Kdy jsou dívenky nejkrásnější (píseň)

VLASTNÍ TVORBA slouží ke sdílení vlastní tvorby uživatelů – povídek, črt, básní, písní, kreseb, případně i fotografií a videoklipů zobrazujících veřejně známé osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
  2. Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
  3. V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Kdy jsou dívenky nejkrásnější (píseň)

Nový příspěvek od Daniel »

Několik dnú zpátky jsem byl s dcerou na městských slavnostech, na náměstí byl odpolední program pro děti, bylo to moc hezky připraveno. Kdybyte viděli, kolik malých děvčátek tam bylo. Kolik úsměvů. Kolik zářivých dětských očí. Jedna dívenka s vlásky rozpuštěnými, další s vlásky spletenými do malých copánků, další měla ve vlasech červenou květinu. Ani jsem v tu chvíli nevnímal své pohledy jako něco hříšného. Mám mysl byla prostě na okamžik přemožena tou koncentrací krásy na malém prostoru a nic víc už v mé hlavě nezbylo místo. Vlastně na něco přeji jenom ano, odnesl jsem si odtamtud nápad na písničku. Když jsme pak jeli zpátky autobusem domů a díval jsem se na svou dceru, říkal jsem si, jak je úžasné, že jedno z těch krásných děvčátek mám doma. A když jsem po návratu domů objal manželku, podíval se jí do očí a řekl, že je tou nejkrásnější na světě, a přitom jsem si uvědomoval, jak je tato dospělá žena pro mě krásná a přitažlivá, tak jsem si znovu říkal, že je to zázrak, že jsem se oženil a že mám rodinu. Večer, když jsem dceři dával dobrou noc, dostal jsem nápad na první sloku písně. A přiznávám se, že námět na text sloky jsem si vypůjčil s tohoto vlákna http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=30&t=2130 (že děvčátka jsou nekrásnější, když spí).

Píseň ještě není hotová, pracovní verze je zde.
krásný je dětský smích.pdf
(37.3 KiB) Staženo 697 x
Chtělo by to dopsat ještě několik slok, ale nějak mi v tuto chvíli došly nápady. V první chvíli jsem měl chuť vyrazit ven, dívat se po dětech a hledat inspiraci, ale pak jsem si vzpomněl, že před něčím takovým jsem dostal varování. Varování, že je špatné vyhledávat děti jen kvůli inspiraci k písničkám. Vyhledávat je ne kvůli nim samotným, ale jen kvůli sobě.

A tak mě napadlo, jestli by mi někdo tady nechtěl s inspirací pomoci. Pokud vás písnička zaujala, zkuste mi napsat, kdy vám dívenky připadají nejkrásnější, za jakých situací, co v takovu chvíli cítíte a co byste v tu chvíli nejraději chtěli udělat. Pokud se tady sejde několik zajímavých myšlenek, tak z toho třeba dáme něco dohromady :)
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
tdnka
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 9
Výkřik do tmy: "Children of the future age,
Reading this indignant page,
Know that in a former time
Love, sweet love, was thought a crime. (...)"
(William Blake - A Little Girl Lost)
Dal: 61 poděkování
Dostal: 78 poděkování

Re: Kdy jsou dívenky nejkrásnější

Nový příspěvek od tdnka »

Daniel píše:Pokud vás písnička zaujala, zkuste mi napsat, kdy vám dívenky připadají nejkrásnější, za jakých situací, co v takovu chvíli cítíte a co byste v tu chvíli nejraději chtěli udělat. Pokud se tady sejde několik zajímavých myšlenek, tak z toho třeba dáme něco dohromady :)
lépe by bylo slyšet, nežli jen číst! :-)

Ale k tvé otázce - kdy a jak....
No je to tak:
pro mne je svátek uvidět holčičku.
A na situaci opravdu nezáleží.

Když spí, jsou krásné, to je pravda.

Ale krásné vždycky:

když...

si tu aktovku (blbou, těžkou) nesou ulicí,
ta tíha mne zmáhá, a to se jen dívám...

A ve frontě v obchodě,
(máma se ztratila mezi regálama...)
ale už je tu a jdeme k pokladně, a ...
aniž bych to plánoval - za tebou stojím!
Jenom tak náhodou
jsme předtím
mezi regály
skoro do sebe vrazili:
je tu málo místa
a já..
hledám hladkou mouku
přeci!

A když se mihnou na chodníku,
a já z tramvaje, koukám.

Růžová.

Když zaslechnu v knihovně hlásky
z dětského oddělení,
- listuju knížkou dál.
Ani nevím jak,
ale často se stane, že
holčičku s knížkou v podpaží.
s mamkou za ruku
vidím jít kolem.

A když štěstí přeje
v kupé ve vlaku,
no dobře -
přiznávám,
prošel jsem celej vlak,
než jsem usedl,
a... maličká z nudy na sedadlo si lehá,
do chodbičky běhá,
"nelítej tady" řiká maminka.
Jen lítej a ještě jednou
o mne zakopni, prosím!
A pak se stočíš do klubíčka
a spíš hodinu.
A já těkám očima od knihy.
Nahoru. Hlídám tě.

Anebo v Praze
jdu a na přechodu pro chodce - vidím celý houf,
nejde se nedívat,
vždyť je to náhoda,
že jdu kolem.
Sakra, málem
mě přejelo auto.
Jednou na Vás dojedu
Holky.
To je jistý.

No a samozřejmě:
taky v létě u vody
rtíky se lepí
na limonádové stěny
sklenic.
A slunce zapadá.

Vosy u sklenic.
To nekonečný
trápení.

Miluju je vždycky.

Vidím málokdy.

Holčičky.

Radost!
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.

tdnka píše:lépe by bylo slyšet, nežli jen číst! :-)
Na tvoji prosbu jsem provedl export z notového editoru do formátu midi.
krásný je dětský smích.mid
(1.91 KiB) Staženo 645 x
Jinak svým příspěvkem jsi mě uvedl do těžké situace. Napsal jsi to tak hezky, že musím konstatovat, že jakákoliv změna, včetně pokusu o převod do veršů, by byla jen změnou k horšímu. Ale každopádně děkuji. Už jednou mě tvoje myšlenky inspirovaly. A jestli něco z tvého příspěvku nepoužiji do této písničky, tak třeba do nějaké příští :)

Doplněno: Děkuji Kaszovi za povolení vkládat přílohy .mid, svůj příspevěk jsem už opravil.
Naposledy upravil(a) Daniel dne pondělí 28. 10. 2013, 7:43:54, celkem upraveno 1 x.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Danieli, zkus to znovu, hrál jsem si v administraci opět s nastavením, možná to půjde. :) Stačí editovat předchozí svůj příspěvek.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
tdnka
Registrovaný uživatel

daniel píše:
tdnka píše:lépe by bylo slyšet, nežli jen číst! :-)
Na tvoji prosbu jsem provedl export z notového editoru do formátu midi.
krásný je dětský smích.mid
Jinak svým příspěvkem jsi mě uvedl do těžké situace. Napsal jsi to tak hezky, že musím konstatovat, že jakákoliv změna, včetně pokusu o převod do veršů, by byla jen změnou k horšímu. Ale každopádně děkuji. Už jednou mě tvoje myšlenky inspirovaly. A jestli něco z tvého příspěvku nepoužiji do této písničky, tak třeba do nějaké příští :)

Doplněno: Děkuji Kaszovi za povolení vkládat přílohy .mid, svůj příspevěk jsem už opravil.
Moc hezký nápěv. Sice jsem se v tom trochu ztratil, i když jsem si otevřel pédefko s textem, ale to neva, třeba to jednou vyhraje nějakou tu hitparádu a uslyším to i se zpěvem:-)

No, a co se mé slátaniny výše týče: je to sice upřímné, ale za zhudebnění to nestojí. Ten volný verš není ani tolik verš jako hlavně volný:-) Až moc... vzpomínám, že jsem to psal po návratu z restauračního zařízení alias hospody, tudíž upřímnost vítězila nad formou:-) Ale až zase něco intenzivního někde v tramvaji či jinde prožiju a podaří se mi něco zveršovat, pak mi bude ctí, když to pozdvihneš do výšin hudebních a učiníš z toho song!:-) A jako Paul a John nebo Jirka a Jirka (Suchý a Šlitr:-), na špici hitparády společně útočit! :D
Daniel
Člen skupiny ČEPEK

tdnka píše:No, a co se mé slátaniny výše týče: je to sice upřímné, ale za zhudebnění to nestojí. Ten volný verš není ani tolik verš jako hlavně volný:-) Až moc... vzpomínám, že jsem to psal po návratu z restauračního zařízení alias hospody, tudíž upřímnost vítězila nad formou:-) Ale až zase něco intenzivního někde v tramvaji či jinde prožiju a podaří se mi něco zveršovat, pak mi bude ctí, když to pozdvihneš do výšin hudebních a učiníš z toho song!:-) A jako Paul a John nebo Jirka a Jirka (Suchý a Šlitr:-), na špici hitparády společně útočit! :D

Právě ta upřímnost a bezprostřednost se mi na tom moc líbila. U mě většinou vítězí forma. A k vítězství upřímnosti by mi nepomohla ani návštěva restauračního zařízení :) Coby mi pomohlo, je zamilovat se, ale snažím se spíše o to, aby se tak nedělo. I když dva roky zpátky jsem se i přes upřímnou snahu zamiloval do jedné sedmileté dívenky z naší církve. Trvalo to jen krátce a skončilo to písničkou pro dceru k jejím šestým narozeninám. A podle dcery to byla ta nejhezčí písnička co jsem kdy napsal.

Dobývat hitparády nemám v plánu ;) Ale rád by jednou napsal něco tak krásného jako je "Pasu pasu písničky" od Svěráka a Uhlíře.
tdnka
Registrovaný uživatel

"....i přes upřímnou snahu zamiloval do jedné sedmileté dívenky..."

I přes upřímnou snahu se nezamilovat? Já bych se určitě nebránil. Co je větší trápení, být zamilovaný a moci ji občas vidět nebo jen trpět při setkáních tak krátkých, že zamilovat se ani stihnout nejde??! (I když mám pocit, že se každý týden zamiluji aspoň třikrát v metru nebo v tramvaji, ale asi to tak není. Jen se týrám tou krásou. Asi mne to baví. Teď mne napadá podívat se na sebe z jiné sexuologické perspektivy: mám za to, že mým problémem bude spíše než pedofilie masochismus. Ale nevím, jsou nádherné. Vždycky, jak jsem psal tehdy opivněn výše. Jenže co s tím. Písničky jim skládat neumím, mý básničky jsou spíše depresivní. Umím jen čumět a i to se chci odnaučit. Už mne nebaví být masochistou.
Ach jo.

PS: Svěrák a Uhlíř je ze všech výše jmenovaných dvojic nejlepší, poněvadž mají nejlepší sbor!
(jak jsem již říkal zde: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=27&t=57&start=160 (Když je pěkné počasí:-)
Daniel
Člen skupiny ČEPEK

Proč se bránit zamilování? Vzhledem k tomu, že jsem ženatý a mám rodinu, tak nemám potřebu se zamilovávat do cizích holčiček. Občas si u nějaké konkrétní dívenky uvědomím, že mi to hrozí (naposledy se mi to stalo letos v létě), ale pokud si včas naordinuji jistou duševní hygienu, tak se tomu dá předejít.

Nicméně pokud k tomu přeci jenom dojde, tak mi to ve výsledku komplikuje vztah k dívence samotné, zvlášť pokud je to někdo, s kým se pravidelně setkávám.

Přečetl jsem si znovu, co jsi ve své upřímnosti napsal, a zaujalo mě:
tdnka píše:když...

Když jsem včera ráno vezl dceru do školy a pak pokračoval do práce, dostal jsem nápad, a během pauzy v práci jsem napsal další sloku.

Jak jsi krásná, když se probouzíš,
slunce vychází,
úsměv tvý rtů, který vykouzlíš,
dnem mě provází.

Rád jsem, když mohu tě k škole vézt,
snům tvým naslouchám.
Brašnu těžkou když tě vidím nést,
její tíhu cítím sám.

Krásný je dětský smích ....
tdnka
Registrovaný uživatel

Přečetl jsem si znovu, co jsi ve své upřímnosti napsal, a zaujalo mě:

Daniel píše:
tdnka píše:když...

Když jsem včera ráno vezl dceru do školy a pak pokračoval do práce, dostal jsem nápad, a během pauzy v práci jsem napsal další sloku.
To jsem rád, že inspiruji Tvou písňovou tvorbu!:-)
Ještě k tématu tohoto vlákna: dnes jsem v tramvaji poslouchal krásnou blonďatou dívenku. Neviděl jsem na ní, jen letmo. Jela s tátou a povídali si a ..hlavně ona povídala. Bylo to moc úžasné. Jen poslouchat. No a já jsem přemýšlel, že bych o tom napsal báseň, ale nenapadla mne žádná dobrá slova. Hlavně - nedokázal bych reprodukovat, to jak jí běžela fantazie a co všechno říkala. A hlavně mne nenapadá správný slovo, kterým by se dal tento způsob holčičí řeči popsat. Je to když dívenka hrozně rychle vykládá a skáče od jednoho k druhému, ani se nestíhá nadechovat, mluví nahlas a takovým srandovním vážným způsobem - jakoby poučovala, nebo tak...Je to takový dětský pábení! I když tohle hrabalovské slovo se hodí spíš k nějakému strýci Pepinovi u píva a ne k holčičce...Nenapadá Tě nějaké jiné sloveso??? Je to hrozně roztomilá dikce!!! :D

Když vystupovali, nemoh jsem si pomoc a usmíval se a její táta mne viděl a taky se smál...:-)
Daniel
Člen skupiny ČEPEK

Ahoj tdnko, k holčičce z tvého vyprávění mě bohužel napadá pouze několik programátorských výrazů, které se hodí ještě méně, než pábení. Takže nic. Ale to, co jsi napsal, mě zaujalo. Máš dar vidět krásu ve všedních věcech. Já většinou potřebuji, aby mě někdo požádal, ať se zastavím, zavřu oči, zhluboka se nadechnu, pomalu vydechnu, a pak své oči zase otevřu a dívám se kolem a tiše naslouchám.

A tak jsem to začal dělat v okamžicích, kdy se dcera nebo její kamarádky rozpovídaly. A výsledkem je následující sloka písně.

Holčičko má, jak překrásně zní
sladký dívčí hlas,
někdy se jak řeka rozvodní
a pak strhne nás.

S myšlenek a slov tvých přívalem
souboj musím vzdát,
až v obětí v tichu nastalém
šeptem říct že tě mám rád.

Ještě by to chtělo jednu sloku. Něco o tom, že dívenky jsou krásně, když si hrají, když se smějí a když dovádějí. Kdyby tě něco napadlo, cokoliv, rád si to přečtu.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK

Re: Kdy jsou dívenky nejkrásnější (píseň)

Před dvěma týdny jsem zažil jeden mimořádně mizerný den. Den, který člověk zažije tak dvakrát do roka. Den, kdy se prostě nedaří. Den kdy je mysl roztěkaná a nedokáže se na nic soustředit. Den kdy je lepší v práci nic nedělat, jinak nasekám chyby, které budu následující tři dny opravovat.

Byl to den, kdy vím, že se na ulici nesmím otočit za krásnou holkou. Za normálních okolností se rád ohlédnu (zvláště pokud je to sedmiletá dívenka v růžových šatech s mašlí v rozpuštěných vlasech), řeknu si, že život je krásný, a jdu dál. Ale tohle byl den, kdy mě takového pohledy svádí k myšlenkám a představám, které nechci. Byl to den, kdy je lepší se dětem obloukem vyhnout.

A co bylo nejhorší, ten den večer byla schůzka dětského oddílu. A dosud jsem s dětmi v oddíle neměl problém. Ale teď jsem usoudil, že bude lepší se telefonicky omluvit, na parkovišti před budovou vysadit dceru a odjet pryč. Jenže nakonec jsem si uvědomil, jak moc se ty moje kluky těším a že si setkání s nimi nechci nechat ujít. A tak jsem se rozhodl, že to přeci jenom zkusím.

Když jsem spolu s dcerou vstoupil do budovy a uviděl ji, jak se nadšeně zdraví s kamarádkami a vyměňuje si nimi zážitky z minulého týdne (holčičky se umějí tak krásně rozpovídat ;)), tak jsem si najednou uvědomil, že se ničeho bát nemusím. Najednou jsem věděl, že mít v přítomnosti mojí dcery nějaké sexuální myšlenky týkající se dětí prostě nejde. Celý program jsem nakonec strávil s mladšími dětmi, a když jsem sledoval dívenky (a moji dceru mezi nimi), jak soutěží ve hrách, jak se baví a jak se u toho smějí, tak jsem přišel na úplně jiné myšlenky. A kluci ten den byli také mimořádně skvělí. Vracel jsem se domů plný energie a s pocitem, že ten blbý den je konečně za mnou.

Následující dny jsem hodně přemýšlel o svojí dceři. Znovu jsem si uvědomoval, jak moc pro mne znamená a jakým je pro mne úžasným darem. Znovu jsem si uvědomoval, jak moc ji mám rád. Chtěl bych říct, jak moc ji miluji, ale přijde mi to jako příliš silná slova. Ba ne, i když to jsou silná slova, musím říct, že svou dceru miluji, pokud milovat znamená mít někoho rád a být připraven za něj nasadit svůj život. Miluji ji z celého svého srdce. Jenom do očí bych se jí to takhle říct asi neodvážil.

A také jsem si s bolestí znovu uvědomil to, co si občas uvědomují všichni rodiče. A totiž, že naše děti vlastně nejsou naše. Nepatří nám. Byl nám svěřen krásný úkol doprovázet je na začátku jejich životní cesty. A během té krátké doby je připravit na to, aby zbývající a větší část té cesty mohli projít bez naší pomoci.

A pod vlivem událostí a myšlenek jsem napsal další sloku písně. Sloku, která by se asi hodila jako závěrečná.

Jak darem od Boha překrásným
jsi, to netušíš,
pokladem srdce mého vzácným,
přec mi nepatříš.

Roztáhnout křídla tvá přijde čas,
poznat širý svět,
rozetnout pouto co váže nás
a popřát ti štastný let.

Daniel
Člen skupiny ČEPEK

Re: Kdy jsou dívenky nejkrásnější (píseň)

Říkal jsem si, jestli s inspirací pro další sloku přijde dřív tdnka, nebo život. Tentokrát byl život rychlejší. Během vánočních svátků jsem měl mnohem více času, který jsem mohl strávit se svou dcerou a také s dalšími dětmi.

Následující sloku písně jsem napsal, když jsem dceru doprovázel na bruslení a hodinu a půl jsem ji mohl nerušeně sledovat. A nejenom ji, ale i její kamarádky a spoustu další krásných děvčátek. Dokonce jsem začal uvažovat o tom, že si taky pořídím brusle. A velice mne pobavila otázka jednoho dospělého, jestli jsem se tu hodinu a půl nenudil. :D

Jak rád tě vidím si s dětmi hrát,
blaží duši mou
vidět tě bezstarostně se smát,
vidět tě šťastnou.

Dětský svět je pro mne pohádkou,
v které můžu žít,
tvůj smích je mi v poušti studánkou,
prosím nech mne chvíli pít.

Píseň je hotová. Přikládám notový zápis. Jenom zatím nevím, kdy najdu odvahu ji dceři zazpívat.
krásný je dětský smích2.pdf
(49.96 KiB) Staženo 712 x