Mate pratele?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Mate pratele?
Mate radi pratele nebo radsi samotu?Ja se tady casto docitam ze pedofilove jsou uz od detstvi samotari,ja o sobe musim rict ze jak v detstvi tak jako dospeli mam kamaradu docela dost a samotu jsem nikdy nevyhledaval a nevyhledavam,akorat musim priznat ze v posledni dobe priz premislim rodine a nejake caste setkavani s kamaradi a znamymi uz nevyhledavam.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 53 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Re: Mate pratele?
Je rozdíl mezi samotou a osamělostí. Trávím spoustu času o samotě a vyhovuje mi to, přesto toužím po dobrých přátelích a kontaktu s nimi. Stále jsem sice nezažil to ideální přátelství, jaké bych si přál, ale dobré kamarády už mám, takže jsem na tom mnohem líp, než třeba před dvěma lety. Když to tak vezmu, vlastně si vůbec nemám na co stěžovat.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Nevím, jestli jsi, malou, reagoval na mě.
Ono asi sevřené hrdlo, že skoro nemůžeš dýchat, silná bolest na hrudi ,pocit absolutní beznaděje a to všechno dohromady asi není infarkt.
Jinak ano, mám naštěstí přátele. A jsem za ně rád. Znám i dost dětí. Ale prostě jsem asi až moc na děti. Proto ty deprese přes zimní období.
Ono asi sevřené hrdlo, že skoro nemůžeš dýchat, silná bolest na hrudi ,pocit absolutní beznaděje a to všechno dohromady asi není infarkt.
Jinak ano, mám naštěstí přátele. A jsem za ně rád. Znám i dost dětí. Ale prostě jsem asi až moc na děti. Proto ty deprese přes zimní období.
Nejhorši je to uvedomeni když jse dostaneš do takoveho obdoby když všichny tvoji pratele již maji rodiny deti a na tebe již nezbyde čas.
Možna te poznou na nejake rodinne party ale pro tebe to bude spiš utrpeni koukat na ne jaky jsou to štasny lide. No a ty budeš pořad na 3 koleji mučivych bolestech.
Tomu se řika osamelost a neda jse stym nic již delat.
Nebo jseš rad kdyš si nekdo na tebe spomene ale ne proto aby te vyslišel stvych problemu ale aby se dostal on stoho sterotypu nekde u piva.
A nebude se chcit bavit o tom jako žiješ co proživaš sam on ma rodinne problemy takže to bude max tak o nadavani na politiku nebo športu o narodnym tymu mizerne plateni prace atd.
Nebo jse ti pochluby co vše zažil posledne dobe s rodinou kde byly na dovolene a ty jsi jen predstaviš sebe co vše bys delal s detma jak bys blaznil snima atd...
Pak ti bude šptane stoho všeho a prište již radeji ani nepujdeš na to pivo s kamošem kteryho jsi znal uplne jinak za mlada a ktery ti byl oporov.
Proste od určiteho věku jse vše měni a i pratele ktery pomalu a jiste pujdu do zapoměni starych času.
A tomu se pak řika ta samota osamělost s prokleti s pedofilii...
Možna te poznou na nejake rodinne party ale pro tebe to bude spiš utrpeni koukat na ne jaky jsou to štasny lide. No a ty budeš pořad na 3 koleji mučivych bolestech.
Tomu se řika osamelost a neda jse stym nic již delat.
Nebo jseš rad kdyš si nekdo na tebe spomene ale ne proto aby te vyslišel stvych problemu ale aby se dostal on stoho sterotypu nekde u piva.
A nebude se chcit bavit o tom jako žiješ co proživaš sam on ma rodinne problemy takže to bude max tak o nadavani na politiku nebo športu o narodnym tymu mizerne plateni prace atd.
Nebo jse ti pochluby co vše zažil posledne dobe s rodinou kde byly na dovolene a ty jsi jen predstaviš sebe co vše bys delal s detma jak bys blaznil snima atd...
Pak ti bude šptane stoho všeho a prište již radeji ani nepujdeš na to pivo s kamošem kteryho jsi znal uplne jinak za mlada a ktery ti byl oporov.
Proste od určiteho věku jse vše měni a i pratele ktery pomalu a jiste pujdu do zapoměni starych času.
A tomu se pak řika ta samota osamělost s prokleti s pedofilii...