Dětí s nádorovým onemocněním každý rok přibývá

Diskuze o problematice dětí.
fenix

Dětí s nádorovým onemocněním každý rok přibývá

Nový příspěvek od fenix »

Dětí s nádorovým onemocněním každý rok přibývá, 80 procent se vyléčí (ona.idnes.cz)
Kolem 350 rodin se každý rok musí vyrovnat s tím, že jejich dítě onemocní zhoubným nádorem. Nejčastěji leukémií, která tvoří asi třetinu všech nových případů. Povzbuzující je, že více než 80 procent dětí s touto chorobou se podaří vyléčit.

Klinika dětské hematologie a onkologie v Motole
Nejen finanční dary, ale i pomoc dobrovolníků zlepšuje život malých onkologicky nemocných pacientů.

Nadační fond dětské onkologie KRTEK
Podporuje práci lékařů a zdravotníků Kliniky dětské onkologie Fakultní nemocnice Brno.

Nadační fond Dobrý anděl
Pomáhá rodinám, které se vlivem nemoci dostaly do finanční tísně.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Dětí s nádorovým onemocněním každý rok přibývá

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Osmiletá Dorota přišla o maminku a teď sama onemocněla leukémií. Rodina má vážné finanční problémy, protože otec opustil zaměstnání, aby se mohl o nemocnou dceru starat. Na tři stovky děčínských spolužáků Doroty se proto spojily a chystají benefici.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/213411000101123/obsah/292884-osmileta-dorota-prisla-o-maminku-a-ted-sama-onemocnela-leukemii/
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Dětí s nádorovým onemocněním každý rok přibývá

Nový příspěvek od malou »

To je strasne kdyz rodicum onemocni dite.Snad se to jednou nestane memu diteti.Jsem dost citlivej clovek.Nevim jak bych to vzladal takovou situaci.