Roko

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Roko
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 1 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Roko

Nový příspěvek od Roko »

Ahojte vsetci dufam ze vam nebude vadit ked vam budem vsetkym tykat som tak zvyknuty uz. Videl som ze sa tu predstavujete tak skusim aj ja o sebe nieco napisat aj ked neviem co a neviem co mozem povedat a co nemozem povedat. Vcera som si uz pisal s niektorymi na chatu a bolo to fajn a dufam ze z toho nebudem mat problem ze sem pisem a ze som tu zaregistrovany. Kludne mi hovorte Roko som zo Slovenska a mam 12 rokov a na konci tohto mesiaca uz budem mat 13. Som kazdy den s Miskom ktoreho mam velmi rad a aj on ma rad mna dufam. Minuly mesiac mal 7 rokov a je velmi pekny a velmi sa mi paci jeho telo take jemne a malinke a ma velmi rad ked sa ho tak jemne dotykam na brusku lebo ho to tak stekli a paci sa mu to. Na chatu mi hovorili ze nic viac skusat nemam aj ked som chcel skusit ake je to dotknut sa ho tam dole ale ostatny ma od toho odradzali a hovorili ze to radsej robit nemam tak to robit nebudem lebo ho mam velmi rad a nechcem mu ublizit. Myslel som ze som gay ale neviem lebo gayom sa pacia dospely a mne sa dospely nepacia vobec tak neviem mam rad Miska a aj inych chlapcov. Neviem co sem este pisat tak ked ma napadne tak potom este napisem alebo povedzte mi vy co mam pisat.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 841 poděkování

Re: Roko

Nový příspěvek od Myš »

Ahoj Roko. Máš můj respekt už jenom tím, že o tvé náklonnosti k Miškovi přemýšlíš takhle do hloubky, a že si jsem vůbec přišel. Mnoho pedofilů o sobě začne přemýšlet přibližně ve tvém věku, ale opravdové uvědomění přichází často mnohem později.

Doufám, že jsi si naše rady uvědomil a vzal k srdci. Chápu, že máš Miška moc rád. Vztah na takové úrovni, na jaké je teď, musí být moc hezký pro vás oba. Dotýkání tam dole ti ale vážně doporučit nemůžu. Miško je na chápání takových dotyků ještě moc malý a nemusel by z toho mít rozum. Nikdy nevíš, jak by mohl časem reagovat. Dětská psychika je velmi citlivá. Užívej si kontaktu s ním, měj ho rád ale zároveň si uvědom, že ty jsi v tom vztahu ten starší a rozumnější. Rozumný si ale jen již proto, že jsi přišel s touto otázkou na chat.

Třeba časem přijdeš na to, že gay jsi. Mladým gayům se nemusí líbit dospělý, bylo by zvláštní, kdyby se 12 letému gayovi líbil 25 letý kluk. To časem zjistíš sám. Zbytečně si s tím nelámej hlavu. A i kdyby jsi pedofil doopravdy byl, není to žádná tragédie :)

Co se týče psaní o sobě, nepiš nic osobního a co nechceš, aby někdo jiný věděl. Chraň si svoje soukromý. V tvé věku je to ještě mnohem důležitější. Jakmile ti někdo bude klást nepříjemné otázky nebo se bavit o intimních věcech, o kterých se bavit nechceš, neodpovídej a řekni to administrátorům. Také ti nedoporučuji se osobně setkávat s členy komunity, na to máš času až až.

Kdykoliv budeš mít nějakou otázku nebo chuť si povídat, najdeš tu mnoho dobrých lidí, kteří ti rádi pomůžou. Stejně si však radši nikoho nepouštěj moc blízko.

Přeji ti hodně štěstí.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ahoj Roko ja som Mathias ..Tiez som zo Slovenska. Som veľmi rád, že si napísal. Nemusíš sa ničoho báť. :)
Ja by som sa ta chcel opytať ak možem :) .. Páči sa ti iba Misko? :) ak nechceš nemusiš odpovedať.. ale ajtak maš moj obdiv a rešpekt že si napísal :)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1757 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Myš píše:Dotýkání tam dole ti ale vážně doporučit nemůžu. Miško je na chápání takových dotyků ještě moc malý a nemusel by z toho mít rozum. Nikdy nevíš, jak by mohl časem reagovat.
Nutno ještě připomenout, že se i na Slovensku jedná o trestný čin, od 14ti let by tě mohli za pohlavní zneužívání soudit, zavřít do vězení a nařídit ústavní sexuologickou léčbu. Protože se jedná o trestný čin, i když ti ještě 14 není, mohli by tě umístit do nějakého nápravného zařízení pro nezletilé delikventy, viděl by ses s rodinou jen velmi omezeně a s Miškom vůbec. Taky by nejspíš Miškovi všichni kolem říkali, jak jsi mu tím ubližoval, Miško by tomu nejspíš velice brzy uvěřil, a navždy bys ho ztratil.

Chtěl jsem tedy zdůraznit to, co Myš psal jen jako "doporučení". V žádném případě se nedotýkej na intimních místech dítěte, které je mladší, než ty! Policií i okolím to bude posouzeno jako pohlavní zneužívání. Následky, které hrozí, jsem popsal výše.

Přeji ti jinak v životě hodně zdaru!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Ahoj . Vidím že se tě na chatu chopili rozumní bl což je moc dobře. davej prosím pozor na to co a komu o sobě poviš. Je moc fajn že o sobě přemýšlíš, život Je ale plynoucí a ledas co se s časem vyvíjí.

Dotýkat se malého kamaráda dole není vhodné viz následující situace o kterých psal kasz. Chápu že tě to láká moc tomu rozumím ale ještě víc tě prosím nedělej to. Zničil by sis svůj krásný mladý zivot v němž toho zcela jistě ještě mnoho dokážeš, ale co hůř do ne příliš lehkého kolotoče bys dostal i jeho.
Vítej u nás.
radoslav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Nový příspěvek od radoslav »

Ahoj
Vítam ta u nás na fóre :)
ako tu už veľa ludi písalo dávaj pozor na to co a komu pises.
je pekne ze premíšlas o sebe a svojej orientácijí verím ze tu nájdeš co potrebuješ a ze ti budu poskytnuté všetky informácie.
Vieš kutika sa dotýkať v oblasti intímnej není moc rozumne aj keď viem ze chceš. To co by sa stalo potom nie len teba ale hlavne jemu a co by zažil by si nechcel ak sa to prevalí VER MI VIEM O TOM SVOJE .. keby si mal aké koľvek otázky kľudne sa pýtaj ak budem vedieť rad pomôžem.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 841 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Ahoj. Po dnešní události na chatu ti chci vyjádřit mojí důvěru k tobě. Dokážu se vcítit do tvé situace a také do toho, jak ti Agape svým jednáním mohl ublížit. Stále ovšem platí, že zde najdeš dostatek lidí ochotných ti pomoci. Pokud se na chatu necítíš dobře, alespoň na fóru...Záleží jen na tobě, ale rád tě tu zase uvidím. Držím palce.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Uf Myš me předběhla psal jsem ti Roko soukromou zprávu ale pak mi došlo ze si ji nepřečte š potřeboval bys 5 příspěvků. Prosím nehaž flintu do zita. Nevím přesně co se na chati dělo ale alespoň jsi zijstil o čem jsem psal výše.

Prosím snad te to neodradí. Ta cesta není lehká dá se po ni ale jit celkem v pohodě.
Je tu spousta boyloverů co ti moc rádi pomohou a poradí. Ptej se na cokoliv kdykoli. Žádna otázka neni na škodu. Jediná které můžeš litovat je ta na kterou se ne zeptáš. Jen Prosím vol uvážlivě toho koho se ptáš

paní ten tablet dokáže skvělé divy se slovy :)
corniis

Nový příspěvek od corniis »

Ahoj Roko.

Všechno, co bych měl říct, tady už zmíněno bylo, a tak jen zopakuju jen to, co jsem už řekl na chatu -
Kdyby cokoliv, určitě napiš do zpráv a budu se snažit ti pomoct s čímkoli je třeba, jakože věřím, že i všichni ostatní tady. Byl jsem na tom úplně stejně, jako ty a rozumím všemu, co teď prožíváš. Jsi sám příliš mladý a myslím, že budu mluvit za všechny, když řeknu, že je prostě potřeba, aby tě někdo chytil pořádně (jemně) za ruku a provedl tě tímhle "auvajs" obdobím a - znovu teď, s dovolením i bez dovolení, budu mluvit za všechny - všichni ti ve tvé situaci rádi pomůžeme.
Sám jsem tady nový a ještě nevím přesně, jak tady funguje systém zpráv, tak se budu snažit být aktivní, aby mi zprávy mohly chodit a já sám odpovídat.

Drž se!