iDnes.cz: Za znásilnění dívenky na sedm let za mříže
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Re: iDnes.cz: Za znásilnění dívenky na sedm let za mříže
"Jenže to, co na policii popisovala a ukazovala údajně znásilněná dívka, vedlo k jednoznačnému závěru odborníků - to co popisuje, zažila. Na speciálních panenkách, které jsou vybaveny pohlavními orgány, totiž přesně ukazovala, co s ní Jiří dělal."
Cože??? To chtějí tvrdit že na základě tohoto usoudili, že musí být vinen, v dnešní době si 11 holka nehraje s panenkama a nemyslí si že děti nosí čáp. Nevím jestli s ní dotyčný něco měl, ale to mohou křivě obvinit kohokoliv, stačí pokud bude dívka dost přesvědčivá a pěkně si něco prohlédne na videu z internetu .....
A to ani nemluvím že evidentně měla zkušenosti s někým jiným koho také stíhají a tudíž si to v případě toho obviněného ani nemusela dovymýšlet.
Cože??? To chtějí tvrdit že na základě tohoto usoudili, že musí být vinen, v dnešní době si 11 holka nehraje s panenkama a nemyslí si že děti nosí čáp. Nevím jestli s ní dotyčný něco měl, ale to mohou křivě obvinit kohokoliv, stačí pokud bude dívka dost přesvědčivá a pěkně si něco prohlédne na videu z internetu .....
A to ani nemluvím že evidentně měla zkušenosti s někým jiným koho také stíhají a tudíž si to v případě toho obviněného ani nemusela dovymýšlet.
No pro 11 lete dite neni problem mit sex s dospelou osobou ze sve vule bez manipulace. Tam ten dospelej musi mit rozum nebo jse ridit zakonama. I když je to docela težky odolat svadeni 10+ holky.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
O to nejde, jde o to co stačilo jako důkaz, a jak snadno si v dnešní době něco takového dotyčný může vybásnit. Plus vědomí, že dotyčná měla sex s někým jiným a tudíž si ani nic, pro ni neznámého, vymýšlet nemusela. Panenky s pohlavními orgány bych čekal tak u 5-6leté....
Když uvážím, jak snadno si dnešní děti najdou cokoli na internetu či kdekoli kolem sebe (a když ne oni sami tak jim s tím pomohou kamarádi) tak mě jímá hrůza jak snadno jde někoho zničit a poslat na léta do vězení!
A to ani nemluvím o tom že toto ublíží i tomu dítěti, protože jednou jí dojde jakou špatnost případně tenkrát provedla..
Když uvážím, jak snadno si dnešní děti najdou cokoli na internetu či kdekoli kolem sebe (a když ne oni sami tak jim s tím pomohou kamarádi) tak mě jímá hrůza jak snadno jde někoho zničit a poslat na léta do vězení!
A to ani nemluvím o tom že toto ublíží i tomu dítěti, protože jednou jí dojde jakou špatnost případně tenkrát provedla..