Senioři o milování: Nejlepší sex v sedmdesáti! (zena.centrum.cz)
Když se díváte na svoji babičku či dědečka, možná vidíte jen hodnou a milou bytost a zřejmě vás ani nenapadne, že i ona zažila (nebo dokonce stále ještě zažívá) hodně divoký milostný a sexuální život.
Právě toho je si vědom projekt s názvem Všechen sex mého života, který vyzval několik seniorů, aby zavzpomínali na svoje první sexuální zážitky, na svoje vztahy, nebo třeba na okolnosti, za jakých se narodili jejich děti. Z vyprávění šesti seniorů už vzniklo divadelní představení v Německu a nyní projekt přichází do Česka.
Šest českých seniorů se bude svěřovat divákům Nové scény Národního divadla už dnes a zítra. Máte tedy jedinečnou možnost se dozvědět něco o životě, a možná se i poučit.
Abyste věděli, co vás čeká, přinášíme jeden z reálných příběhů, které zazněly na zmíněném německém jevišti...
Narodila jsem se 22. května v Rastenbrugu, Východní Prusko. Říkají mi Helga.
Smí na mě sahat?
Je mi 9 let. Pan Göhrlich, padesátiletý nájemce z našeho domu, mě láká do sklepa, kde skladujeme brambory: "Pojď sem, můžeš mi pomoct. Pojď sem, to je naše tajemství." Zajíždí svými prsty za moje spodní prádlo, dotýká se pochvy a něco tam dělá. Večer se ptám maminky: "Smí to?" Ještě nikdo se mě tam nedotýkal. Moje maminka o tom řekne tatínkovi a pan Göhrlich se musí odstěhovat.
Senioři o milování: Nejlepší sex v sedmdesáti!
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Re: Senioři o milování: Nejlepší sex v sedmdesáti!
Takze ta nejlesi "slast" me teprve za 40 let ceka ?
No ja ziju priz pritomnosti .
No ja ziju priz pritomnosti .