Zajimaji vas i jina temata jako pedofilie?

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Re: Zajimaji vas i jina temata jako pedofilie?

Nový příspěvek od MR_Xguard »

No, na chatu občas řešíme kvanotovu fyziku. :D
Thomas Hermit
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 8 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Nový příspěvek od Thomas Hermit »

U mně je to jednoduché - jsem na internetu rozdvojená osobnost, mám dvě identity, civilní a pedofilní, které se snažím maximálně oddělovat.

Ta nepedofilní identita se zajímá o řadu věcí a jeden čas se hodně zapojovala do různých diskuzí. Teď moje nepedofilní identita diskutuje jen zřídka a jen na odborná témata, protože takové ty všeobecné diskuze se většinou točí v kruhu.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Mě zajímá jazykověda, politika a hodně dalších věcí. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

Mna zaujima veda, pocitace, politika, historia, hudba, filmy a okrem toho mam zaluby ako plavanie, chodenie von, citanie apod. Toto je forum o pedofilii tak o com tu mame diskutovat? Chodim (samozrejme pod inym nickom) na asi 4 dalsie fora ktore s pedo nemaju nic spolocne.

A urcite nie som sam co za zapaja na nete aj do diskusii na ine tema, akurat ze nikto tu nie je natolko tupy, aby pouzival svoj pedo nick aj inde.
Tony
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Dal: 53 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Tony »

Myslím, že je pro všechny tady naprosto přirozené oddělovat "pedofilní" a "civilní" internetovou identitu.

Osobně jsem nejaktivnější právě na tomhle fóru, ale jsem registrovaný i na několika dalších pod jiným nickem. Na jiná fóra ale moc nepřispívám, ani je pravidelně nepročítám.
Pedofilie je vlastně téma, které mi zabírá jen zlomek času. Ve "skutečném" životě se věnuju spoustě dalších věcí, řekl bych že zajímavějších, než přispívání na nějaká fóra.
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Já občas píšu i z nicku, co mám tady, něco jiného, ale ne moc často. Vřele doporučuji těm, co nechtějí, aby byla prozrazena jejich skutečná identita, aby důkladně oddělovali věci spojené s pedofilií a ostatní věci.

Jinak se zajímám o vědu (hlavně přírodní vědy), o politiku, hudbu, počítače atd.
Myš
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Těch jiných témat je...Především příroda. A pak vaření, hudba, sport, literatura, biochemie atd.
kredenc
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od kredenc »

Jasné že áno.. :) každy musí mať záľuby, keby som sa zaoberal len svojou pedofíliou tak neviem čo.. Ale inak ako každy iny chalan šport, hudba, jazyky, historia. Problém je že pri ničom okrem jazykov som nevydržal dlhšie ako rok. No má to vyhodu, že mám aspoň širší prehľad vo rozdielnych smeroch. :)