Virtuální 10letá Filipínka jako návnada pro sexuální turisty

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Re: Virtuální 10letá Filipínka jako návnada pro sexuální tur

Nový příspěvek od Myš »

Zvířata to nedělají vědomě. Na rozdíl od nás je jejich život řízen především pudy. Možná to, co dělají, úplně nechápeme, ale příroda to má zařízeno dobře.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

U šimpanzů prokázali vědomí...
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Myš píše:Zvířata to nedělají vědomě. Na rozdíl od nás je jejich život řízen především pudy. Možná to, co dělají, úplně nechápeme, ale příroda to má zařízeno dobře.
To mas pravdu,kdyz uz v prirode zabijou dospely mlade,je to kvuly tomu aby druhe prezilo,protoze to slabsi by se trapilo kvuli nedostatku potravy a tak.Zvirata taky nezabijeji jen tak jedince sveho druhu.To je jenom u lidi dokaze bezduvodne nekdo zabit rodice,sourozence nebo prbuzne ci sousedy.

Par dni po zverejneni o filipynske sweety se pres filipiny prehnal nejvetsi tajfun v dejinach.Nahoda? *out*
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Predátoři zabíjejí mladé jiného rodiče zcela běžně. Někteří samci zabijí i vlastní mladé, když ho potkají...
Některá zvířata (kočkovité šelmy například) zabíjejí pro zábavu (nemají hlad chtějí si jen hrát).
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Sweetie - digitální dívenka v boji proti virtuální pedofilii

Nový příspěvek od Kasz »

Sweetie - digitální dívenka v boji proti virtuální pedofilii (m-journal.cz)

Výmluvný nadpis nového článku o virtuální dívence, kterou nehorázným způsobem zneužilo a přes webkameru znásilnilo na tisíc pedofilů z celého světa! Jak ohavné!

(Mimochodem, jak je vidět, svět spěje neustále kupředu - opět se objevil nový termín: virtuální pedofilie! :) )
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Re: Sweetie - digitální dívenka v boji proti virtuální pedof

Nový příspěvek od Myš »

Kasz píše:
(Mimochodem, jak je vidět, svět spěje neustále kupředu - opět se objevil nový termín: virtuální pedofilie! :) )
Možná si jen nějaký chytrák špatně přeložil slovo virtuous :D
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec
Registrovaný uživatel

Za to, že dělal návrhy počítači?

"Měl trvalý a cílený sexuální zájem o děti. Fakt, že ta dívka nebyla skutečná, je irelevantní. Stačí, že věřil, že je skutečná. Takové je právo," konstatovala soudkyně při vynášení rozsudku.

Co to je za nesmysl, já měl za to že důležitá je skutečnost, nikoli co si kdo myslel!
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Je to tak, i v našem trestním právu. Když ubodáš člověka, bude to vražda. Když ubodáš gumovou figurínu, ale budeš si myslet, že je to člověk, bude to pokus vraždy. Platí to i naopak: když si budeš myslet, že bodáš do gumové figuríny a až poté se ukáže, že to byl člověk, nebude to úmyslná vražda, Pouze se bude zkoumat, jestli to náhodou není usmrcení z nedbalosti — ale pokud ne, nebude to vůbec trestný čin.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

V Událostech ČT dnes byla opět reportáž o Sweetie.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/215411000100410/obsah/393296-zneuzivani-deti-po-siti

Zneužívání dětí po síti
Lidé z nizozemské neziskovky Terre des Hommes připravují pokračování projektu Sweetie. Za pomoci počítačem vytvořeného modelu desetileté Filipínky odhalili identitu několika tisíc pedofilů.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Reportáž jsem viděl. Kéž by chytali ty, kteří dětem skutečně ubližují.
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
Dal: 42 poděkování
Dostal: 35 poděkování

Nový příspěvek od I9II »

Kasz píše:Reportáž jsem viděl. Kéž by chytali ty, kteří dětem skutečně ubližují.
Jestli někdo z chycených je i takový kdo vydírá, že ve škole zveřejní fotky nahého dítěte, nebo je ukáže rodičům. Aby získal další a tvrdší videa. Tak ten projekt za to nepochybně stojí. Navíc tuhle práci provádí automatizovaný program, což znamená že může zastat práci stovek i tisíců lidí(v závislosti na zdrojích elektroniky).
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Problém může být v tom, když chytá i lidi, kteří nikomu neubližují...
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Osobně bych argumentoval tím, že jsem věděl že se jedná o virtuální osobu, zajímalo by mne jak by mi dokázali opak...
V některých státech co si vzpomínám bylo taky nepřípustné člověka na zločin nalákat, tj. vytvořit uměle podmínku co by někoho přiměli spáchat zločin.
Ty videa co jsem viděl byla natolik očividná animace, že nechápu jak někdo může věřit že je to reálná osoba. Ono udělat animaci se vzhledem a pohyby člověka tak aby to člověk nepoznal je skutečné umění a nejsem si jistý jestli se to už někomu povedlo... teda pokud se to hoodně nerozmaže nebo dotyčný je slepý a na videu má 2 fps.
Mimochodem co motivace té neziskovky a jak je přesně financována, není to zas jen soukromý projekt co se dobře přiživuje na nějakých dotacích?
V reportáži mluvili snad o 30 000 osobách co se "nachytaly" a o 2 lidech co už byli odsouzeni (to je teda succes).
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Kasz píše:Problém může být v tom, když chytá i lidi, kteří nikomu neubližují...
On takové lidi chytá? Jako nevim jaké zákony sou u nich ale řekl bych, že stejně jako u nás není trestné si povídat s dítětem přes video chat a ostatní komunikační kanály.

Edit: Se Sweetie navázalo sexuální kontakt přes 20 000 mužů. Po zkušenostech na webových chatech typu xchat jsem rád že něco takového existuje. A opravdu mě překvapily vaše negativní reakce.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Pokud tomu dobře rozumím, tak jim jde o to zjistit osoby, které se aktivně poptávají po sexu s virtuální dívenkou. Poté se je snaží prověřovat a snaží se na ně najít něco jiného, jelikož (podle mě) za tuto léčku a virtuální dívku nemohou nikoho soudit. Ale to je jen moje představa - proto také z tolika odchycených odsoudili tak málo... Ale nevím, jak to je ve skutečnosti...

Každopádně je hloupý každý, kdo na to sedl... a taky si zaslouží stres kolem celé kauzy.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Plyšáček píše:Každopádně je hloupý každý, kdo na to sedl... a taky si zaslouží stres kolem celé kauzy.
Když jsou muži nadržení, tak jim stačí vědět že na druhé straně je dítě. Npř. známej na zahraničním video chatu řekl, že mu je pod 10 a dotyčný před nim začal masturbovat...
Naposledy upravil(a) I9II dne sobota 11. 4. 2015, 19:56:43, celkem upraveno 1 x.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

m00n píše:Edit: Se Sweetie navázalo sexuální kontakt přes 20 000 mužů. Po zkušenostech na webových chatech typu xchat jsem rád že něco takového existuje. A opravdu mě překvapily vaše negativní reakce.
Nevadí mi, pokud by chytali ty, kteří kontaktují skutečné děti. Pokud ale napíšu virtuálnímu modelu a nebo redaktorovi iDnes, který se za dítě jen vydává, tak to prostě není trestný čin proti nějakému konkrétnímu dítěti. Měly by se chránit děti, ne provokovat návnadami na "pedofily".

A také a především - s těmi, kteří poptávají "sex s dětmi", by se mělo začít nějak preventivně pracovat (viz projekt Dunkelfeld), a ne z nich dělat delikventy. To ničemu nepomůže.
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Kasz píše:
m00n píše:...
A co si představuješ, že pedofilům sweetie píše? Třeba se chová jako běžné dítě a jen čeká na sexuální obtěžování. To nikomu neubližuje a minimálně tak může upozornit administrátory.
Jako ona ochrana dětí moc není, může se akorát poučovat a sledovat komunikaci. Ale to ani není technicky možné na hafo video chatech(absence místností a tak ani žádný room administrátor zde není).
Souhlasim s tim, že by mohly být zajímavé výsledky z pomoci kterou by mohla sweetie poskytnout. Něco jako kontakty a "žijte normální život jako pedofil a url".
Také je to snaha znepříjemnit predátorům masturbovat před dětmi nebo je do něčeho vmanipulovat. Já teda každou překážku vítám. Jestli někdo nevěří že to k něčemu je, tak to je věc jiná.