male holky
male holky
Je tu nekdo na pokec. Libi se mi male holky...nesaham na ne ani se nepredvadim, ale kdyz nejakou takovou roztomilou holcinu potkam vzrusi mne to. Doma se pak udelam
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3641 poděkování
Re: male holky
Ahoj Petře, vítej na našem fóru. Přijde mi dost takové "chudé", že přitažlivost k malým holkám vidíš jenom v tom, že tě vzruší a doma se pak uděláš. O tom to rozhodně není a myslím, že ani být nemá. Holky jsou krásné a je třeba tu krásu chránit.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: male holky
Některým pedofilům se poznání jejich orientace vyvíjí postupně, já jsem to taky zpočátku vnímal čistě sexuálně, protože mě ani nenapadlo, že by to mohlo být jinak.
Petře, zkus si představit normální oblečenou malou holku a upřímně si odpověz na otázku — "líbí se mi?"
Petře, zkus si představit normální oblečenou malou holku a upřímně si odpověz na otázku — "líbí se mi?"
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Dal: 28 poděkování
- Dostal: 3 poděkování