Objevuje se to na hodně stránkách ve stejné podobě.
Norská státem organizovaná pedofilie a incest (ostrava-online.cz)
Dnešní norská realita
Incest a pedofilie je mlčenlivou sociální normou. Irina Bergset je Ruska, která se v roce 2007 odstěhovala s norským manželem do Norska, její syn měl tehdy 7 let. Tam se jí narodil druhý syn, v roce 2011 zjistila, že jejího čtyřletého syna její muž sexuálně zneužívá a ještě ho půjčuje "na hraní" dalším příbuzným. Napsala na policii s žádostí o vyšetření a s žádostí, aby byl jejímu muži zakázán přístup k synovi. Na druhý den se dostavila norská juvenálka, spolu s policií perzekuovali ji namísto jejího manžela, pokusili se jí uklidit do blázince jako duševně chorou, děti jí sebrali. V podstatě - děti jí vzali za to, že nahlásila chování svého muže, čímž se v jejich očích stala nenormální. Irina Bergset pak začala o své děti bojovat a rozkrývat reálné, ne deklarované, sociální procesy a mechanismy dnešního Norska. Tamější ministerstvo se například jmenuje volně přeloženo "Ministerstvo práv dětí a sexuálních menšin". Výsledek jejího boje a pátrání: v Norsku probíhá hon na děti, především hon na děti přistěhovalců.
HOAX , výplod chorého mozku, nebo jen špatný vtip? (zivotvnorsku.bloger.cz)
To mě napadlo po kliknutí na následující odkaz sdílený na sociální síti:
http://www.ostrava-online.cz/blogy/norska-statem-organizovana-pedofilie-a-incest
Taky se vám zdá že autor odhalil spiknutí které nemá obdoby? Takového rozsahu že je až s podivem že celá Evropa mlčí a Norové si mnou ruce?
Nechce se mi s autorem přít o jeho historických znalostech, protože nejsem historik. Autora, však dle jeho dementních výkladů považuji za stejného neznalce, jako jsem já, jež se do historie neopovažuje montovat.
Co bych tady rád osvětlil, je přítomnost. V Norsku žiju již čtvrtým rokem i s mou ženou a ročním miminkem. Musím říci, že nám nikdo po chlapečkovi nekouká. Nikdo nezvoní. Neptá se, jak se mu s námi žije atp. Kdyby měl autor pravdu, patrně bychom byly pod drobnohledem už od jeho početí.
Moje žena pracovala více jak rok ve školce a proto by bylo dobré dementovat tady ty informace o plenách, jídle atd. Máte-li dítě, které nepotřebuje plínku, a oznámíte ve školce, že dítě se odnaučuje plínce- nikdo se s vámi dohadovat nebude. Měli případ, kdy měli malého hocha, kterému rodiče přestali dávat plenku. Ve školce se ale pokakával celý týden. Pedagogové si sedli s matkou a dohodli se, že je na něj možná brzo. Po dohodě to odložili.
Ve školce, kde dělala žena, bylo jedno teplé jídlo týdně. V jiné školce může být situace jiná. Některé školky mají vlastní kuchyň, takové podávají dětem teplé jídlo častěji. Pokud však matka zabalí dítěti teplé jídlo každý den, dá se ve školce každý den ohřát.
Děti tady v Norsku tráví většinu času venku. V zimě však existují pravidla, kdy zůstávají v teple. Do deseti pod nulou jdou všechny děti ven vyjma vánic, vichřic či lijáku atp. Pravdou je, že kdyby se tu lidé zavírali před nečasem, seděli by za pecí skoro cely rok.
Mohl bych tady polemizovat donekonečna. Když jsme byly s prckem na české ambasádě, ptal jsem se paní, co tam pracuje, co je pravdy na tom, že se tu odebírají děti prostřednictvím státu. Odpověděla, že by to spočítala na prstech jedné ruky.
Tyhle nesmysly, o kterých jsem se zde rozepsal, už registruju delší dobu přes mou ženu. Až včera jsem si to přečetl sám a opravdu mě namíchlo, jaké nenávistné lži může někdo psát. Otázkou je, co tím autor sleduje. Žije v Norsku nebo tu někdy žil? Má sám děti? Není to pedofil, kterému norské úřady odebraly dítě pro jeho zneužívání? Nezneužívali ho někdy rodiče? Těžko říci.
Co člověka zamrzí víc je to, že jsou tu i Čechoslováci, kteří jsou schopni s autorem sympatizovat. Pro mě osobně jde o blud nemocného vyšinutého a homofobního jedince který by potřeboval buď odbornou psychiatrickou péči, nebo jen pár přes hubu.
Dušan Toušan
Norská státem organizovaná pedofilie a incest
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.