Jak na dívky v pubertě (Svádění.cz)

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1756 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Jak na dívky v pubertě (Svádění.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Dal: 143 poděkování
Dostal: 59 poděkování

Re: Jak na dívky v pubertě (Svádění.cz)

Nový příspěvek od Tsu »

zajmavé *foto* ...ale na webu jsem narazil na tento článek http://www.svadeni.cz/baleni-svadeni/vztahy/mlade-holky-nevedi-co-chteji .... a typ takových to chlapů mě jaksi rozčiluje @= ... ale nevim, třeba mám bejt stejnej *wall*
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Tsu z toho si nic nedělej a určitě nemusíš být stejný. Těžko se řídit rádoby radama a ono na net toho lidi napíšou a ve skutečnosti by takovou holku ani neoslovil. :D
Třeba nesouhlasim hned s touto větou - Jsou to ženy přibližně od 12 do 19, přičemž nás zajímají pouze ty, které mají minimálně 15 let. Možná se jen upsal a ta 1 je tam navíc. :D

Samozřejmě, že mě nejde o sex, ale jim ano.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Kaszi, nejprve jsem se zaradoval. I když to není moje teritorium, byl jsem potěšen, že jsi konečně napsal odborný článek. A Ty jen odkazuješ na někoho jiného...

:(
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Tsu
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Dal: 143 poděkování
Dostal: 59 poděkování

Nový příspěvek od Tsu »

Tak jsem si oba články cca po roce přečetl znovu. Kaszi, možná by ses o ten "odborný" článek pokusit měl :D :D Ne, vážně, zhrzený autor zde popisuje, jak vztah s takto mladou dívkou nemá cenu a podobně. Přece to tak není, ne? :) *gl*
Viz: "Dozvíte se, proč takové vztahy vydrží maximálně měsíc, dva a ještě z toho máte divný pocit."