Uz jedna otazka me delsi dobu zajima.Kdyz jsu s detmi tak snema zazivam stejne veci jako ostatni.Hrani,dovadeni,povidani(prochazky,plavani a tak).Ale nekdy se me stane,ze zivot je i jiny nez si myslime.
Jednou jsem jel v lakem a naproti me sedela rodinka.Asi 4-5 leta holcicka,jeji babycka a sourozenci.Sedeli jsme naproti sobe a nic se moc dohromady nedelo.Sice i docela rad poznavam lidi ale je jsem znal jen chvyly takze jsem jeste ani nemel moznost je poznat.Tak jsem koukal pred sebe a natu jeji babycku a sourozence a nevim proc,ta holcicka byla jeste mala a me se liby tak 6-12 lete a le jenom tak jsem se ji podival do rozkroku(te 4 lete holcicce).
Ta to uvidela a jak tam tak sedela tak dala nohy nahoru a roztahla je a pritom se na me divala

Neco podobnyho jsem zazil uz mnohokrat ze (i kdyz jsu na holcicky) tak se mi holcicky i kluci skoro nabyzely nebo projevovaly sexualni chovani.
Nechcu si neco namlouvat,ale deti kolikrat ani nevi ze spolecnost takove chovani neuznava.oni byly aktivni ale moje pasivita zpusobyla ze se nic nestalo.Ale co kdybych byl taky aktivni jako oni?
S trach z vezeni zapricinila ze jsem zustal pasivni.Ale udelal jsem dobre?V detstvi se prece clovek uci co se mu v dospelosti bude libyt a co ne a nepatri k tomu i prvni sexualni objevovani?
Jak se zachovat kdyz dite objevi svou sexualitu a svadi dospeleho k sexualnim hratkam?