VIRTUÁLNÍ NAHOTA

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
zdenek.hry
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: BAN

VIRTUÁLNÍ NAHOTA

Nový příspěvek od zdenek.hry »

SMAZÁNO - nevhodný příspěvek
Naposledy upravil(a) zdenek.hry dne neděle 5. 8. 2012, 23:49:05, celkem upraveno 5 x.
Tomi
Registrovaný uživatel
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
Dal: 2 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: VIRTUÁLNÍ NAHOTA

Nový příspěvek od Tomi »

Ahoj Zdenku... Máš hodně moc velikou pravdu my jako pedofilové máme fakt menší práva než jiní občané i neobčané České Republiky. Ono děla problém i to když si někde vyfotíš byť jen oblečenou holčičku která např. na Václávaku krmí holuby. Jakmile Tě někdo uvidí už jsi uchylak a špatnej člověk. Fakt jako pedofilové nemáme šanci veřejnost nás nebere a brát nebude :( je to hold smutné ale je to tak.
Co se týče toho studia byl bych rád kdyby jsi ho naučil používat a vytvořil nějaké krásné holčičky. Ukázky vypadají fakt moc pěkně.
Ahoj Tomi
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..
zdenek.hry
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: BAN

Nový příspěvek od zdenek.hry »

SMAZÁNO - nevhodný příspěvek
Naposledy upravil(a) zdenek.hry dne neděle 5. 8. 2012, 23:49:46, celkem upraveno 3 x.
ksoft

Nový příspěvek od ksoft »

No to je teda hesky :)
Jak dlouho ti to trvalo tohle udelat?

No o tom se ješte diskutuje jestli to povolit nebo ne....
Ninja
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Nový příspěvek od Ninja »

Na ten DAZ sa musím pozreť vyzerá dobre, sám ovládam javascript, html, css, trošku php, jquery, ajax a ostatné čo suvisí s vytváraním webu a forom, potom aj programy jak photoshop, AUTOCAD, AllPlan, no o DAZ sa priznám že som ešte nepočul a zaujal ma :D :D :D

No a teraz k téme... Viem že je to strašné že sa nemôžeme správať ako normálny ľudia, nemôžeme vyznať lásku na ulici svojej milovanej osobe lebo by nás asi na mieste ukameňovali... No na druhej strane sa treba zamyslieť, nemôžeme si nič dovoliť k deťom lebo dieťa (myslite si čo chcete, je to tak) do tých 13-14 ešte ani poriadne nevie čo vlastne chce... A ak by aj chcelo mať vzťah so svojím boyloverom tak často je to len preto lebo to chce ten boylover a nie dieťa, dieťa ho chce len urobiť šťastným, vyhovieť mu, deti sú proste také a v budúcnosti na to môže doplatiť, môže z toho mať komplexy, cítiť sa preto zle a tak... nie som psychológ no už som si dačo o tom prečítal a keď sa aj zamyslíme logicky tak to jak to funguje teraz je z časti správne.

Pravdaže nie je normálne že nás ľudia odsúdia bez toho aby vedeli akí sme v skutočnosti, že svoje túžby dokážeme uspokojiť ak inak jak sexom, že všetko nie je tak jak to hovoria médiá...

Bohužial s týmto nič nenarobíme, môžeme lamentovať, kririzovať, protestovať koľko chceme, no veci nezmeníme...
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od lsiv »

Ninja:..lebo dieťa (myslite si čo chcete, je to tak) do tých 13-14 ešte ani poriadne nevie čo vlastne chce...

Ja si myslim,ze dite si uvedomuje velmi dobre co chce,nebo nechce. Kazdopadne je prirozenejsi a vnimavejsi nez mnozi pokrytecti dospelaci.
Jenomze zijeme v casoprostoru,a detstvi je priliz kratka doba-tudiz samo detstvi lide jaksi neuznavaji jako za "to prave". Kdyby detstvi trvalo misto 10 let treba 50 let,vsichni by se nej museli zacit divat jinak a mnohem vice ho respektovat.

Problem je v tom,ze kdyz pak to dite uz vyroste,zacina si myslet,ze "ono" tehdy nevedelo(z pohledu "dokonaleho" sveta cloveka dospeleho),co vlastne tehdy doopravdy chtelo,byt' tomu tak byt vubec nemuselo. S odstupem doby neni lehke tyto veci urcit,zejm. pokud dite v cloveku jiz "nezije",nebot' zije v jine podobe(tele) a v uplne jinem svete(a jeho idealech).

lsiv
ksoft

Dite neumi racionalne myslet a nedokaže odhadnut nasledky sveho chovani dane kulture ktere žiji.
Dite taky nedokaže rozoznat hrozby ktere na ne čihaji od dopele osoby.
Neumi poznat jestli se jedna o pedofila nebo devianta.
Pokažde zaleži jake ma to dite informace a jak snima dokaže nakladat
To znamena jak to dite dokažou rodiče nebo škola ovlivnit apoučit.
Jedna se o deti v puberte...
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od lsiv »

Ksoft:

Plno techto veci nedokaze odhadnout ani velke mnozstvi lidi dospelych.
Dospelak ma sice k dispozici vice informaci,zkusenosti i fyzicke sily,dite ma ale zase lepsi intuici,mensi predsudky,vetsi vnimavost-je mene otupele nez dospeli,ma vic zivotni energie,je ve vsech ohledech ohebnejsi atd.
A hlavne,kazde dite je trochu jine,nemuzeme zde vsechny vtisknou do nejakych nemennych zakonu-"dite nevi co chce" apod.
I mezi detmi jsou dusevne nevyvinuti jedinci,kteri nebudou vedet co chteji ani v jejich dospelosti.

Ale jinak,kazdy asi mame pravdu po svem. Ja proste nejsem schopen najit ve svete dospelych ten skutecny "ideal" byti, nebo jen velmi zridka..

lsiv
ksoft

No na toto se da ješte diskutovat hlubeji...