Neurotické učitelky (blog.iDnes.cz)

Diskuze o problematice dětí.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1781 poděkování
Dostal: 3687 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

... Avšak jedno ráno bylo jiné. Opět jsem budila dcerku do školy, poslala do koupelny, pomohla obléknout, a když jsem jí po snídani česala vlásky, najednou se otočila a upřela na mě ty nebesky modré dětské oči, pak vzala mou tvář do svých ručiček a řekla: "Maminko, a musím do školy?" Strašně mě to zarazilo, má dcera je v první třídě, moc se těšila, pečlivě vybírala tašku, penál, psací potřeby... prostě chtěla sama být dokonale připravená na ten Veliký Okamžik v jejím životě, kdy se stane školačkou.

I já i manžel jsme se moc těšili a celé 3 měsíce, co "už" navštěvuje základní školu, nám dělá radost, je svědomitá, pečlivá a řekla bych až urputná, co se hodnocení týká (věřte nebo ne... až mi s tím někdy leze na nervy), ale samozřejmě jsme pyšní a holčinku chválíme a chválíme...

"Musíš do školy broučku, jsi moje chytrá hlavička... Stalo se tam něco? Neubližuje Ti nikdo?" Má holčička mě pozorovala těma bezelstnýma dětskýma očima a pak řekla: "Učitelka pořád řve." A mě začalo svítat...
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙