Nový popis skupin uživatelů a jejich oprávnění

Provozní informace o chodu fóra, uživatelských skupinách, hodnostech a sekcích. (V této části fóra mohou zakládat témata jen členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mají možnost na již založená témata reagovat, noví uživatelé fóra zde mohou odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1733 poděkování
Dostal: 3605 poděkování

Nový popis skupin uživatelů a jejich oprávnění

Nový příspěvek od Kasz »

Měl jsem dnes chvilku času, tak jsem si dal práci s novým popisem skupin a jejich uživatelskými oprávněními. Nově byla členům skupiny ČEPEK byla odebrána možnost zasílat SZ skupinám. U jednotlivých skupin bylo zveřejněno nastavení maximálního počtu SZ a příjemců SZ. Globální moderátoři a administrátoři mají schránku pro SZ neomezenou (ačkoliv se jim zobrazuje limit). Nováčkům je nově umožněno zasílat SZ.

Vzhledem ke kapacitě databáze, která byla včera vyčerpána (následně jsem umazal log chatu, takže limit již nepřekračujeme), je přímé vkládání souborů umožněno pouze platícím uživatelům. Platící uživatelé mají kapacitu schránky 1000 zpráv.

Nový popis skupin naleznete v sekci Jak to tu chodí v tématu s názvem Skupiny uživatelů a jejich uživatelská oprávnění.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Re: Nový popis skupin uživatelů a jejich oprávnění

Nový příspěvek od Kasz »

Protože to není pro běžného uživatele potřebná funkce. Běžný uživatel může oslovit všechny uživatele prostřednictvím zprávy (založením tématu/vložením příspěvku) na fóru. V jednom případě hromadnou zprávu zaslal omylem Radoslav, pak se zase všem omlouval a posílal opět dvě další hromadné... Jakékoliv hromadné zasílání zpráv se projeví mimojiné tak, že každému z adminů a moderátorů, kteří mají nastavené přeposílání zpráv z adresy fóra, přijde asi 70 "doručenek" typu "Undelivered mail", protože každému uživateli se odešle upozornění na novou zprávu u uživatelů, tedy i těm, kterým již zanikla jejich emailová adresa, pod kterou se zde na fórum zaregistrovali. Zasílání zpráv skupinám tedy bylo z oprávnění odebráno, tato možnost zůstane pouze administrátorům a moderátorům fóra.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Hlavně by se neměly posílat hromadné zprávy, které jen upozorňují na obyčejné téma na fóru. Protože:
- pro ty, kdo fórum čtou, je to zbytečná duplicita
- s těmi, kdo fórum nečtou, se můžeme spojit pouze právě přes soukromou zprávu; ta by proto měla být vyhrazena pro zcela mimořádná oznámení (např. že bude zrušen web); pokud takovým uživatelům budeme posílat upozornění na běžná témata, přestanou soukromé zprávy od nás časem číst (kdyby chtěli číst témata na fóru, už by to přece dávno dělali i bez SZ od nás) a my se s nimi nebudeme moci spojit už vůbec nijak
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Zcela souhlasím. Když mi někdo pošle SZ, může to být něco urgentního, a protože mi přijde oznámení na email, většinou hned lezu na fórum a čtu.

Pokud chce někdo informovat o založení nového tématu, tuším, že i toto funkce fóra (nastavení v uživatelském panelu) umožňuje. S hromadnými SZ jsme doteď neměli žádné zkušenosti, ani nevím o tom, že by někdy admin zaslal jedinou hromadnou SZ.
radoslav
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Nový příspěvek od radoslav »

Za tie správy sa ešte raz ospravedlňujem.
v živote som netušil ze takto pošlem správu a este k tomu že ďalšiu pošlem až dvakrát hold zlyhala technika u mňa doma.... aspoň sa to už nestane :-)