Pedofilie jen po fyzické stránce?

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 541 poděkování

Pedofilie jen po fyzické stránce?

Nový příspěvek od Teenbl »

Ahoj, tak nějak až moc přemýšlím nad svou pedofilii a došel jsem k zajímavému závěru...děti mě přitahují, ale jen po fyzické stránce, po psychické stránce v podstatě skoro vůbec, rozhodně to pro mě není top kategorie.Vím, že ačkoliv mě děti po fyzické stránce přitahují, tak si s nimi nemám v podstatě nikdy co říct, nebaví mě příliš povídat si s dětmi. Chci si najít rovnocenný plnohodnotný vztah, ale tam vím že bude problém se sexem, protože mě prostě daná osoba nebude z dlouhodobého hlediska přitahovat. Tedy děti nejsou úplně to pravé, ale to ani dospělí, tak co tedy?
Díky za rady
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 256 poděkování

Re: Pedofilie jen po fyzické stránce?

Nový příspěvek od Silesia »

14 letý pubertální dítě by šlo?
Teenbl
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 541 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

teoreticky jo, ale je to složitější, zdaleka ne každý 14letý.
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 256 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Promiň to byl pitomý příspěvek
Myš
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Když se podívám u mě na škole, v prváku se občas objeví kluci, kteří vypadají klidně na 13, ale zároveň se chovají téměř dospěle jako ostatní. Pro mě je takový kluk naopak zajímavý na pohled, ale když ho pak vidím kouřit před školou, pozoruji jeho chování nebo co říká, zájem mě přejde. Samozřejmě přimotat se takovému klukovi do života jako kamarád je složitější než u dětí a pravděpodobnost, že bude gay, kterému se zalíbíš, je také malá....

Jednoduchou cestu k úspěšnému vztahu má málokdo, a nemusí být ani pedofil. Stačí, když se podívám, čím si prochází máma, která si prožila dlouholeté manželství s psychopatem, a od té doby nejsou její vztahy, jakkoliv se zdají být hluboké, založené na lásce ani štěstí.

Mimo vztahu je třeba mít i jiné styčné body v životě. Nelze očekávat, že vždy všechno poběží na 100%.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
StrangerByNight
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od StrangerByNight »

teenbl píše:Ahoj, tak nějak až moc přemýšlím nad svou pedofilii a došel jsem k zajímavému závěru...děti mě přitahují, ale jen po fyzické stránce, po psychické stránce v podstatě skoro vůbec, rozhodně to pro mě není top kategorie.Vím, že ačkoliv mě děti po fyzické stránce přitahují, tak si s nimi nemám v podstatě nikdy co říct, nebaví mě příliš povídat si s dětmi.
Jsem na tom dost podobně. Pokud mě dospělá žena zaujme svým charakterem, nejspíše mi nebude připadat natolik ošklivá, abych se s ní nechtěl pomazlit, podobně pokud se mi bude šestiletá holčička líbit tělesně, taky mi nejspíše nebude připadat natolik otravná, abych si s ní nechtěl povídat, ale celkově jsem se už smířil s tím, že holčička/dívka/žena, která by mi imponovala jak po duševní, tak po tělesné stránce, zkrátka neexistuje.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Podle mě by to bylo lepší trochu naopak, aby bylo méně fyzické přitažlivosti dětí a stejně psychické.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Mr.Foxym
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 6
ve věku do: 26
Dal: 5 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od Mr.Foxym »

Koneckonců, jsem na tom obdobně, ale né tak zcela.
Deti mě přitahují fyzicky, částečně i v pubertě a sem tam nějaké ta dospělá žena, ale to je velmi zřídka, navíc u dospělé ženy končí romantika sundáním oblečení, protože pak už nic (vyzkoušeno).

Rád jsem s dětmi, avšak jsem s nima v kontaktu jen z rodinné sféry. Dost často mám problém rozhoupat se a převzít iniciativu, což je důležité abychom si porozuměli. Rád děti (teĎ už jen neteř, protože je jedná holčička se kterou teĎ trávím čas) učím všemu, vysvětluji a názorně ukazuji všechno o co jeví zájem a zároveŇ to vím. Ve výsledku si hraju a povídám s neteří (3) dvě hodiny a fyzickým kontaktem většinou jen držení za ruku, nebo sedění na klíně a to mi vystačí na týden bez masturbace....