Děti homosexuálních rodičů jsou spokojenější, odhalila studie
Jde-li o sebeúctu, emoční spokojenost a čas strávený společnými rodinnými aktivitami, jsou na tom děti žijící s homosexuálními rodiči stejně jako jejich vrstevníci. Těší se však lepšímu obecnému zdraví a rodinné soudržnosti. Tvrdí to výzkum vědců z melbournské univerzity.
Děti homosexuálních rodičů jsou spokojenější, odhalila studi
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Děti homosexuálních rodičů jsou spokojenější, odhalila s
kvetak: Máš nějaké připomínky k té studii? Pokud ano, tak bys je měl uvést. Pokus to označuješ za blábol jen tak, znamená to, že vůbec nechceš o tom uvažovat a že tě vůbec nezajímá, jak se věci mají.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
No spíš je problém, že je to celé založené na dotaznících. Dítě jen málokdy vyplní dotazník tak, aby to vyznělo proti rodičům. Chtělo by to i objektivní studii, která by sledovala, jak si takové děti vedou v dospělosti, např. jaký mají příjem, trestní rejstřík, délku dožití apod.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Gabriel: No, částečně souhlasím. Nicméně ta tvoje námitka platí stejně i dětí vychovávaných heterosexuálními páry. Pokud výzkumy ukazují rozdíly, tak je vidět, že to minimálně u některých otázek nehraje zas tak zásadní roli. Záleží na těch otázkách, pokud se zeptáš na některé obecné věci, kde nejsou zmínění rodiče, tak tam ta námitka neplatí.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
No ono záleží jak a komu ty otázky budu klást a co budu posuzovat no a hlavně s čím to budu srovnávat. Pokud do "ostatních" zařadím i neúplné či nefunkční rodiny, pak věřím že homosexuální pár může mít navrch..
Vždycky tu ale bude ten vliv, více či méně, negativního přístupu většinové společnosti k menšinové sexuální orientaci.
Vždycky tu ale bude ten vliv, více či méně, negativního přístupu většinové společnosti k menšinové sexuální orientaci.