Matka píše o svém 8 letém homosexuálním synovi

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Re: Matka píše o svém 8 letém homosexuálním synovi

Nový příspěvek od Jednorozec »

No to že jsou mu sympatičtí kluci a nikoli děvčata je naopak v jeho věku zcela "normální".
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 104 poděkování
Dostal: 255 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Jednorožče. Podle mě jeto možné. Jak by potom mohly existovat případy jako Lina Medina?
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Lina Medina byla výjimka potvrzující pravidlo, z nějakého důvodů byla schopna otěhotnět v extrémně mladém věku, tj. prodělala "pubertu" ve 4 letech. Nicméně tohle, jak už jsme psal, není zřejmě ten případ. A mimochodem by takhle urychlená puberta byla tuplem důvodem k návštěvě lékaře. Je tam například nebezpečí hormonálních změn vlivem nějakého nádorového onemocnění atd.
Myš
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 146 poděkování
Dostal: 764 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

kvetak píše:Musím tady reagovat na jistou blbost...... Takže mému synovi se líbí holčička které je 5 let to znamená, že je zjevně pedofil a tudíš to v něm začnu podporovat. Několikrát jsem se ho ptal a opravdu se mu líbí. Vůbec mě v dětství nenapadlo, mě hlupáka když mám rád kamarády a stýkám se jen s klukama a máme i partu tak jsem homosexuál protože vlastně mě do určitého věku holky nezajímají......chudák kluk až jednou bude dozpívat tohle mu vůbec nezávidím a jaké asi bude jednou překvatení matinky až se mu v pubertě začnou líbit děvčata :D
Za prvé za gaye ho neoznačila matka ale označil se tak sám. Za druhé mi to přijde tak, že ho matka miluje takového, jaký je, a nemá potřebu z něj cokoliv dělat. Že se mu snaží trochu zjednodušit život a poskytnout podporu, je podle mě to nejlepší, co může dělat. A s tím překvapením jsme asi na úplně jiné vlně, nevím, proč by jí to mělo překvapit, když sama psala, že gayem být nemusí a že by tento fakt na jejím vztahu k němu nic nezměnil.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Dal: 1433 poděkování
Dostal: 3299 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

kvetak píše:Hm a nenapadlo tě kde si klouček usmyslel, že je gay ? To je ta vaše volná sexuální výchova co tu tak někteří vehementně propagujete. Jsem strašně rád, že mě tohle peklo v dětství minulo....V sedmi letech mě opravdu a nikoho koho jsem v životě a v té době potkal, nenapadlo nic o nějaké sexuální orientaci a fakt jsem rád, že mě tímhle nikdo nevymejval hlavu!
Aha, takže když pak v pubertě dítě začne zjišťovat, že je homosexuální nebo pedofilní, tak mu informace neposkytneme, a ono se tím bude trápit. Supr.

Pamatuju si, že se mi ve školce líbila jedna spolužačka. Na fóru jsem to už určitě někde zmiňoval. Dokonce jsem tehdy poprosil mamku, aby mi ji na jedné besídce vyfotila, tehdy ještě na černobílý film. Nevím, co by se mi honilo v hlavě, kdyby se mi líbil kluk. Ale bylo zajímavé, že jsem si párkrát zkoušel hrát na holčičku, nasazoval si maminčiny náušnice ze šuplíku a díval jsem se na sebe do zrcadla a sám sobě se líbil. :)

Myslím si, že je důležité dětem sdělit možnosti, které je mohou potkat, a nebo mohou potkat jejich kamarády. Aby věděli, co to znamená, aby věděli, že spolužákovi se můžou líbit kluci a že není správné se kvůli tomu někomu posmívat. Takto poučené dítě může být pro homosexuálního spolužáka nebo kamaráda vítanou vrbou, které se může se vším svěřit a nebýt v tom sám.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Dal: 1433 poděkování
Dostal: 3299 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

kvetak píše:Hele prostě na malou školu sexuální výchova nepatří. A o pedofilii se stejně nikdo nic ve škole nedozví:-(
Neříkej? Mám udělat průzkum mezi dětmi, které učím? To za 1). A za 2), proč by sexuální výchova neměla patřit na školu? Kdo těm dětem ty správné informace řekne? Rodiče? Jen 10% dětí je o otázkách sexuální výchovy informováno svými rodiči.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel

No já se o sexu dověděl primárně od spolužáků a pak samostudiem televize a časopisů. Sexuální výchova nebyla jen holky měli hodiny vaření a rodičovství. V sedmé třídě pak v rámci přírodovědy byla jedna kapitola o rozmnožování lidí a učitelka to vynechala se slovy "však vy to už všichni znáte". Popravdě mi to nechybělo, díky tomu jsem zase zažil spoustu objevování a tajemna. Svou změněnou sexualitu jsem si uvědomil až celkem pozdě v dospělém věku. (to že se mi ve 12 líbila ta nejmíň vyvinutá holčička ve třídě, a kamarádovi obráceně, mi tehdy divné nepřišlo).

Já měl ale tu výhodu že tenkrát žádný internet nebyl a pedofílie byla ve společnosti neznámá věc...
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Chápu, že někdo pro sexuální výchovu je nebo není, ať už úplně nebo v nějaké míře. Ale nějak pořád nechápu proč by neměla být sexuální výchova jen na malé škole a na velké škole být může.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Problém je v tom, že pod pojmem malá škola jsem si nepředstavil to že tím myslíš 1. stupeň na zš. :D
To jsme si snad vysvětlili až včera na chatu.
Cava19
Registrovaný uživatel
ve věku od: 11
ve věku do: 16
Výkřik do tmy: většinou je daleko dráždivější zahlédnout než vidět
Dal: 55 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od Cava19 »

Být novým na čepeku znamená mít privilegium vytahovat stará vlákna. Téma sexualita dětí je zajímavé, tak jsem toto vlákno pomalu prošel a pak chvíli hledal aktuální informace.
Ameliin syn je zřejmě pořád homosexuál. Amélie ještě stále plká o svých dětech. Nabízí se otázka, zda je to v pořádku. Nejsem si jist.
I remember my first crush. He was a friend of one of my uncles, and everyone called him “Big Mike.” I think I was 6 or 7. I followed him around and peppered him with questions; I’m sure I was a total pain. But it wasn’t sexual. I just knew I wanted to be near him and have him pay attention to me.
http://www.mykidisgay.com
Myš
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 146 poděkování
Dostal: 764 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Pokud platí, že plká o svých dětech anonymizovaně, tak proč ne...
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD