Velitel Talibanu chtěl obětovat svou malou sestru (Novinky)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Velitel Talibanu chtěl obětovat svou malou sestru (Novin

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
leonid jumper

Nový příspěvek od leonid jumper »

Nastrkat mu ty nálože do zadku a odpálit, bratříčkovi! Ženy v islámských zemích mají přesně takovou hodnotu, nic víc. Myslím kromě zemí, kde na islám všichni tak trochu prdí. Ale těch je bohužel moc málo...
corniis

Nový příspěvek od corniis »

leonid jumper píše:Nastrkat mu ty nálože do zadku a odpálit, bratříčkovi! Ženy v islámských zemích mají přesně takovou hodnotu, nic víc. Myslím kromě zemí, kde na islám všichni tak trochu prdí. Ale těch je bohužel moc málo...
Souhlas. Mě ještě napadlo něco jako, nacpat mu to do ksichtu, aby se mu - doslova - rozsvítilo v kebuli.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Afghánská dívka nechce domů, bojí se, že ji zase pošlou spáchat atentát (novinky.cz)
Afghánské úřady řekly, že desetiletá dívka, která se pokusila v pondělí spáchat atentát v provincii Hílmand, ale nepodařilo se jí odpálit nálože na těle, se nejspíš vrátí domů k rodině. Dívka by si přitom přála, aby jí našli nový domov.

Ve středu se děvče, které je zřejmě sestrou vysokého velitele Tálibánu, obrátilo na afghánského presidenta Hamída Karzáího, aby pro ni našel nějaké dobré místo a neposílal ji domů.

„Když mě tam pošlete zpátky, udělají mi totéž, zase mi dají vestu sebevražedného atentátníka. Nechci se tam vrátit. Bůh mě nestvořil, abych se stala sebevražednou atentátnicí. Žádám prezidenta, aby mě poslal na dobré místo.“
leonid jumper

Nový příspěvek od leonid jumper »

fenix píše:Afghánská dívka nechce domů, bojí se, že ji zase pošlou spáchat atentát (novinky.cz)
Afghánské úřady řekly, že desetiletá dívka, která se pokusila v pondělí spáchat atentát v provincii Hílmand, ale nepodařilo se jí odpálit nálože na těle, se nejspíš vrátí domů k rodině. Dívka by si přitom přála, aby jí našli nový domov.

Ve středu se děvče, které je zřejmě sestrou vysokého velitele Tálibánu, obrátilo na afghánského presidenta Hamída Karzáího, aby pro ni našel nějaké dobré místo a neposílal ji domů.

„Když mě tam pošlete zpátky, udělají mi totéž, zase mi dají vestu sebevražedného atentátníka. Nechci se tam vrátit. Bůh mě nestvořil, abych se stala sebevražednou atentátnicí. Žádám prezidenta, aby mě poslal na dobré místo.“

Dejte ji nám!!!!!!
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

leonid jumper píše:

Dejte ji nám!!!!!!
Nesouhlasím, jakožto lakomec říkám "Dejte ji mě!"