http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/13-10-2013/pedofil-odtiahol-chlapca-10-do-chatky-a-zneuzil-ho.html
Na stranke je aj video zo správ na konci prispevku
CHRAZNÓW - Muž odsúdený za pedofíliu vyšiel z väzenia a vybral sa priamo za deťmi. Svoje zvrhlé chúťky sa rozhodol ukojiť na 10-ročnom chlapčekovi, ktorý čakal na svoju mamu. Dieťa zatiahol do chatky a pohlavne ho zneužíval.
Chlapcova mama zalarmovala políciu
Malý chlapček čakal pred bytovkou na svoju matku, ktorá si odbehla domov pre nejaké veci. Tu k nemu pristúpil muž, zapchal mu ústa a násilne ho odvliekol. "Zatiahol ho do jednej z chatiek. Tam od neho vyžadoval sexuálne služby," hovorí hovorca Malopoľskej polície Mariusz Ciarka.
To, že dieťa zmizlo, si všimla jeho matka a okamžite zalarmovala políciu. Tá malého chlapca pomerne rýchlo vypátrala. Muž, ktorý ho mal obťažovať, ale ušiel. "Chlapec policajtom vyrozprával celý príbeh. Do 24-hodín sme vytipovali a zadržali páchateľa," dodal Ciarka.
Ukázalo sa, že ide o 46-ročného Romana, ktorého iba pred mesiacom prepustili z väzenia. Tam si posledných 10 rokov odpykával trest – okrem iného aj za pedofíliu. Muža už v zrýchlenom konaní odsúdil krakowský súd.
Ďalší pedofil maľoval deťom nechty
"Obvinený Roman B. bol uznaný vinným z trestného činu pedofiílie a zneužívania detí, za čo mu bol udelený trest odňatia slobody na 8 rokov. Proti rozsudku sa odsúdený odvolal," píše sa v tlačovom vyjadrení Okresného súdu v Krakowe.
Polícia zadržala okrem tohto muža ešte aj ďalšieho, ktorý mal malé deti obťažovať tým, že im strihal a maľoval nechty na rukách. Polícia počas domovej prehliadky u muža našla aj počítač, v ktorom sa nachádzalo niekoľko stoviek fotografií rúk malých detí.
Pedofil odtiahol chlapca (10) do chatky a zneužil ho!
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
- Dal: 116 poděkování
- Dostal: 56 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Re: Pedofil odtiahol chlapca (10) do chatky a zneužil ho!
To je mi zase článek. Trestná pedofilie, hmmm. To už by nám ČEPEK asi zavřeli, včetně většiny členů.
Tam si posledných 10 rokov odpykával trest – okrem iného aj za pedofíliu.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
V polsku mají vážně zákon o trestnosti pedofílie, no zase kecali novináři? Mimochodem před měsícem ho pustili a nebyl v ochranném léčení?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
To, že občas píšou trestný čin pedofilie, to už sem si zvyk, ale tohle je taky perlička, když byl odsouzený jak za pedofilii, tak za zneužívání za tu pedofilii by měl dostat ještě 50let extra na víc"Obvinený Roman B. bol uznaný vinným z trestného činu pedofiílie a zneužívania detí, za čo mu bol udelený trest odňatia slobody na 8 rokov. Proti rozsudku sa odsúdený odvolal," píše sa v tlačovom vyjadrení Okresného súdu v Krakowe.
Ale tohle je stejně nejvíc uchylný teda Dětské ručičky jsou užasný, ale nutkání jim stříhat a malovat nehty, to už je fakt extra uchylný Nadruhou stranu rodiče měli doma o práci míň a holčičky mohly být i spokojené, jestli je maloval nějak pěkně a decentně... (pokud teda maloval i kutíky, tak jako nwm ale kutík s namalovanýma nehtama by byl taky možná zajímavější než obyčejně )Polícia zadržala okrem tohto muža ešte aj ďalšieho, ktorý mal malé deti obťažovať tým, že im strihal a maľoval nechty na rukách. Polícia počas domovej prehliadky u muža našla aj počítač, v ktorom sa nachádzalo niekoľko stoviek fotografií rúk malých detí.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Njn. trestnost malování nehtů, to sou zákony...