Dobrý den,
jmenuji se Leoš K. a můj příběh začíná před 26 lety, kdy jsem se poprvé nadechl na tomto světě. V rodině se 3 sourozenci a rodiči jsem se cítil v bezpečí, prostě nic neobvyklého do doby, kdy mě můj o tři roky starší bratr zasvětil do sexuálních hrátek. Jen jsme byli nazí a na něco si hráli. Bratr si držel odstup, to já jsem byl odvážnější a chtěl jsem bratrův penis vložit do svých úst. Moc dlouho to netrvalo a odstrčil mne. Tím se to všechno uzavřelo a nikdy se k tomu nevrátili.
Ovšem můj vývoj šel dál. Na základní škole jsem nepovažoval za divné, že se dívám po holkách, nikdy jsem však nenašel odvahu nějakou oslovit. Dál jsem byl jen pasivní, stranil se společnosti. Ukájel jsem se se svou fantazií, která nemá snad hranice. Nejdřív jsem si představoval dospělé holky, potom kluky, zvířata a nakonec děti. Tehdy jsem si to uvědomil. Představa sexu s nezletilou dívkou byla tak úplně jiná. Jako by mě víc uspokojovalo štěstí, které jsem jí přivodil (v představách samozřejmě).
Místo abych svoje problémy řešil, skrýval jsem je. Zašlo to příliš daleko. Touha, zvědavost a přežívání bez smyslu mě nakonec dovedli k chybám, které jsem začal dělat. V tom okamžiku rostl ve mně boj. Prohrál jsem a nechal se obskočit psem. Prohrál jsem a masturboval jsem před dvouletou dívkou. Proč se to stalo? Proč jsem na okamžik ztratil tu všezahrnující lásku a choval se tak sobecky? Proč jsem si neudržel myšlenku toho, že všechno má své následky?
Koncem listopadu jdu k sexuologovi. Je to tak daleko a já mám strach. Doufám, že se nic nestane.
Jsem tu nový
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 25
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Jsem tu nový
Vítej!
Dík, žes nám napsal svůj příběh. No jo, hormony jsou svině ... Ale hlavně že máš odvahu to řešit. Sexuologa se neboj.
Jinak doufám, že to jméno a iniciála příjmení jsou vymyšlené, někdo by tě podle toho mohl poznat. Jestli ne, raději svůj původní příspěvek v tichosti edituj.
Dík, žes nám napsal svůj příběh. No jo, hormony jsou svině ... Ale hlavně že máš odvahu to řešit. Sexuologa se neboj.
Jinak doufám, že to jméno a iniciála příjmení jsou vymyšlené, někdo by tě podle toho mohl poznat. Jestli ne, raději svůj původní příspěvek v tichosti edituj.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Ahoj Mystery
Každý chybuje, jde jen o to, kdo se ze svých chyb poučí a přijme je. Se sexuologem jsi jistě vyšlápl správnou cestou, není se čeho bát. Je dobře, že jsi pro to našel odvahu. Držím palce.
Každý chybuje, jde jen o to, kdo se ze svých chyb poučí a přijme je. Se sexuologem jsi jistě vyšlápl správnou cestou, není se čeho bát. Je dobře, že jsi pro to našel odvahu. Držím palce.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
SOAD
-
- Nový člen
- ve věku od: 2
- ve věku do: 25
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Ahoj,
četl jsem si svůj původní příspěvek a měl bych ještě něco uvést na pravou míru. Přestože jsem udělal ty nechutnosti, stalo se to jen jednou a již se to nikdy neopakovalo, i když jsem se ocitl několikrát ve stejné rizikové situaci.
Navíc, čím více se svěřuji, třeba tady na fóru (a moc děkuji, že tato komunita existuje), tím více roste moje sebevědomí a vůle se ovládat.
četl jsem si svůj původní příspěvek a měl bych ještě něco uvést na pravou míru. Přestože jsem udělal ty nechutnosti, stalo se to jen jednou a již se to nikdy neopakovalo, i když jsem se ocitl několikrát ve stejné rizikové situaci.
Navíc, čím více se svěřuji, třeba tady na fóru (a moc děkuji, že tato komunita existuje), tím více roste moje sebevědomí a vůle se ovládat.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Pokud ti pomáhá se svěřovat, vždycky tu najdeš někoho ochotného naslouchat a poradit. Neboj se toho, určitě tě někdo rád vyslechne. Také jsem si tu našel pár úžasných lidí, s kterými si navzájem rádi popovídáme o čemkoliv. Sexuologa ti tu asi nikdo nenahradí, ale ať si budeš číst příspěvky nebo články na webu, nebo si přímo s někým psát, zjistíš, že chyby prostě dělá každý a skrze chyby se člověk učí, i když někdy velice tvrdě...Mystery píše:Ahoj,
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
SOAD
SOAD