Znami ceskoslovensti pedofilove

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Znami ceskoslovensti pedofilove

Nový příspěvek od malou »

Myslite ze tihle ceskoslovensti znami at uz umelcy nebo ne jsou pedofilove?

Martin Dejdar:Ty jeho porady v devadesatych letech,kdyz si bral holcicky k sobe na Podium a rkal Jim ze chce byt jako ti stryckove co maji radi male deti.Nekolikrat rekl ze od mladi ma deti rad.A o sve dceri dnes mluvi skoro porad.Podle Meho nazoru je to heterosexualni pedofil.

Jiri Langmajer:Ve vsech filmech zari kdyz vidi holcicky,jako kdyby mu ty role davaly ktomu jak citi.Jednou rekl ze mu nevadi kolik da penez nemocnym detem.Jindy rekl ze krome herectvi by rad byl vychovateklem ve skolce,ci skole a kdyz se ho zeptaly proc,tak rekl,ze ma deti rad.Heterosexualni pedofil.

Marek Dobrodinsky:Sve pritelkyni se sveril ze ma rad holcicky.

Pavel Zednicek:Jednou mel porad kde si bral holky ksobe na podium.chodily tak od 11 do 15.Ty jeho komentare."Je ta je hezka",potom prisla druha,tak rekl,"je ta je jeste hezci"A jak se u toho choval.Ale myslim si priz ze je hebofil.

Peter Nagi:Ty jeho texty k pisnickam.Bud pedofilie nebo hebofilie.

Vaso Patejdl:V jedne milostne pisni zpiva"tvoje detska tvar a tvoje hebke vlasy".Ale nevim jestly je ten text od neho a z jedne pisne se neda neco vyvodit.

Myslite si ze tyto nasi prominenti jsou pedofilove a znate jeste nekoho kdo by jim mohl byt. 8p
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Znami ceskoslovensti pedofilove

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

No nevím, jestli jsou to pedofilové, ale dík za zajímavý seznam. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1757 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Já bych raději takové spekulativní seznamy nevytvářel, protože by se pak mohlo stát, že se lidi budou bát říct "jé, ta je hezká", aby náhodou nebyli na jistém pedofilním fóru označeni za pedofily.

Mnoho lidí pociťuje a projevuje jistou náklonnost k dětem, přitom nemusejí pociťovat nic sexuálního nebo erotického. Nespekuloval bych.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

pablo píše:Jeeeee, tak koukam ze tu na tom seznamu neni moje jmeno. No jooo, kdyz neni clovek celebrita tak nema narok byt na prominentnim seznamu pedofilu;)
Proc bysme mely trpet nejakou menecenosti ze nejsme znami.Ja bych si to s nema nevymenil.Porad maji za zady nejakeho fotografa a tak.To bych teda nemusel.I kdyz nemam nic proti novinarum kteri pravdive informuji obcany.Navic mozna mam v planu poskytnout muj pribeh nejakymu aby verejnost se informovala o pedofilii.
Kasz píše:Já bych raději takové spekulativní seznamy nevytvářel, protože by se pak mohlo stát, že se lidi budou bát říct "jé, ta je hezká", aby náhodou nebyli na jistém pedofilním fóru označeni za pedofily.

Mnoho lidí pociťuje a projevuje jistou náklonnost k dětem, přitom nemusejí pociťovat nic sexuálního nebo erotického. Nespekuloval bych.
On se nikdo neprizna ze ho sexualne pritahuji deti.I kdyz mnozi jsou priz hebofilove.Ja jsem pedofil a ti co me znaji ani casto nevi o Tom ze miluji holcicky,protoze to nikomu nerikam.Rikam Jim treba jen ze bych si chtel zalozit rodinu.

Tady jsou jeste nekteri ktere bych zaadil mezi pedofily/hebofily:

Karel Gott:Casto ve svych pisnich zpiva o divkach a casto mluvi o tom jak ho mrzi,ze se kdysi nemohl venovat svym dceram a jak to tym co ma ted chce vynahradit.Jinak muj sedmy smisl me rika ze pedofil/hebofil je.je porad v dobry nalade,neni drsnak a i moji znami rikaji (jak se chova)ze je urcite na moc mlady holky.Mozna si myslite ze prehanim,ale ja si o tom myslim svoje.

Bohumil Kulinsky:Byl Dirigentem Bambini de Praga.S mnoha divkami mel mit i vztah.

Pavel Opocensky:Umelecky sochar,se sam priznam k tomu ze mel sexualni vztah s divkami.Jedna sousedka rekla novinarum ze mel i zajem o jeji 11 letou dceru.

Skupina Kabat,Textar:Pisen "Mala Dama" muzeme brat jako pedofilni/hebofilni.

Skupina Maxim Turbulenc:V jednom videu k pisni zpivaly divky od desiti asi do sestnacti let a to ve scenkach aby bylo videt jak se vyvyji divci telo podle let.Duraz byl dan na jejich poprsi.I pisen "Halo detatko" je jaksi pedofilni.

PROSIM,moje informace jsem cerpal z internetu a medii a sou to pouze moje domnenky.I kdyz ja si myslim ze ono je to priz pozitivni,kdyz je nekdo pedofil/hebofil.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

malou píše:Karel Gott:Casto ve svych pisnich zpiva o divkach a casto mluvi o tom jak ho mrzi,ze se kdysi nemohl venovat svym dceram a jak to tym co ma ted chce vynahradit.Jinak muj sedmy smisl me rika ze pedofil/hebofil je.je porad v dobry nalade,neni drsnak a i moji znami rikaji (jak se chova)ze je urcite na moc mlady holky.Mozna si myslite ze prehanim,ale ja si o tom myslim svoje.
Keď mal Karel Gott turné na Slovensku bol som na jeho koncerte. Myslím že je pedák. Počas prestávok mu chodili dávať kvety ženy ale aj deti. Jedna asi 9 ročna a jedna asi 5 ročná. Každá zvlášť neboli sestry alebo niečo také.

Tá 9 ročna(inak velmi nadhérné blondave diečatko s dlhými vlaskami) ked prišla k pódiu a podala mu kvety tak Karel Gott spravil niečo čo ma prekvapilo.
Načiahol sa k nej smerom dolu. Kedže bol na vyvyšenom pódiu nemohohol sa k nej dostat...bolo to úsmevne lebo obidvaja sa načahovali tvárami k sebe..pusami k sebe a nemohli na seba dočiahnúť. Chlap z publika ju zdvihol za nohy smerom hore..Karel sa znova načiahol k nej. Chcel ju pobozkať na pery. Ano na pery. Kebyže to nevidim na vlastné oči neuverím. Rozbúšilo sa mi srdce. Ale zháčil sa..ano zháčil..myklo ho..videl som to. Jemne jej otočil hlavu a pobozkal na líco a potom sa snažil tváriť prirodzene ale nejako mu to nešlo..možno druhých oklamal ale mna nie.

Pozrite viem čo som videl a toto nevyzeralo na nejakú prirodzenu vec...presne hentak isto sa tvárim aj ja v určitých situaciach...poznam to.

Tá asi 5 ročná išla za nim aj s matkou. Matka ju vyzdvihla na pódium. Tá malá sa rozbehla k nemu a objala ho a Karel jej dal pusu na líce. hlasno to Cmuklo. Odtiahla sa a bežala naspať k mame. Ako sa otáčala Karel mal stále načiahnutú tvár smerom k nej. Ako keby chcel aby ta pusa trvala večne tak mi to pripadalo. Ale toto nemuselo nič znamenať možno som zle videl.

Pri tom prvom som si na 100% istý čo som videl. Sedel som veľmi blízko pódia. Mal som ho ako na dlani.