Zneužívanie detí je stále tabu dospelí často obetiam neveria

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky sexuálního zneužívání dětí, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1733 poděkování
Dostal: 3605 poděkování

Re: Zneužívanie detí je stále tabu dospelí často obetiam nev

Nový příspěvek od Kasz »

"Zriedkavý nie je argument, že dieťaťu sa to páči. „Je prirodzené, že aj detský organizmus reaguje fyziologicky zdravou sexuálnou odpoveďou, a teda aj vzrušením. Je to len voda na mlyn manipulácie s vinou. Dieťa nikdy nie je zodpovedné.“"
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

http://www.sme.sk/c/6973016/otec-ju-zneuzival-odkedy-si-pamata-ako-dietatu-jej-tvrdil-ze-je-to-normalne.html

Prečo sa musia takéto veci diať? .. Prečo? Je mi do plaču. Doporučujem pre fakt silné povahy. Ja som mal problem dočítať to celé.

Ja viem, že to máme v živote veľmi ťažké, ale nie je hádam nič bolestnejšie ako vidieť trpieť dieťa. Nedopustme, aby im naším pričinením bolo takto ubližené. Spomenme si pred tím, ako im tými 5 či 10 minutami možeme zničiť celý život a to len preto že chceme uspokojiť svoje túžby.
Radšej budem trpieť ako keby malo trpieť dieťa cely život koli mne! Nikdy by som si to neodpustil, že som ublížil.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Dostala advokáta. „Povedal, že otec by dostal osem až 12 rokov. Mne že hrozia dva roky, lebo som mala po pätnástke.“ Bolo by to za incest, ktorý je trestný.

*wall*
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 507 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Creepy píše:
Kasz píše:"Zriedkavý nie je argument, že dieťaťu sa to páči. „Je prirodzené, že aj detský organizmus reaguje fyziologicky zdravou sexuálnou odpoveďou, a teda aj vzrušením. Je to len voda na mlyn manipulácie s vinou. Dieťa nikdy nie je zodpovedné.“"
A co se ti na tom nelibi? Mne taky fyzicky vzrusily predstavy, ze mi nekdo ublizuje, ktere mi byly jinak velice neprijemne.
Hmm obě dvě části mi moc nedávají smysl, jako by v nich chyběla polovina slov...
Mimochodem vzrušení si člověk spojuje s něčím žádoucím nikoli negativním, masochisty klidně může vzrušit i představa vlastního týrání ale pak už se těžko dá mluvit o skutečném ubližování.

V té první části vlastně je potvrzeno to, že ten nezriedkavý argument je pravdivý. Ale místo aby se poukázalo na to, že to se se někomu líbí ještě pro něj nemusí být dobré (dítěti se bude asi líbit i hromada sladkostí ale spát mu je nebudeme), tak další věta mluví o manipulaci s vinou a to mi nepřijde v přímá souvislosti . A nakonec prohlášení, že dítě není nikdy vinné je obecně nesmysl. Například takové dítě co ukradne něco v samoobsluze i když vědělo že je to špatné rozhodně vinné je. Ono akorát není odpovědné (důležité je ho vychovat nikoli exemplárně potrestat) a to je rozdíl.
Pokud by dítě nebylo "nikdy vinné" za co by jste ho trestali při výchově??
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:Například takové dítě co ukradne něco v samoobsluze i když vědělo že je to špatné rozhodně vinné je. Ono akorát není odpovědné (důležité je ho vychovat nikoli exemplárně potrestat) a to je rozdíl.
Pokud by dítě nebylo "nikdy vinné" za co by jste ho trestali při výchově??
Tady ale nejde o kradení v samoobsluze, ale např. o pocity viny, které v dospělosti cítí, když se zneužíváním souhlasilo a navíc to zneužívání mu bylo místy i fyzicky příjemné. Dítě nikdy nenese vinu za pohlavní zneužívání, i kdyby s tím souhlasilo, i kdyby se mu to líbilo, a později zjistilo, že bylo zneužívané...
Je to stejné, jako když někdo znásilní ženu. Ta žena nemůže za to, že ji někdo znásilnil, i kdyby byla jen v minisukni, i kdyby šla temným parkem nahá... vždy to bude ten druhý, kdo znásilnil.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

To s tou ženou pěkně kecáš..... To by znamenalo, že ta žena je nesvéprávná, ujišťuji tě, že je v její moci tě "vyprovokovat" (tedy pokud jsi na ženské), otázka je nakolik se pak jedná o "znásilnění"...

To je stejné jako by si řek, že to byla jen chyba toho lva co tě sežral, když si vlezl do jeho klece...
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:To je stejné jako by si řek, že to byla jen chyba toho lva co tě sežral, když si vlezl do jeho klece...
Lev si, narozdíl od člověka, neuvědomuje, co dělá.

Chtěl bych vidět ženu, která bude někoho provokovat ke znásilnění. Pokud by provokovala, tj. dávala by najevo, že bude s případným pohlavním stykem souhlasit, nejednalo by se o znásilnění.

Nikdo nemá právo nikoho znásilnit nebo zabít, za znásilnění nebo zabití proto může vždy člověk, který zabíjel nebo znásilňoval, nikoliv oběť.

Ze srdce bych některým lidem přál zažít některé věci na vlastní kůži, protože pak by nemohli psát takové hovadiny, jako třeba že "ona ho vyprovokovala, takže je to její vina".
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Kasz píše: Chtěl bych vidět ženu, která bude někoho provokovat ke znásilnění.
To si toho teda v životě ještě moc neviděl...
Kasz píše: Nikdo nemá právo nikoho znásilnit nebo zabít, za znásilnění nebo zabití proto může vždy člověk, který zabíjel nebo znásilňoval, nikoliv oběť.
To že nikdo nemá právo někoho znásilňovat jsem nepopíral. Ale to nijak nevyvozuje druhou větu. Chtělo by to trošku používat logiku a neplácat takové nesmysly jako že za znásilnění může vždy jen ten kdo znásilňoval.
Kasz píše: Ze srdce bych některým lidem přál zažít některé věci na vlastní kůži, protože pak by nemohli psát takové hovadiny, jako třeba že "ona ho vyprovokovala, takže je to její vina".
Jak milé od tebe...
Zase překrucuješ, protože jak ona tak on oba jsou lidé a "mají rozum", tak oba dva mohou znásilnit, nebo být obětí. To nakolik se jedna či druhá strana na té situaci podílela může být případ od případu jiné. Ne vždycky se jedná o to, že by na ženskou v parku hupsnul chlápek v křoví...
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:
Kasz píše: Chtěl bych vidět ženu, která bude někoho provokovat ke znásilnění.
Jo, provokovat ke znásilnění je něco podobného, jako kdyby měl Bůh stvořit kámen, který neuzvedne. Pokud by "provokovala ke znásilnění", není to znásilnění. Pokud v jakémkoliv momentě dobrovolného pohlavního styku řekne, už ne, ale on pokračuje, je to znásilnění, i když to předtím bylo dobrovolné.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Řeknu ti to asi takto. Pojedeš autem do zlodějské čtvrti. Necháš tam to auto nezamčené do rána a půjdeš pařit. Ráno tam nebude, nebo bude mít vymlácená okna vykradený vnitřek. Krádeží je vinen ten zloděj. Ale to neznamená, že ty jsi neudělal žádnou chybu a že ti pojišťovna něco zaplatí...
Prostě nemůžeš tvrdit že u znásilnění nemůže nikdy být nějaká chyba i na straně oběti. Pokud budu někoho celý večer svádět pro jistotu do něj lít i alkohol a pak si to "rozmyslím" tak nejsem bez viny.
Navíc máme emancipaci znásilnit může i ženská chlapa.
Mimochodem co taková situace, kdy 14letá holka sváže 18letého kluka a náležitě se na na něm "vyřádí". Kdo je pak vinen ten 18letej?
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:Řeknu ti to asi takto. Pojedeš autem do zlodějské čtvrti. Necháš tam to auto nezamčené do rána a půjdeš pařit. Ráno tam nebude, nebo bude mít vymlácená okna vykradený vnitřek. Krádeží je vinen ten zloděj. Ale to neznamená, že ty jsi neudělal žádnou chybu a že ti pojišťovna něco zaplatí...
Zda pojišťovna něco zaplatí nebo nezaplatí (to je určeno pojistnými podmínkami), nic nemění na faktu, že moje auto bylo poškozené nebo ukradené, a za poškození auta a jeho ukradení nemohu já, ale pachatel, který svévolně a bez vědomí vlastníka nakládal s majetkem, který není jeho.

Zaplétáme se tady do zbytečností. Pokud chceš ženě, která byla znásilněná nebo v dětství zneužívaná, bodat do otevřené rány, kterou jí dotyčný pachatel způsobil, nezapomeň jí dostatečně důrazně připomínat, že si za to (částečně) může sama. Přál bych ti, aby se ti něco takového stalo, a chtěl bych být první, kdo ti bude říkat "můžeš si za to sám". Aby sis vyzkoušel jaké to je. A až bys pak třeba pod těžkými pocity viny spáchal sebevraždu, tak si řeknu, jo, sám ji spáchal, může si za to taky sám.

Dobrou noc, tuto "zvrhlou" debatu končím.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Pokud chceš ženě, která byla znásilněná nebo v dětství zneužívaná, bodat do otevřené rány, kterou jí dotyčný pachatel způsobil, nezapomeň jí dostatečně důrazně připomínat, že si za to (částečně) může sama. Přál bych ti, aby se ti něco takového stalo, a chtěl bych být první, kdo ti bude říkat "můžeš si za to sám". Aby sis vyzkoušel jaké to je.

Naproto demagogicky mě obviňuješ z něčeho co jsem nenapsal. A za tvoje přání vážně díky, není nadto něco takového někomu přát (vůbec nejlíp by to vyznělo třeba od křesťana)...
A to že někdo někomu hodně ublížil nijak neovlivňuje to, jestli ten dotyčný tomu nějak napomohl nebo ne a v žádném případě to neznamená že tomu napomoct nemohl.....