iDnes.cz: Ze Švédů vyrůstá národ spratků

Diskuze o problematice dětí.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

iDnes.cz: Ze Švédů vyrůstá národ spratků

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

iDnes.cz: Ze Švédů vyrůstá národ spratků, varuje expert před liberální výchovou

Neděkují, nepodrží dveře, v tramvaji nepustí sednout staršího ani těhotnou. Ve Švédsku podle uznávaného psychiatra vyrůstá kvůli přehnaně liberální výchově generace nezvladatelných spratků. Za neschopnost Švédů zkrotit své potomky prý může i zákon z roku 1979, jenž rodičům zakazuje používání veškerých fyzických trestů.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
tdnka
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 9
Výkřik do tmy: "Children of the future age,
Reading this indignant page,
Know that in a former time
Love, sweet love, was thought a crime. (...)"
(William Blake - A Little Girl Lost)
Dal: 61 poděkování
Dostal: 78 poděkování

Re: iDnes.cz: Ze Švédů vyrůstá národ spratků

Nový příspěvek od tdnka »

Takže platí biblické: "Kdo zdržuje metlu svou, nenávidí syna svého; ale kdož ho miluje, za času jej tresce.."
Já jsem i pro návrat rákosek do škol. Usnadnilo by to pedagogům práci a umožnilo ventilovat frustraci z nízké mzdy a upadající společenské prestiže! :D
Ale vážně:
v článku se praví: "Musejí být vždycky středem pozornosti a největší problém je, že se z nich stávají malí dospělí. Vštěpujeme dětem očekávání, že se vše točí jen kolem nich, což je v důsledku činí téměř pořád nespokojenými nebo zklamanými,"
Myslím, že S. Komárek v některé eseji píše, jak se stáváme "pedocentrickou společností", kde dětí je pomálu a oč je jich méně, tím více se stávají objektem zbožňování, což jim z hlediska psychického vývoje velmi škodí. Myslím, že na tom něco je. Dotyčnou esej jsem nedohledal, tak přikládám jednu na příbuzné téma:
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/stanislav-komarek.php?itemid=21399
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

V článku hlavně pořádně není nic konkrétního. Takže je to pro mě jen plácnutí do vody. A trochu se nám z tocho stává falešná dichotomie, jako kdyby exitovaly jasné dvě kategorie autoritativní a liberální výchovy, přitom ve skutečnosti existuje spojité spektrum. Bohužel člověk dost často vidí, že někdo vypíchne pár případů nevýchovy, označí to za typickou liberální výchovu a na základě toho prosazuje diktátorské pojetí výchovy.
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Vetsina vsech lidi co maji problemy se zakony byla v detstvi byta nebo Jim bylo jinak phyzycky ci psychicky ublizovano.Neznam statistiky,ale casto kdyz jsem slysel nejake pripady a pak prislo na tema detstvi ci mladi,to tak bylo.Mozna ze ten prispevek je od lidi co mlatily sve deti a ted se boji aby nebyly stihani zato a tak prisli stimhle clankem.

Mozna je to ale i svedskym pocasim,kdyby tam svitilo vic slunicko tak jsou lide veselejsi,tezko rict.Ja jsem ale o skandynavcich cetl neco jineho,pry jsou to dost pro druhe obetavi lide.
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Dětí musí mít pravidla.a.plácnutí po zadku bych taky jako zločin nehodnotil
malou
Registrovaný uživatel

Silesia píše:Dětí musí mít pravidla.a.plácnutí po zadku bych taky jako zločin nehodnotil
Pro me to zlocin je,deti se nebiji.A to uz jsem mel spoustu deti na hlydani a vychovu.Tohle bych nemohl nikdy udelat,protoze se to nedela.Mlatit decka nebo i placat po zadku.Hnus.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jedna dobře mířená rána vydá za 1000 slov. Ale jedna nevhodně mířená rána se taky už nikdy nemusí dát vzít zpět. Jako všude a vždy, i zde platí: Všeho s mírou.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

malou píše:Pro me to zlocin je,deti se nebiji.A to uz jsem mel spoustu deti na hlydani a vychovu.Tohle bych nemohl nikdy udelat,protoze se to nedela.Mlatit decka nebo i placat po zadku.Hnus.
Tobě se dítě nikdy neblížilo k rozpálenému vařiči?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
malou
Registrovaný uživatel

Gabriel Svoboda píše:
malou píše:Pro me to zlocin je,deti se nebiji.A to uz jsem mel spoustu deti na hlydani a vychovu.Tohle bych nemohl nikdy udelat,protoze se to nedela.Mlatit decka nebo i placat po zadku.Hnus.
Tobě se dítě nikdy neblížilo k rozpálenému vařiči?
Uz jsem byl v te situaci kdy jsem musel zvysit hlas.Byl jsem s jednou znamou na prochazce a ja jsem sel s jeji dcerou a ta pani sla s kocarkem.Ta jeji dcera si hrala s takovou kulickou,ci co to bylo to uz si presne nepamatuji :) ,tu nahle se ji ta vec zakutalela na silnici a ona po kratkem shlednuti,hned ju chtela chytit.Samozrejme jsem mel strach aby ji nesrazilo auto,tak jsem zvysil hlas aby tam nebezela.

Kdyz mam deti(holcicky)u sebe ,tak jim s vaznou domluvou rikam co jim hrozi,kdyby delaly neco nebezpecneho.Ale bit je,to bych nemohl,nato je moc miluju a asi jsem moc velkej cita.