Petr Kramny

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Petr Kramny

Nový příspěvek od malou »

Co si o nem myslite?Zemrela mu Zena a Dcerka v Egypte pri dovoleny.Ma se smrti tech dvou neco spolecnyho?Ja to typuji tak 50na50.Na jedne strane ho lituji na druhe si myslim jestly je nezabyl.Jestly ano,tak je to peknej hajzl(prominte).
Naposledy upravil(a) malou dne pondělí 4. 11. 2013, 22:10:20, celkem upraveno 2 x.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Re: Petr Kramny

Nový příspěvek od Kasz »

To nechť vyšetří orgány činné v trestním řízení. Nemá smysl spekulovat.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Skutečně nevinný člověk by asi pořád nevykřikoval, že je nevinný, psychika nevinného funguje jinak. Na druhou stranu chování egyptských orgánů je taky hodně podezřelé. Nevím, těžko říct.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

Ak to naozaj urobil, tak je to svina. Osobne si vsak myslim skor, ze nie. Jednak sa kyanid naozaj neda davat "postupne po davkach" ako to egyptania tvrdili a kazdy kto ma zakladne znalosti chemie to vie. Po druhe, telam chybali vnutorne organy, egyptski "doktori" taktiez tvrdili, ze ich zabil akysi jed co v Egypte neexistuje napriek tomu ze kyanid draselny je "normalna" priemyselna chemikalia. To ze stali tvrdi svoju nevinu... a vy by ste v takej situacii nespanikarili? Je pochopitelne ze sa sprava "divne" kedze ho donedavna vaznil nelegitimny vojensko-nabozensky rezim. Takze to nikto nevie, ale skor nedoverujem Egypskemu rezimu nez jemu.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No v případě vraždy je manžel nejpravděpodobnější pachatel. Ale stát se mohlo cokoli...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Kramný mohl vraždit kvůli nevěře, říká blízká kamarádka zemřelé ženy (idnes.cz)
Rozporuplné reakce vyvolalo obvinění Petra Kramného z Karviné z vraždy manželky a dcerky. Nejbližší příbuzní obou odmítají připustit, že by něčeho takového byl schopen. Velmi dobrá kamarádka zemřelé ženy naopak říká, že je o jeho vině přesvědčena. Zjistila totiž, že věděl o manželčině nevěře a po návratu z Egypta se prý choval podivně.
fenix

Češky v Egyptě nezemřely na otravu, tvrdí vyšetřovatelé (idnes.cz)
Dvě Češky loni v létě v egyptské Hurgadě nezemřely na otravu, jak se dosud spekulovalo. Televizi Prima to řekl ředitel Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování Milan Pospíšek, který se v sobotu s týmem dalších českých policistů vrátil z Egypta.

"Nebyla to intoxikace, jak je prezentováno. Pokud půjdeme do minulosti, policie o tom nikdy nemluvila. Závěry pitvy hovoří zcela jasně, že o intoxikaci nešlo...

Tak todle teda moc nechápu.
leonid jumper

Nový příspěvek od leonid jumper »

řekl bych, pokud to udělal, tak že udusil napřed ženu a pak holku. Potom do nich vpravil jed, aby to vypadalo na otravu. Je to zamotané. Nicméně, prakticky jediné informace, které máme jsou z Blesku a z toho se moc zjisti nedá
fenix

Dvě Češky v Egyptě zabila elektřina, ukázala pitva (novinky.cz)
Šestatřicetiletou ženu a její osmiletou dceru z Karviné, které loni zemřely v hotelu v egyptské Hurghadě, zabil elektrický proud. Kriminalisté už kvůli jejich smrti obvinili otce rodiny Petra Kramného, který je ve vazbě. To, že dvě Češky zemřely po zásahu elektrickým proudem, stojí podle advokáta Petra Kramného v usnesení o zahájení trestního stíhání.
leonid jumper

Nový příspěvek od leonid jumper »

kdyby to byla detektivka, řeknu, že to autor překombinoval..
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Proč překombinoval. Zabil je elektřinou (že by ve vaně?) a pak zkusil nafingovat otravu, s tím že lhal o tom jak jim bylo špatně a jak jim chodil pro vodu či co dalšího...
fenix

Policie uzavřela případ Kramný. Vraždil elektřinou, tvrdí vyšetřovatelé (denik.cz)
Moravskoslezští kriminalisté uzavřeli případ Petra Kramného se závěrem, že předloni v létě na dovolené v Egyptě zavraždil svou manželku a osmiletou dceru elektrickým proudem. Spis už poskytli advokátům. Kramný od počátku tvrdí, že nikoho nezabil. Prý šlo o otravu a podle jeho obhájkyně Jany Rejžkové není ve spise jediný důkaz.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Podivné chování Petra K.: Tajil před policií fotky nahé Klárky? (Blesk.cz)

Policie ukončila vyšetřování případu, který hýbe Českem, a vyšlo najevo, že Petr K. musel ve vězení podstoupit sexuologické vyšetření. Údajně proto, že u něj byly nalezeny podezřelé fotografie.
fenix

Dvě verze Kramného vražd: Jedna otřesnější než druhá (novinky.cz)
Na dvě různé varianty, jakým způsobem byly předloni v červenci zavražděny elektrickým proudem v hotelu v Egyptě Monika (36) a Klárka (8) Kramných, přišli soudní experti na elektrotechniku. Přitom jedna je horší než druhá. A navíc obě jakoukoli nešťastnou náhodu vylučují.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Nevím jestli je jedna horší či lepší než druhá, nicméně fakta hovoří o smrti elektrickým proudem u obou a obviněný evidentně lhal jak o době smrti tak o otravě a navíc byl jako jediný na místě činu. Nějak mi není jasné, jak může někdo někomu přikázat sexuologické vyšetření na základě nálezu nějakých "podezřelých" fotek.
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Lidičky co znám-tak říkají že Kramný se dívá jako vrah. :D

Já podle výrazu člověka neposuzuji ale kdyby se mě něco podobnýho stalo(smrt manželky a dcery),tak se chovám jinak. I tak doufám že to neudělal. Protože tohle udělá jenom......... a s takovýma by sme měly taky zacházet jako s vrahama.

Nechtěl bych být v jeho kúži.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jsou docela zajímavé ty přepisy přímo ze soudní síně, je vidět, jak se soud zajímá o veškeré pozadí případu, vztahy, apod.

Viz dnešní díl: Soud s Petrem K. ONLINE, 8. den (Blesk.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Přijít o manželku a krásnou dcerku tak se asi zblázdním a je mi naprosto jedno jestli mě zavřou, usmívat se při výslechu to je pro mne a nejen pro mne evidentně divné.
Mno a pokud bych to nějakým zázrakem ustál a chtěl se "prát" tak ne za svoji "nevinu" (cítil bych se za to mimochodem odpovědný i kdybych to neudělal). Ale o to najít skutečného viníka, či důvody co se stalo. On hledá jen výmluvy.
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Jednorozec: bohužel se na to díváš ze svého pohledu, proto chápu že v případě, že by jsi na trestní lavici seděl místo něj ty, asi by jsi měl výčitky svědomí a neumíval by jsi se. Je vidět, že ten člověk není běžný charakter a jak by řekli slováci: Tento človek nemá chrbtovú kosť.