Sexuální deviant, jeho aktivita a poznání, zejména v kontaktu s dítětem - bakalářská práce, autor: Lucie Punčochářová
Našel jsem tuto bakalářskou práci, je docela zajímavá, i když nic významně nového nepřináší, ve druhé půlce mi přišla práce nápadně podobná práci Karlově, který je uveden v použitých zdrojích.
Sexuální deviant, jeho aktivita a poznání (bakalářská práce)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Sexuální deviant, jeho aktivita a poznání (bakalářská práce)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Re: Sexuální deviant, jeho aktivita a poznání (bakalářská pr
No už jsem viděl i bakalářskou práci za 100% obšlahnutou z webového článku (a taky prošla).
Otázka je jak moc se inspirovala a jak dobře citovala...
Otázka je jak moc se inspirovala a jak dobře citovala...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Sexuální deviant, jeho aktivita a poznání (bakalářská pr
Já jsem viděl bakalářskou nebo diplomovou práci, která používala jako symbol pro odrážky smajlíky.
A viděl jsem jako zdroj citovaný článek z webu zena-in.cz (a nebyla to práce zabývající se podobnými weby nebo tak, byla to práce o TPO a bylo to použité jako odborný zdroj), kde v menu člověk najde mj. sekce bulvár, magie, horoskopy.
A viděl jsem jako zdroj citovaný článek z webu zena-in.cz (a nebyla to práce zabývající se podobnými weby nebo tak, byla to práce o TPO a bylo to použité jako odborný zdroj), kde v menu člověk najde mj. sekce bulvár, magie, horoskopy.