabriel Svoboda píše: neděle 17. 1. 2021, 10:46:52 Odpůrci generalizace a paušalizace mi nikdy neodpověděli na otázku, jak by se zachovali třeba 20. srpna 1968 večer, kdy by zjistili, že se na hranicích hromadí podezřele mnoho mužů ze Sovětského svazu, kteří žádají o vstup do Československa.
Tohle je asi na úplně jinou diskuzi, ale když už to chceš srovnávat, tak si přiznej že v osmašedesátým sem ti Rusové přijeli organizovaní, se samopaly a v tancích, kdyžto nyní jsou ty početné hordy potenciálně vraždících migrantů neorganizovaní a místo zbraní mají iPhony a Levisky. Pokud se ti to nelíbí a chceš proti tomu vystupovat, není přeci nutné hned zapojovat nenávist.
Gabriel Svoboda píše: neděle 17. 1. 2021, 10:46:52 Obecně máš pravdu, ale tento postoj nesmí sklouznout v naivitu a popírání reality ve jménu ideologie "tolerance"...
Já ti rozumím a v tomto se neshodneme, máme jiné politické přesvědčení. Já nemám to národní cítění a potřebu požadovat od státu ochranu. Cítím se být obyvatelem planety, dost silný na to, abych pomáhal slabším a ve jménu měnit věci k lepšímu snesl i nějakou tu pozitivní diskriminaci druhých. Nemyslím si, že naše kultura je lepší než jiné kultury. Ty to máš úplně jinak a já tvůj pohled na věc beru. Nakonec politika je o kompromisech, a tak tobě snad nehrozí, že nás tu sežerou muslimové, a mě snad nehrozí, že si postavíme zeď a shnijeme tu ve vlastní šťávě.

Nestojím o politickou debatu. Podivuju se nad nálepkováním, příp. dokonce nenávistí vůči ostatním menšinám. Stěžujeme si, že nás lidé hází všechny do jednoho pytle jen proto, že nás vzrušují děti. Tak bychom neměli házet ostatní do jednoho pytle jen proto, že jsou snědí. Rozhodně je větší pravděpodobnost, že se společnost zbaví předsudků vůči barevným, než vůči pedofilům. Pokud nás něco té nálepky zneužívačů může zbavit, pak je to omezení nálepkování obecně, protože jako skupina ve frontě na toleranci rozhodně zaujímáme krásné poslední místo.
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 411 poděkování
Dostal: 749 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

*off_topic* Myslím, že se tu dostáváme pomalu do off topic. Téma zní, jaké etnikum se Vám líbí? nikoliv Nálepkování a diskriminace skupiny obyvatel.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Fx100d
Administrátor

Abychom se vrátili k tématu, také se vyjádřím.

Líbí se mi evropské dívky (češky, slovenky, maďarky, polky a pod.), pak také dívky ze severských států jako Norsky a Finky. Líbí se mi i Ruské dívky. Němky se mi líbí tak půl na půl, některé ano, jiné ne. Asitky se mi spíše nelíbí, ale najdou se i dívky, kterése mi líbí. Nevadí mi ani třeba Romky. Černošky se mi vyloženě nelíbí, ikdyž i mezi nimi se občas nějaká vyjímka najde.

Obecně je ale pro mě důležité chování, vzhled je až na druhém místě, takže se klidně může stát, že mi bude imponovat malá černoška, ikdyž se mi vzhledově nebude líbit a naopak vzhledově krásná blonďatá holčička, když se bude chovat špatně, bude zlá, panovačná a hodně rozmazlená, tak se mi líbit nebude.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1137 poděkování
Dostal: 1230 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

A co vytvořit nové téma třeba v "pokec o všem" aby tato diskuse dál mohla pokračovat tam? :)
Zappart
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 870 poděkování
Dostal: 161 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

Mám dojem, že už jsem se někde na fóru k tomuto tématu vyjadřoval. Ale jinak tedy, mám to podobně jako FX100d.
Třeba černošky bych obecně nemusel ale všímám si, tedy v amerických filmech a seriálech, že některé mají opravdu krásné oči, což je pro mne velmi významné.
Myslím si, že to, jaké etnikum se nám líbí, je dáno mmj. genetickou výbavou a tím, v jakém prostředí jsme vyrůstali - s jakými dětmi.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Fx100d píše: neděle 17. 1. 2021, 17:14:26 Abychom se vrátili k tématu, také se vyjádřím... Asitky se mi spíše nelíbí.
Tak tos neměl dělat! Asiatky jsou nej! :) Nejvíc asi Filipínky, pro svojí přirozenou krásu, a Indonésanky, protože jsou nejdrobnější. Vietnamky jsou taky moc hezké, a velmi přátelské. Thajky mají krásný kukuč, ale trápí mě, že všechny školou povinné mají mikádo... a některé začínají být trochu vyžrané :D. Číňanky se mi líbí jen ty maličké, později už moc ne.

Středo a jihoameričanky jsou také moc hezké, dokud jsou mladé, a moc rády se baví. Před pár lety na Kubě jsem před jednou venkovskou dívenkou, co poznala, že se mi líbí, musel vyloženě utíkat. Tehdy jsem byl asi nejblíž možnému selhání.

Slovanky a seveřanky jsou také krásné. Němky, Angličanky a černošky mě tolik neberou.

EDIT: přidání odkazu na příběh
Naposledy upravil(a) Dreamer dne neděle 17. 1. 2021, 22:22:26, celkem upraveno 1 x.
Fx100d
Administrátor

Dreamer píše: neděle 17. 1. 2021, 19:42:44 Tak tos neměl dělat! Asiatky jsou nej! :)
Tak krása je věc velmi individuální. To, co se jednomu líbí, druhému nemusí. Já ti to určitě neberu, ale mě se asiatky prostě nelíbí, ikdyž jsou drobné. Musíš to brát z té lepší stránky, aspoň se o ně nebudeme hádat. :D
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 840 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Kdysi jsem tu psal, že se mi líbí hlavně kutíci z Evropy a blízkého východu a že z dálného východu už méně. Stačilo jedno video s těmito dvěma úžasňáčky z Indonésie a je mi jasné, že už bych to znovu napsat nemohl:
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Mně přijde jakákoliv tmavá pleť odpudivá. Líbí se mi jen bílé děti. Nemám rád ani vyloženě černé vlasy. Spíš blond nebo hnědé. Nic proti černým dětem nemám, ale nerad se na ně dívám. Když jsem si stáhl třeba film Cuties, tak jsem to po chvíli musel vypnout, protože převažovaly černé děti nad bílými a mě to nebavilo.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Prim píše: neděle 17. 1. 2021, 22:36:10Když jsem si stáhl třeba film Cuties, tak jsem to po chvíli musel vypnout, protože převažovaly černé děti nad bílými a mě to nebavilo.
Tak ten film není o tom, jestli jsou tam černošky, ale jde o ten příběh, že jo… a ten mě určitě zajímal víc, než to, jestli hrají černošky nebo bělošky. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Kasz píše: neděle 17. 1. 2021, 22:59:58
Prim píše: neděle 17. 1. 2021, 22:36:10Když jsem si stáhl třeba film Cuties, tak jsem to po chvíli musel vypnout, protože převažovaly černé děti nad bílými a mě to nebavilo.
Tak ten film není o tom, jestli jsou tam černošky, ale jde o ten příběh, že jo… a ten mě určitě zajímal víc, než to, jestli hrají černošky nebo bělošky. :)
Tak upřímně mne to moc nenadchlo a asi dost ze stejného důvodu jako Prima... Je to asi stejné jako u filmu Black Panter a nebo v seriálu Dopis pro krále. Mám prostě rád když alespoň polovina herců jsou běloši. Jsem holt staromodní konzerva! :D
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Kasz píše: neděle 17. 1. 2021, 22:59:58 Tak ten film není o tom, jestli jsou tam černošky, ale jde o ten příběh, že jo… a ten mě určitě zajímal víc, než to, jestli hrají černošky nebo bělošky. :)
Já se nedívám na filmy jen kvůli příběhu. Chci se pokochat i hezkými herci nebo herečkami. *flirt*
No a přiznávám, že některé filmy sleduji jen kvůli zajímavým scénám, které se v nich nachází (Setkání v Červenci, S tebou mě baví svět). Pro mě mají filmy široké využití. Není to jen zábava.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král

Nový příspěvek od Tim »

Myš píše: neděle 17. 1. 2021, 21:01:33 Kdysi jsem tu psal, že se mi líbí hlavně kutíci z Evropy a blízkého východu a že z dálného východu už méně.
Mne teda překvapuje že potkám někoho kdo tyhle výrazy používá, myslel jsem že je to už čirý archaismus... :)
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 840 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 15:46:53 Kdysi jsem tu psal, že se mi líbí hlavně kutíci z Evropy a blízkého východu a že z dálného východu už méně.
Mne teda překvapuje že potkám někoho kdo tyhle výrazy používá, myslel jsem že je to už čirý archaismus... :)
Máš v pravdu v tom, že se pojem "kutík" už používá méně, než když jsem do komunity vstupoval. Sám jej nevyužívám tolik, jako dříve. Tak to abych tento projev homopedofilní jazykové invence používal více a udržel tak tradici :)
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL

Nový příspěvek od Tim »

Myš píše: úterý 19. 1. 2021, 16:36:24
Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 15:46:53 Kdysi jsem tu psal, že se mi líbí hlavně kutíci z Evropy a blízkého východu a že z dálného východu už méně.
Máš v pravdu v tom, že se pojem "kutík" už používá méně, než když jsem do komunity vstupoval. Sám jej nevyužívám tolik, jako dříve. Tak to abych tento projev homopedofilní jazykové invence používal více a udržel tak tradici :)
Myšáku, ne že bych nepoužíval stejná výraz... používám ho i za hranicemi tohoto fóra. Třeba o kutících mluvím i v komentářích seznam.cz zpráv, ale aktuálně jsem spíš myslel blízký a dálný východ... :D

Ale mne přijde že vše tu mizí, význam kutík, nebo fotky z profilovek.... Ta tvá mne dost mrzí třeba :D :D Je to tu nějak víc politicky korektní, ať už ze strachu z adminů nebo obecně...
podivin
Administrátor
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 16:53:16Ale mne přijde že vše tu mizí, význam kutík, nebo fotky z profilovek.... Ta tvá mne dost mrzí třeba :D :D Je to tu nějak víc politicky korektní, ať už ze strachu z adminů nebo obecně...
Já si profilovku změnil, abych adminům nepřidělával vrásky na čele. Tuna do ČEPEKu šil, tak jsem nechtěl, aby si mé profilovky všimla ta rodina té dívky a měli z toho stres a navíc pak ještě nervovali adminy. Teď čekám, až se ozvou majitelé práv Hvězduše Motýlové :(
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL

Nový příspěvek od Tim »

podivin píše: úterý 19. 1. 2021, 18:55:36
Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 16:53:16Ale mne přijde že vše tu mizí, význam kutík, nebo fotky z profilovek.... Ta tvá mne dost mrzí třeba :D :D Je to tu nějak víc politicky korektní, ať už ze strachu z adminů nebo obecně...
Já si profilovku změnil, abych adminům nepřidělával vrásky na čele. Tuna do ČEPEKu šil, tak jsem nechtěl, aby si mé profilovky všimla ta rodina té dívky a měli z toho stres a navíc pak ještě nervovali adminy. Teď čekám, až se ozvou majitelé práv Hvězduše Motýlové :(
Kluci ale upřímně, ani nevíte jak mne to mrzí za vás... Kauza kolem ČEPEKu od Tuny byla celkově naprostá sviňárna a mne osobně je líto že spoustu z vás to zastrašilo. Chápu vás a není to výčitka.... spíš by se mi hodila jeho adresa 3:-) :D
podivin
Administrátor

Tim píše: úterý 19. 1. 2021, 19:02:00 Kluci ale upřímně, ani nevíte jak mne to mrzí za vás... Kauza kolem ČEPEKu od Tuny byla celkově naprostá sviňárna a mne osobně je líto že spoustu z vás to zastrašilo. Chápu vás a není to výčitka.... spíš by se mi hodila jeho adresa 3:-) :D
No já bych to přirovnal k rozmazávání obličejů ve filmu "V síti". Prý také nemuseli, ale aby se vyhnuli zbytečným oplejtačkám, tak je radši rozmazali.