Tak jsem tady!
Tak jsem tady!
Zdravím ty, co neznám, i ty co znám.
Pár bodů o mě:
- Fotograf.
- Autor "GL-friendly" knih. (jedna možná brzo vyjde)
- Lehce paranoidní, zdeptaný z toho, kde musím žít.
- Šťastně ženatý.
- Křesťan.
Pár bodů o mě:
- Fotograf.
- Autor "GL-friendly" knih. (jedna možná brzo vyjde)
- Lehce paranoidní, zdeptaný z toho, kde musím žít.
- Šťastně ženatý.
- Křesťan.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
Re: Tak jsem tady!
ahojte, chcem si zmenit avatar a nemozem ja sem bez avataru nemienim chodit, ked ho niekto uz ma a ja nie v tuto chvilu su vraj avatary na forum vypnute mi pise.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Vítejte. Nový člen si může nastavit a také změnit avatar až po určité době pobytu zde na fóru.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Já bych si tak přál být také ženatý... je to jedna z věcí, které mi k takovému tomu "úplnému" štěstí chybí. Trochu závidím. :-)leonid jumper píše:- Lehce paranoidní, zdeptaný z toho, kde musím žít.
- Šťastně ženatý.
- Křesťan.
Proč jsi zdeptaný z toho, kde musíš žít?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Avatar si budeš moct přidat až napíšeš 10 příspěvků, tím se ti aktivuje možnost přidat avatar i posílání soukromých zpráv.GirlLover píše:ahojte, chcem si zmenit avatar a nemozem ja sem bez avataru nemienim chodit, ked ho niekto uz ma a ja nie v tuto chvilu su vraj avatary na forum vypnute mi pise.
Jen upozornění nespamuj kuli tomu dočkáš se časem 10 příspěvků není tak moc
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Jinak vás tady zdravím Leonide a GirLovere a koukejte psát at se to tady oživí
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Ahoj, protože se člověk bojí mít doma i realtivně nevinný obrázek, chtěl by dělat decentní fotky nahatých holčiček a tak. Celková atmosféra tady v té zemi je blbá.Kasz píše:Proč jsi zdeptaný z toho, kde musíš žít?
-
- Administrátor
Myslíš, že jinde by to bylo lepší?leonid jumper píše:Celková atmosféra tady v té zemi je blbá.
-
- Administrátor
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Zdravím Leonide,
jsem rád, že Tě tu vidím. Můžu Tě v té Irisii někdy navštívit?
GirlLover: Změnit avatar si můžeš po 10 příspěvcích, až se staneš registrovaným členem fóra. Toto opatření má zabránit spamerům vytváření nových uživatelů a nahrávání obrázků s nevhodným obsahem. Po 10 příspěvcích dostaneš možnost nejen měnit avatar, ale i hlasovat v anketách (které tu ještě nejsou ) a třeba posílat obrázky na fórum (tato funkce se připravuje) a další možnosti.
jsem rád, že Tě tu vidím. Můžu Tě v té Irisii někdy navštívit?
GirlLover: Změnit avatar si můžeš po 10 příspěvcích, až se staneš registrovaným členem fóra. Toto opatření má zabránit spamerům vytváření nových uživatelů a nahrávání obrázků s nevhodným obsahem. Po 10 příspěvcích dostaneš možnost nejen měnit avatar, ale i hlasovat v anketách (které tu ještě nejsou ) a třeba posílat obrázky na fórum (tato funkce se připravuje) a další možnosti.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Administrátor
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Nevypadá to nejlépe.leonid jumper píše:Ahoj,
uděláme si Irisii u nás, pokud dorazíš. :-)
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Láska je největší dar...
- Dostal: 1 poděkování
leonid jumper..vítej
počkejte kamarádi....jdu s Váma (už mi tu zahnívají kořínky)..
Nick
počkejte kamarádi....jdu s Váma (už mi tu zahnívají kořínky)..
Nick
Nejkrásnější na světě je dětský smích :-)