Možná jsem trochu pedofil...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Možná sem trochu pedofil..
Pedofilii v sobě měl už předtím, ten zážitek ji akorát nastartoval do uvědomělého stavu. Ten člověk si díky tomu zážitku uvědomil, že ji má.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Re: Možná sem trochu pedofil..
Taky vůbec nemusí být pedofil. Takový starší holky se často nějak líbí i "normálním" chlapům. A ještě když viděl to co dělá, koho by to nevzrušilo ... Já bych tou zdí asi proskočil.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Re: Možná jsem trochu pedofil...
Pokud se podivate na muj profil,tak me se liby i dospele zeny,takze kdyby provadela starsi zena ve sprse masturbaci tak se taky budu divat a vzrusi me to.Ja to radsi zhrnu (o tom instalaterovi ).
1.Neni pedofil pokud ho doposud deti nezajimaly.-Ne pedofil muze byt jenom ze si nepripustill ze pedofil je.
2.Je pedofil pokud byl zvedavi na to jak 11 leta divka masturbuje.-Nemusi,muze byt pouze zvedavy.
3.Je pedofil kdyz se na ni koukal ,vzrusilo ho to a chtel mit s ni sex.-Ano,je pedofil.Me osobne by pohled na masturbujiciho muze mozna taky vzrusil,ale priz kvuly tomu ze bych si predstavil jak ma sex s holcickou ci zenou,ale urcite bych ja snim nechtel mit sex.
4.Je pedofil pokud na ni mysli a vzrusuje ho ta myslenka na ni.-Ano ale muze to byt i tim ze mu sex se svou pritelkyni uz se stal monotoni a zalibyla se mu "spatne pristupna Laska".
1.Neni pedofil pokud ho doposud deti nezajimaly.-Ne pedofil muze byt jenom ze si nepripustill ze pedofil je.
2.Je pedofil pokud byl zvedavi na to jak 11 leta divka masturbuje.-Nemusi,muze byt pouze zvedavy.
3.Je pedofil kdyz se na ni koukal ,vzrusilo ho to a chtel mit s ni sex.-Ano,je pedofil.Me osobne by pohled na masturbujiciho muze mozna taky vzrusil,ale priz kvuly tomu ze bych si predstavil jak ma sex s holcickou ci zenou,ale urcite bych ja snim nechtel mit sex.
4.Je pedofil pokud na ni mysli a vzrusuje ho ta myslenka na ni.-Ano ale muze to byt i tim ze mu sex se svou pritelkyni uz se stal monotoni a zalibyla se mu "spatne pristupna Laska".