Volání na tísňové linky - děti dopadeny! (iDnes.cz)

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Volání na tísňové linky - děti dopadeny! (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Děti hrozící bombou zachytila kamera. Dívku policisté vytáhli z autobusu (iDnes.cz)

Policie v akci:

""Operátor kamerového systému celou událost sledoval a navigoval policejní hlídky, které ke zjištěným telefonním automatům ihned zamířily. Mezitím devítiletý chlapec a jeho jedenáctiletá kamarádka vběhli do blízkého domu, kde jeden z nich bydlí. Dívka po chvíli vyšla ven a přeběhla nedalekou silnici, kde počkala na zastávce na autobus číslo 133," popsala mluvčí.

Dívka do autobusu nastoupila a odjela směrem na Florenc. Za autobusem se ovšem vzápětí objevila policejní hlídka, která ho zastavila jen pár desítek metrů za zastávkou.

Policisté nato dívku naložili do služebního auta a převezli ji zpět k místu, odkud před několika minutami telefonovala společně s kamarádem na tísňovou linku."

To se mi líbí, když v tak mladém věku ty děti vidí, že policie pracuje rychle a neostýchá se zastavit autobus MHD a vyzvednou z něj nezletilou pachatelku. :) To musel být zážitek, na který určitě jen tak nezapomene a určitě si příště podobné nepřístojnosti rozmyslí.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙