Pomoc, mojí dceři rostou v šesti letech chloupky! (prozeny.cz)
Když Klárce začaly růst chloupky v podpaží a v klíně, byly z toho ona i její maminka dost vyděšené. Holčičce bylo šest let a chodila ještě do školky! „Když měla její třída začít jezdit na kurz plavání, udělala doma scénu: ,Nebudu se tam svlíkat a nebudu, vždyť jsem jako jediná z holek chlupatá. A rostou mi prsa!'“ vypráví Klárčina maminka.
Pomoc, mojí dceři rostou v šesti letech chloupky!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1168 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Pomoc, mojí dceři rostou v šesti letech chloupky!
Chudák holčička.
„Když měla její třída začít jezdit na kurz plavání, udělala doma scénu: ,Nebudu se tam svlíkat a nebudu, vždyť jsem jako jediná z holek chlupatá. A rostou mi prsa!'“ vypráví Klárčina maminka.
Na tohle by snad normální lékař měl napsat (a normální škola akceptovat) omluvenku ze zdravotních důvodů.
„(...) Dalším rizikem je bohužel i to, že taková předčasně vyspělá děvčata bývají často pohlavně zneužívána,“ varuje dětský gynekolog profesor Jan Hořejší z FN Motol v Praze.
Možná bývají, ale od gynekofilů.

„Když měla její třída začít jezdit na kurz plavání, udělala doma scénu: ,Nebudu se tam svlíkat a nebudu, vždyť jsem jako jediná z holek chlupatá. A rostou mi prsa!'“ vypráví Klárčina maminka.
Na tohle by snad normální lékař měl napsat (a normální škola akceptovat) omluvenku ze zdravotních důvodů.
„(...) Dalším rizikem je bohužel i to, že taková předčasně vyspělá děvčata bývají často pohlavně zneužívána,“ varuje dětský gynekolog profesor Jan Hořejší z FN Motol v Praze.
Možná bývají, ale od gynekofilů.
A nemusí to být ani takhle brzo, ikdyž na to už pak věk má, stačí že je první ze třídy na to aby se ji ostatní holky smály. Todle neni pro holku vůbec příjemný.
Ani pro chlapce. :-Xfenix píše:A nemusí to být ani takhle brzo, ikdyž na to už pak věk má, stačí že je první ze třídy na to aby se ji ostatní holky smály. Todle neni pro holku vůbec příjemný.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1791 poděkování
- Dostal: 3702 poděkování
Jeden případ nedokazuje nic, a prosím, nerad zde vidím upozorňování na "známé" kauzy zneužívaných dětí z "tvého dark-netu".kvetak píše:... jinak je to pravda viz. Tara :-(
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi!