Velitel Talibanu chtěl obětovat svou malou sestru (Novinky)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Velitel Talibanu chtěl obětovat svou malou sestru (Novin
Nastrkat mu ty nálože do zadku a odpálit, bratříčkovi! Ženy v islámských zemích mají přesně takovou hodnotu, nic víc. Myslím kromě zemí, kde na islám všichni tak trochu prdí. Ale těch je bohužel moc málo...
Souhlas. Mě ještě napadlo něco jako, nacpat mu to do ksichtu, aby se mu - doslova - rozsvítilo v kebuli.leonid jumper píše:Nastrkat mu ty nálože do zadku a odpálit, bratříčkovi! Ženy v islámských zemích mají přesně takovou hodnotu, nic víc. Myslím kromě zemí, kde na islám všichni tak trochu prdí. Ale těch je bohužel moc málo...
Afghánská dívka nechce domů, bojí se, že ji zase pošlou spáchat atentát (novinky.cz)
Afghánské úřady řekly, že desetiletá dívka, která se pokusila v pondělí spáchat atentát v provincii Hílmand, ale nepodařilo se jí odpálit nálože na těle, se nejspíš vrátí domů k rodině. Dívka by si přitom přála, aby jí našli nový domov.
Ve středu se děvče, které je zřejmě sestrou vysokého velitele Tálibánu, obrátilo na afghánského presidenta Hamída Karzáího, aby pro ni našel nějaké dobré místo a neposílal ji domů.
„Když mě tam pošlete zpátky, udělají mi totéž, zase mi dají vestu sebevražedného atentátníka. Nechci se tam vrátit. Bůh mě nestvořil, abych se stala sebevražednou atentátnicí. Žádám prezidenta, aby mě poslal na dobré místo.“
Afghánské úřady řekly, že desetiletá dívka, která se pokusila v pondělí spáchat atentát v provincii Hílmand, ale nepodařilo se jí odpálit nálože na těle, se nejspíš vrátí domů k rodině. Dívka by si přitom přála, aby jí našli nový domov.
Ve středu se děvče, které je zřejmě sestrou vysokého velitele Tálibánu, obrátilo na afghánského presidenta Hamída Karzáího, aby pro ni našel nějaké dobré místo a neposílal ji domů.
„Když mě tam pošlete zpátky, udělají mi totéž, zase mi dají vestu sebevražedného atentátníka. Nechci se tam vrátit. Bůh mě nestvořil, abych se stala sebevražednou atentátnicí. Žádám prezidenta, aby mě poslal na dobré místo.“
fenix píše:Afghánská dívka nechce domů, bojí se, že ji zase pošlou spáchat atentát (novinky.cz)
Dejte ji nám!!!!!!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Nesouhlasím, jakožto lakomec říkám "Dejte ji mě!"leonid jumper píše:
Dejte ji nám!!!!!!