idnes: Šestiletý Američan políbil dívku. Obvinili ho ze sexu

Diskuze o problematice dětí.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

idnes: Šestiletý Američan políbil dívku. Obvinili ho ze sexu

Nový příspěvek od simgiran »

Šestiletý Američan políbil dívku. Obvinili ho ze sexuálního obtěžování
http://zpravy.idnes.cz/sestilety-american-polibil-divku-obvinili-ho-ze-sexualniho-obtezovani-13l-/zahranicni.aspx?c=A131211_184132_zahranicni_pej
"Stalo se to během vyučování. Zrovna jsme měli čtecí skupinu. Naklonil jsem se k ní a políbil jsem ji na ruku," líčil šestiletý americký školák Hunter Yelton příhodu, za kterou byl na několik dní vyloučen ze školy.
Jeho matka Jennifer Saundersová na způsobu, jakým její syn dal najevo svou náklonnost, nevidí nic špatného. Reakce vedení školy podle ní byla přehnaná. Uvědomuje si však, že chlapec již měl v minulosti různé disciplinární prohřešky – za políbení dívky byl již jednou suspendován. Saundersovou nicméně šokovalo, když ředitel školy během schůzky začal používat termín "sexuální obtěžování".
corniis

Re: idnes: Šestiletý Američan políbil dívku. Obvinili ho ze

Nový příspěvek od corniis »

Jop, z tohohle rostu a řvu. Nejhorší na tom je, že z médií (i těch "důvěryhodnějších") se vždy dozvídáme pouhou skořápku věci a vzhledem k tomu, že většina tak zbožňuje přebírat a překroucet jednotlivé články od jiných, ve výsledku se k nám dostane zkreslený obrázek něčeho, ze kterého se pak na novinky.cz (nejen) strhuje flame-war retardovaných dospěláků bez mozku.

USA je sama o sobě jednou z nejvíce postižených zemí světa, kde rodiče už i vodí svá dítka na obojku, doslova, takže něco takového mě vůbec nepřekvapuje. Na druhou stranu, je jasné, že pokud i přesto byl bohužel chlapec několikrát napomenut a bylo u něj zjištěna přílišná erotická aktivita neúměrná věku, první reakce školy a matky holčičky (se kterou prý chodí, jen tak mimochodem) je docela logická. Ale přehnaná!
Už to bylo několikrát zmíněno - děti, sakra, nejsou dospěláci a nedokáží se kontrolovat tak, jak ti starší. A na to tyhle primitiva zapomínají.
corniis

Nový příspěvek od corniis »

Jelikož tady není tlačítko "edit", tak ještě něco přišpendlím.

- ad sebekontrola. Pro dítě je takové chování úplně stejné, jako když mu zakážete koukat na televizi. Stejně se přikrade a znovu si ji v nesledovaném momentě zapne. A cokoli jiného.
Jak k tématu erotiky přistupuje jeho rodič a jakou formou mu vysvětluje, že přílišné doteky mezi dětmi ve škole/školce "nejsou dobré", to už je opravdu vina jejich, ale pokud mu řekne "NESMÍŠ!", tak se tím opravdu nic nezmění.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

corniis píše:USA je sama o sobě jednou z nejvíce postižených zemí světa, kde rodiče už i vodí svá dítka na obojku, doslova, takže něco takového mě vůbec nepřekvapuje.
Naprosto suhlasím. USA je svinstvo. Najlepšie by bolo, keby zmizla z povrchu zemského navždy.
Neviem kto to zlegalizoval ale musel to byť riadny kkt keď vlastný rodičia vodia svoje deti ako psov na obojku. Je to uplne zvrátené a choré. Už som o tom počul. A takisto Amerika chce zaviesť čipovanie detí pod kožu. Vraj aby sa obmedzili únosy detí. Pritom im ide iba o to aby sme boli všetci sledovaný.

K článku- Nechápem, čo je na tom sex. obťažovanie. Veď to je úplne prirodzená vec. Asi im ide o niečo podobne ako Juvenilnej justícii. Na jednej strane akože dobro pre krajinu na druhej strane svinstvo.

Uplne choré a zvrátené...
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

musel to byť riadny kkt keď vlastný rodičia vodia svoje deti ako psov na obojku. Je to uplne zvrátené a choré. Už som o tom počul. A takisto Amerika chce zaviesť čipovanie detí pod kožu
A není to jen hoax, tohle snad ani není možné. Když si uvědomím, jak se tam někteří magoři brání zákazu střelných zbraní....