Děti homosexuálních rodičů jsou spokojenější, odhalila studi

Diskuze o problematice dětí.
fenix

Děti homosexuálních rodičů jsou spokojenější, odhalila studi

Nový příspěvek od fenix »

Děti homosexuálních rodičů jsou spokojenější, odhalila studie
Jde-li o sebeúctu, emoční spokojenost a čas strávený společnými rodinnými aktivitami, jsou na tom děti žijící s homosexuálními rodiči stejně jako jejich vrstevníci. Těší se však lepšímu obecnému zdraví a rodinné soudržnosti. Tvrdí to výzkum vědců z melbournské univerzity.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Děti homosexuálních rodičů jsou spokojenější, odhalila s

Nový příspěvek od simgiran »

kvetak: Máš nějaké připomínky k té studii? Pokud ano, tak bys je měl uvést. Pokus to označuješ za blábol jen tak, znamená to, že vůbec nechceš o tom uvažovat a že tě vůbec nezajímá, jak se věci mají.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

No spíš je problém, že je to celé založené na dotaznících. Dítě jen málokdy vyplní dotazník tak, aby to vyznělo proti rodičům. Chtělo by to i objektivní studii, která by sledovala, jak si takové děti vedou v dospělosti, např. jaký mají příjem, trestní rejstřík, délku dožití apod.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Gabriel: No, částečně souhlasím. Nicméně ta tvoje námitka platí stejně i dětí vychovávaných heterosexuálními páry. Pokud výzkumy ukazují rozdíly, tak je vidět, že to minimálně u některých otázek nehraje zas tak zásadní roli. Záleží na těch otázkách, pokud se zeptáš na některé obecné věci, kde nejsou zmínění rodiče, tak tam ta námitka neplatí.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No ono záleží jak a komu ty otázky budu klást a co budu posuzovat no a hlavně s čím to budu srovnávat. Pokud do "ostatních" zařadím i neúplné či nefunkční rodiny, pak věřím že homosexuální pár může mít navrch..
Vždycky tu ale bude ten vliv, více či méně, negativního přístupu většinové společnosti k menšinové sexuální orientaci.