Dcéry: Mysleli sme si, že sex s otcom je normálny

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky sexuálního zneužívání dětí, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

ksoft

Dcéry: Mysleli sme si, že sex s otcom je normálny

Nový příspěvek od ksoft »

http://www.sme.sk/c/6994162/dcery-mysleli-sme-si-ze-sex-s-otcom-je-normalny.html
Otec mal roky zneužívať svoje dve dcéry. Mali len 11 a 12 rokov
No nevim co na to řict ale jak je videt moc nefunguje ta teorie o nepritažlivosti svych deti.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1791 poděkování
Dostal: 3702 poděkování

Re: Dcéry: Mysleli sme si, že sex s otcom je normálny

Nový příspěvek od Kasz »

ksoft píše:No nevim co na to řict ale jak je videt moc nefunguje ta teorie o nepritažlivosti svych deti.
U osob s osobnostním defektem nefunguje ledacos, nejen Westermarckův efekt.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Nový příspěvek od malou »

To je typicky pripad nadrzeneho nepedofilniho despota ktery rozkazuje kdyz neco chce a je milej kdyz chce sex.To neni laska k detem.

Preji tym zenam aby se z toho dostaly a myslely pozitivne do budoucna a mely radost ze Zivota protoze to je ta jedina cesta.

Ja jsem ale taky mel tu moznost po internetu byt v kontaktu se zenou ktera mela intimni vztah s vlastnim otcem a vzpomina na to velmy pozitivne a cetl jsem pribehy dnes jiz dospelych zen ktere mely v detstvi sexualni vztah s muzem a vidi to dnes taky jako neco prijemnyho.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1791 poděkování
Dostal: 3702 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Bohužel je to typický velmi trýznivý příběh pohlavního zenužívání vlastním rodičem. Jsou to ty nejbolestnější a nejtěžší případy. Když si to poctivě přečtete celé, je tam všechno to, co si musí oběť prožívat, a je to šílené. :(
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙