Meli uz jste nekdy problemi k vuli pedofilii?Ja jsem byl jednou ve vidni na nudaplazi "gaensehaefl" a chvily jsem se dival(neprovokativne)na jednu rodinku s dcerkami a jeden chlapek potom ke mne prisel a rekl mi"soll ich mal den Bademeister holen Sie Kinderficker"v cestine "mam zavolat plavcika vy sukac deti".
Potom jsem byl na prochazce lesem a byla tam takova chaloupka s restauraci,taky v rakousku a byla tam jedna asi 11 leta divenka ktera vypomahala asi rodine.Ja jsem si sedl na zidly a po nejake dobe jsem se dival na jeji hole brisko,mela jenom podprsenku a to uvidela jeji babicka a neco ji rekla,asi ze jsem uchyl a ta holcicka s tim nesouhlasila a rekla ji"Grossmutter bitte"asi jako"babi prosim nechtoho".
I doma jak bydlim,me kdysi jedna sousedka nemela moc v lasce,k vuli tomu ze jsu moc hodny k holcickam.Ale ted sni vychazim dobre (kdyz z jistila ze nejsem nebezpecny a nechcu jim ublizit) a na holcicky jsu hodny porad .
malou píše: ↑čtvrtek 21. 11. 2013, 20:16:36
Potom jsem byl na prochazce lesem a byla tam takova chaloupka s restauraci,taky v rakousku a byla tam jedna asi 11 leta divenka ktera vypomahala asi rodine.Ja jsem si sedl na zidly a po nejake dobe jsem se dival na jeji hole brisko,mela jenom podprsenku a to uvidela jeji babicka a neco ji rekla,asi ze jsem uchyl a ta holcicka s tim nesouhlasila a rekla ji"Grossmutter bitte"asi jako"babi prosim nechtoho".
Mela jenom podprsenku? To jako že byla dole bez?
Ale vážně nerozumím tomu, proč by mělo někomu vadit že koukám na hrající se děti. Teda předpokládám že jsi u toho neslintal, nenatáčel si je, či něco podobného...