Průvodce dětskou prostitucí v Brně (Prigl.cz)
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 306 poděkování
- Dostal: 226 poděkování
Průvodce dětskou prostitucí v Brně (Prigl.cz)
Naposledy upravil(a) Kasz dne neděle 3. 11. 2013, 15:45:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy, prosím, dávejte do URL tagu. Odkaz upraven.
Důvod: Odkazy, prosím, dávejte do URL tagu. Odkaz upraven.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 465 poděkování
- Dostal: 566 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- ve věku do: 13
- Dal: 306 poděkování
- Dostal: 226 poděkování
Re: detska prostituce v Brne -prigl.cz
Bych chtěl vidět jak o sobě rozkecám, že jsem peďák a začnou za mnou běhat osmi letý a nabízet se mi za 200 ... 

-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 465 poděkování
- Dostal: 566 poděkování
No, podle mě jsou to výmysly. No, ale pokud existuje ten pedofil, co to měl říkat, ať se příhlásí. 

-
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 25
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 291 poděkování
- Dostal: 513 poděkování
Podle mě to jsou taky výmysly, ano místa, kde se dají koupit děti na sex, existují, ale takto jednoduše to nefunguje.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Balím veci..sťahujem sa do Prahy
Už len najsť nejaký malý bytík v blízkosti herne u Citróna

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Možno je to past pre pedofilov. Možno sú presvedčený, že pedofil je človek rozumovo podpriemerný a pojde do herne zhánať deti...už podla tej vety ako sa údajne priznal že je pedák a že sa mu deti začali ponúkať.
Asi počítaju stým, že nejaky pedák pojde do herne Citron v tích časových intervaloch ako uvádzaju a povie- Hej som peďák a prišiel som si za dve stovky odskočiť na malú
Asi počítaju stým, že nejaky pedák pojde do herne Citron v tích časových intervaloch ako uvádzaju a povie- Hej som peďák a prišiel som si za dve stovky odskočiť na malú

Re: Průvodce dětskou prostitucí v Brně (Prigl.cz)
No v herni jse deji zaijmave věci. Delaji jse tam ruzne špinave akce atd..
Mam nejake skusenosti s herni a byl jsem tam docela často když jse neco rešilo s psr.
Mam nejake skusenosti s herni a byl jsem tam docela často když jse neco rešilo s psr.

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Ja jako Jihomoravak znam Brno jako BRNO a zadnou detskou prostituci jsem nikdy nevidel a to si vsimam holcicek dost.Ja nic proti prostituci nemam ale ja jsem priz rodiny clovek,nez abych neco takovyho vyhledaval.Jo v Brne je i Restaurace ktera se jmenuje "La Peda" v Pekarske ulici.O kousek dal byl dokonce jednu dobu ze sadry obraz holciky,pri potrebje
,ktery jsem si tenkrat vyfotil ale fotku uz asi ani nemam.

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 4
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
Na to je tezka odpoved.Ja nesnasim kdyz se detem ublizuje nebo kdyz se neco dela proti jejich vuly.Ja si jenom myslim ze deti maji pravo taky na lasku a to skymkoliv chteji.Troper píše:Ty nemas nic proti detskej prostitucii?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1528 poděkování
- Dostal: 3410 poděkování
Nesouhlasím. Dítě si nemusí uvědomovat následky svého "souhlasu", takový souhlas tedy nepovažuji za dostatečně informovaný. Kromě toho, pokud bychom schvalovali dětskou prostituci, znamenalo by to velmi špatný příklad do života - příklad toho, že můžu prodat svoje tělo a dostat za to peníze. Z malé prostitutky vyroste prostitutka velká. Jaký vliv (negativní) má prostituce v takových případech na život a psychiku těch lidí, nebudeme raději domýšlet.malou píše:Ja si jenom myslim ze deti maji pravo taky na lasku a to skymkoliv chteji.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
No jednou sem narazil na holku co zřejmě nabízela sex kamioňákům u hranic a jednou na jinou co chtěla peníze na "sáhnutí si", ta první na parkovišti u dálnice ta druhá náhodně v parku mohlo jim být možná 12 možná víc. Obě byly z nejmenovaného menšinového etnika. Nikdo kolem ale na jejich nabídky nereflektoval, což například u té u kamioňáků vedlo ke vzteklému výkřiku "tak si ho vyhoň sám" :0)
Osobně bych měl strach cokoli s nimi mít i kdybych věděl že je jim 15...
Osobně bych měl strach cokoli s nimi mít i kdybych věděl že je jim 15...
-
- Registrovaný uživatel
To ze chlap chodi k prostitutce(dospele),muze zabranit tomu ze nejakou zenu znasilni,i kdyz nekteri devianti nasily chteji.Nekteri muzi aj z ruznych duvodu nemuzou navazat kontakt s dospelou zenou a tak jdou k lehke zene:/DKasz píše:Nesouhlasím. Dítě si nemusí uvědomovat následky svého "souhlasu", takový souhlas tedy nepovažuji za dostatečně informovaný. Kromě toho, pokud bychom schvalovali dětskou prostituci, znamenalo by to velmi špatný příklad do života - příklad toho, že můžu prodat svoje tělo a dostat za to peníze. Z malé prostitutky vyroste prostitutka velká. Jaký vliv (negativní) má prostituce v takových případech na život a psychiku těch lidí, nebudeme raději domýšlet.malou píše:Ja si jenom myslim ze deti maji pravo taky na lasku a to skymkoliv chteji.
Ale dovedu si predstavit ze nektere holcicky by za penize i prostituci delaly.
Ja ale tohle nevyhledavam.Ja jsem (jen)na vazne vztahy