Malíř (báseň)

VLASTNÍ TVORBA slouží ke sdílení vlastní tvorby uživatelů – povídek, črt, básní, písní, kreseb, případně i fotografií a videoklipů zobrazujících veřejně známé osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
  2. Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
  3. V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
artem_is
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Jsem zodpovědný za to co říkám, ale ne za to, co slyšíte...
Dostal: 6 poděkování

Malíř (báseň)

Nový příspěvek od artem_is »

Malíř

Nakreslím pastelkou noční oblohu,
nás oba pod ní, jak hledíme nahoru.
Držíc se za ruce šeptáme tajnosti,
co nikdo neslyší, nevinné hlouposti.

Na nebi nakreslil malíř nám neznámý,
symboly štěstí, lásky a strádání.
Strádání, samoty a radost shledání,
osude tajemný, osude neznámý.

Zakouzli rukama a vyčaruj noc,
v tu chvíli nade mnou, máš veškerou moc
Zatanči tělem svým jak tančíváš
lásko má jediná, ty v moci mne máš

Proplétám prsty své, tvými prstíky
ať nikdy neztratím tvé něžné dotyky,
Ať nikdy neskončí kouzlo té oblohy,
setřu si slzy své, co nikdy nic nezhojí

Nezhojí jizvy a šrámy na duši,
ať kolem nás vůbec nikdo nic netuší,
že pro mne si jediná, pro kterou chci žít
nenajdu nikdy, už nenajdu klid.
leonid jumper

Re: Malíř

Nový příspěvek od leonid jumper »

to je moc hezký *heart*
artem_is
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: Jsem zodpovědný za to co říkám, ale ne za to, co slyšíte...
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od artem_is »

Děkuji.
Mato
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Dal: 68 poděkování
Dostal: 64 poděkování

Nový příspěvek od Mato »

velmi pekna basen :) paci sa mi
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť :)
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 568 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Re: Malíř - báseň

Nový příspěvek od Daniel »

Zatím nejhezčí báseň na tomto fóru. Jak jsem ji pročítal znovu a znovu, přicházela mi na mysl melodie. Až budu mít chvíli času, zkusím to převést na notový zápis. Snad se na mne autor básně nebude zlobit.

Škoda že artem_is přestal přispívat :-( Jeho básně byly jediné, které se mi tady opravdu líbili. Moc rád bych si od něj ještě něco přečetl.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.

Našel jsem si čas a pokusil se převést báseň do notového zápisu. Bohužel bylo nutné provést pár drobných úprav textu. Byl bych rád, kdyby se ozval artem_is, jestli se mu píseň líbí a jestli s úpravami souhlasí.
malíř.pdf
(40.6 KiB) Staženo 698 x
A pokud se artem_is neozve, chci se zeptat, zda někdo neví, jestli pořád ještě píše básně a jestli jsou ke shlédnutí někde na internetu. Zatím jsem našel pouze něco staršího data na http://kasz.ic.cz/.

Doplněno: Přidávám soubor ve formátu midi.
malíř.mid
(3.84 KiB) Staženo 652 x
Naposledy upravil(a) Daniel dne středa 30. 10. 2013, 15:16:16, celkem upraveno 1 x.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Artem_is už nějakou dobu není aktivní, naposledy se zjevil někdy před rokem, ale moc informací jsme si nevyměnili... :(
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Daniel
Člen skupiny ČEPEK

Měl jsem možnost zazpívat píseň několika přátelům. Bylo zajímavé vidět reakce, když jsem řekl, že autor básně je pedofil, že je to píseň o pedofilní lásce a přidal k tomu krátký komentář. Nicméně žádná reakce nebyla vyloženě negativní.

Nejzajímavější reakce byla, že je to vlastně velmi smutná báseň a že by se k ní více hodila melodie v molové tónině. Musel jsem uznat, že je to pravda. A při té příležitost jsem si uvědomil, že jsem žádnou molovou píseň ještě nikdy nenapsal. A rozhodl se to zkusit. Předkládám výsledek.
malíř2.pdf
(54.48 KiB) Staženo 668 x
malíř2.mid
(3.85 KiB) Staženo 604 x
P.S. Děkuji Páje za pomoc s akordy. A Pájo, pokud by tě náhodou napadlo zadat do google slova písně a skončila jsi na těchto stránkách, a byla překvapena tím, co se tady o mě dozvíš, a měla jsi potřebu si se mnou o tom popovídat, tak se neboj mi zavolat, rád se stavím.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

husí kúže a oči plné slz- veľmi dobré, emotivné .. klobúk dolu, fakt dobré. Dakujem :)