Neviem teda, ale pochybujem o pravdivosti týchto štatistik ...Inštitút pre výskum práce a rodiny robil v máji prieskum, ktorého sa zúčastnilo 1 560 detí 8. a 9. ročníkov ZŠ.
Kde nájdu pomoc týrané deti?...
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Kde nájdu pomoc týrané deti?...
http://www.cas.sk/clanok/265640/kde-najdu-pomoc-tyrane-deti-velky-prehlad-kontaktov-kam-sa-mozete-obratit.html
Naposledy upravil(a) Kasz dne čtvrtek 21. 11. 2013, 22:52:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy, prosím, dávejte do URL tagu.
Důvod: Odkazy, prosím, dávejte do URL tagu.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Re: Kde nájdu pomoc týrané deti?...
Ono se to možná nezdá, ale oni ty čísla zas nebudou tak malá. Ale zkreslené to bude také dost. Záleží jak to bylo udělané metodicky, a ta metodika není moc lehká, zrovna v tomhle případě obzlvášť. Škoda že se nikdy nezveření celkový výzkum i s tím jak a jaké byly otázky pokladány.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Re: Kde nájdu pomoc týrané deti?...
Problém je v tom co se považuje za sexuální zneužívání. Nedávno tu byly statistiky s vysokými čísly a když šel člověk do kloubky tak se za sexuální zneužívání braly i slovní narážky spolužáků či dospělých...
V novinách se to pak prezentuje jako by všechny ty děvčata byly donuceny souložit.
V novinách se to pak prezentuje jako by všechny ty děvčata byly donuceny souložit.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 256 poděkování
Učitelka zneužila sedmáka. tn.cz
http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/sexualni-skandal-chlipna-ucitelka-si-pul-roku-uzivala-se-sedmakem.html
Tak by me zajímalo něco vic.
Že by mladík byl takový krasavec?
Tak by me zajímalo něco vic.
Že by mladík byl takový krasavec?
Naposledy upravil(a) Teenbl dne pondělí 3. 3. 2014, 17:10:37, celkem upraveno 2 x.
Důvod: přidány Url tagy.
Důvod: přidány Url tagy.
Re: Učitelka zneužila sedmáka. tn.cz
O tom se už píše na fóru zde Učiteľku obvinili zo sexuálneho zneužitia žiaka (12)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 256 poděkování
Re: Učitelka zneužila sedmáka. tn.cz
Aha, ja jsem tedy hledal, ale neviděl. Prosim tedy o sloučení
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 3. 3. 2014, 20:29:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno.
Důvod: Sloučeno.